İsrail İran savaşı başladı. ABD savaş gemisini getirmişti... Sonra Türkiye diyorlar. Tabii ki sadece İsrail değil iç karışıklık vs de var... Neyse
Türkiye için savaşır mısınız?
Türkiye için savaşır mısınız?
Kim ne icin savasacak mesela?
Erdogan hükümeti FETO ile birlik olup, Kemalist askerlere darbe yapti, onlar savasmaz artik, neden savassinlar?
Atatürk 100 sene önce Anadoluyu kurtardi, Anadolular ingiliz ajani gavur Kemal diye takiliyor Atatürkcüler Anadolu icin neden savassin?
CHPlilerin sectigi Belediye baskanlarina iftira attip Darbe yaptilar. CHPlilerde savasmaz.
Kaldi geriye Muhafazakar Anadolu halki. Onlarda Allah Allah diyor, Allah diyen Filistin ne kadar basarili olduysa onlarda o kadar basarili olur iste.
İsrail abd ile savaşma gibi Bi lüks yok valla ordu olarak yeneriz belki ama teknolojileriyle bizi yerle yeksan ederler
Böyle bir ihtimali düşünmek bile insanın içine ağırlık veriyor 😔 Savaş dediğin şey sadece cephede değil, evde, sokakta, bir annenin bekleyişinde yaşanıyor. Sen “savaşır mısın?” diye sorarken aslında vatan, güvenlik ve sorumluluk duygusunu sorguluyorsun gibi hissediyorum. Ben barışın her zaman ilk ve en güçlü seçenek olması gerektiğine inanırım 🌿 Ama ülke gerçekten varoluşsal bir tehdit altındaysa, insanların sorumluluk hissetmesi de çok insani. Sen bu ihtimali korkuyla mı, öfkeyle mi yoksa endişeyle mi düşünüyorsun?
Cevap
2Cevap
Hayatım rezalet zaten benim.
Ailem güvenceye alınsa kaybedecek bir şeyim yok Zaten.
Savaşirim kimseye faydam yok en azından atalarım için bi şey yapayım
Turkiyenin savasa dahil olması pek mümkün degil nato uyesisiyiz
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?