Şov yapmadan, samimi şekilde cevap vermenizi istiyorum.
Bu hükümet çıkardı bu savaşı deyip, gitmemezlik yapar mısınız?
Bu hükümet çıkardı bu savaşı deyip, gitmemezlik yapar mısınız?
Yorumları okudum biraz hak da verdim. Ama zengin yatıyor diye ben de yatarsam yatacak toprağımız kalmaz birilerinin bu savaşa gitmesi lazım çok ihtiyaç duyulursa tabi ki giderim. Benim derdim saraydakini kurtarmak değil onu kurtarmamak için yatarsam ülkemi riske sokmuş olurum. Yani bazen böyle fedakarlıklar gerekiyor ki konu vatansa tartışmaya bile kapalı bu konu. Devletin başına hiçbir şey bilmeyen biri bile geçse onu bile bir yerde savunmamız gerekiyor çünkü konu vatan
Direk uçarım
Bağımsızlık verilmez alınır Türklüğümün haysiyetini korumak için ölürüm de öldürürüm de lakin savaşlar sadece bir cephede verilmez savaşlar kalemle kağıtla da verilir ve savaşın bu kısmında daha etkili olabilirim yanisi öyle ya da böyle Türk haysiyetini korumak için herşeyi yapar... Kaldı ki zaten bir savaşın içindeyiz uzunca bir süredir ve maalesef kaybetmeye mahkum durumdayız tabi hala galip gelmek elimizde ama çok çabalamak gerekir
Seçim olursa sanmıyorum
Cevap
8Cevap
Eğer, ben savaşa giderken onlar sarayın'da oturucaksa iş değişir ona göre bakarız.
Zaten kesin öyle yaparlar bu işler tiyatrolara benzemez.
Savaştan değil, Barıştan yanayım. Ama Vatanıma göz dikenin gözünü severim.
Sevmek başka manada yani. Site otomatik çevirmiş.
Bizde gitmeyeni vururlar. seve seve gidecez zorlanmadsn gidecez
Birileri sarayinda yiyecek icecek diye kendimi riske edemem.
Evet fakat darbe girişimi gecesendi Erdoğan gitmişti meydana. Yani sarayında halkı beklemedi diye biliyorum ben. Kılıçdaroğlu ise kahve içip izlemişti. Bunu net olarak biliyorum. Ama Erdoğan'ın meydana veya köprüye felan gittiğini söylemişlerdi. Yani sarayında beklemedi.
Erdogan meydsna veya köprüye gitmedi. Ucaktaydi o gece genel olarak. Sonra havalimanjna jndi. Ayrica 15 temmuzda nrden kilicdaroglu sokaga ciksin akpnin derdi bu
Kılıçdaroğlu da bu ülkeden sonuçta sadece akp'nin derdiyse chp liler evde kalsaydı. bu vatanın sorunu sadece akp nin değil. ikincisi halk orda canla başla savaşırken nasıl kahve içebilir diye şaştım. sonuçta vatan elden giderdi eğer kaybetseydik. Allah tekrar göstermesin şu darbe girişimlerini felan.
neyse tartışmak için söylemiyorum. onun için cevap yazmana gerek yok. ben sadece düşündüklerimi söyledim :)
Ulkenin yuzde 95 i cikmadi o gece disari evinde oturdu siz kilicdarpgluna odaklaniyorsunuz. Ayrica sokaga chpli falan da cikmadi. Zaten neden ciksin akp feto çatışmasında hayatindsn olsun? Fetoyle 20 sene kolkola takilan onu guclendirenler keyfine bakacsk ama muhalif sokaga cikip olecek oyle mi?
Herkes giderse giderim tabi yurtdışı yasağı çıkıp zenginleri kaçırmazlarsa
Hukumet olayi baska vatan olayi baska
Örnek veriyorum. Hükümet'in kararıyla Ayasofya cami yapıldı. Bunu hazmedemeyen Yunanlılar, savaş ilân etti. Ne yaparsın?
Dedimya hukumetler yanlis karar alabilir fakat ulkem savasa girmisse tabiki savasirim zaten savas cikarak hukumetler humumette kalamazlarda bu hukumeti soruyorsan bunlarin alayi korkaktir bskmayin bagirip cagirfiklarina
Bana kalırsa hükümet toplumu yansıtıyor. Toplumun çoğu korkak. Deli cesareti olanlarda da akıl yok zaten.
Haklisin toplumlar hak ettikleri gibi yasar hak ettiklerigibi yonetilirler zaten son yirmi yilda korkak hirsiz yalaka menfaatci sarlatan bir toplum olustu
O toplum hep vardı. Sadece maske düştü ve herkes birbirinin gerçek yüzünü görüyor artık. İnternetle tanışınca zaten dünya daha da küçüldü ve artık ânında her olayı öğrenebiliyoruz. Toplumu frenleyen dini inancıydı. O da ortadan kalkınca olan oldu zaten.
Dogru soze ne denir haklisin isim geregi cok insan taniyorum bizim millet gibisini gormedim daha
Yurtdışında yaşıyorum ben. Mesela Avrupa da Türkler neden sevilmiyor sorusuna gelirsek, mesele ırkçılıkla uzaktan yakından alakası yok. Nerede ipsiz sapsız var, onun Türk olduğunu görebiliyorsun. Sokak serseriliği peşinde koşan bizim Türkler. Okul filan desen, çoğu ortaokuldan sonra liseden sonra okumuyor bile. Sonra da bizi niye sevmiyorlar. Tabii ki de sevmezler. Ülkelerine bir faydan olmadığı gibi zarar veriyorsun.
Sefer ilan edilirse ilk gidenlerden olurum ben
Hayir zenginler gitsin bir zahmet
Giderim
Twitter'a giriş yapıldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?