10 dk önce burada bir paylaşım gördüm... Bir kadın evlenelim 1 yıl olmasına rağmen kocasını iş arkadaşıyla aldstıyormuş... Anlamaması için ne yapmam gerekli diye sormuş... Altta ise kadınlar ona destek vermiş... Valla kusura bakmayın ama... O kadınlara ölüm az bile... NOT: YAZDIĞIM OLAY BU HABER İÇİN DEĞİL YANLIŞ ANLAŞILMASIN
Çünkü ülkede aşağılık olan erkekler adaletin sağlanmadığının ve böyle bir durumda serbest bırakılacaklarının farkında. Adaletin sağlanmamasının temelinde ne olduğunu dile getirmeme gerek bile yok sanırım.
Yapanların Allah Belasını Versin Umarım Karşı Tarafta Aynı Acıyı Çekerler Diyorum Ya Adalet Yok Cinayetler Ve Zinalar Çoğaldı Yani Bu Ülke Nereye Gidecek Bilemiyorum
Bence Kadın Cinayeti Yapanlara Hapis Değil "İDAM' Verilmeli 😡
sorun kadın cinayetleri değil sorun insanlık cinayetleri cinayet sadece bedeni ölümle olmaz ruhi ölümle de olur toplum olarak yapımız değiştirildi erkek kadına psikolojik şiddet e meyil vermekte kadında erkeğe cinayeti neden ve sonuçları üzerinde değerlendirmemiz gerekiyor neden etken ve edilgen faktörler de dahil
Erkeklerin yetiştirilme tarzı, eğitim sisteminin yetersiz olması, ülkede adalet diye bişeyin olmaması. Astrolog birinden de Türk kadınının potansiyelini bildikleri için dış güçlerin bu potansiyeli yok etmeye çalıştığını duymuştum
Hepte böyle masum kadınlar öldürülüyor. Erkekler mal tabi yollu kadınların kölesi oluyorlar değer veriyorlar. Böyle masum kadınları öldürüyorlar..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
E her şey ortada. kadınlar her yerde ortalık aldı başını gidiyo. işte, sokakta, önceden bu kadar çalışan, gezen kadınlar yoktu. Şimdi Her yerdeler. evlilerde istediği gibi kadın erkek farketmiyo kafasına göre at koşturuyo.