Düşen bir uçakta olsanız kendi kemerinizi açıp kemer takmamış olan bir çocuğa yardım eder miydiniz?

Bunun sonunda ölebilirsiniz de yani.. ben çok kararsızım annesi babası sorumluluk alıp kemerini takmış olsa bile çocuklar yaramazliktan rahat duramayip kemerini açmış olabilir. Çocuklar yanlarında anne baba veya vasi olmadan uçamazlar ama vasisi varsa o çocuğu gerçekten önemseyen biri de olmayabilir bu kişi. Ne bileyim avukat vs olabilir. Bir ahlak felsefesi sorusu oldu, hadi bakalım ne düşünüyorsunuz? 😂 Uçağın düştüğünü de bilemezsiniz tabi kokpit dışındasiniz, pilotlar bile farkında olmayabilir. Belki uçağın pencerelerinden motorlarda sorun olduğunu görmüş olabilirsiniz ama düştüğünü anlamak için uçağın mevcut yüksekliğini hızını vs bilmeniz gerekir ve bu göstergelerin de doğru çalışıyor olması gerekir.

Güncellemeler
5 ay
Yapay zekanın dediği gibi belki siz hayatta kalıp daha fazla insana da yardım edebilirsiniz. Bir tane çocuğa yardım etmektense belki onlarca kişiye yardım edeceksiniz. Aynı şekilde belki o çocuk da büyüyüp doktor olacak bir sürü insana yardım edecek.. ama bu henüz gerçekleşecek mi bilemiyoruz belki çocuk katil de olacak.. buyrun burdan yakın 😂
Düşen bir uçakta olsanız kendi kemerinizi açıp kemer takmamış olan bir çocuğa yardım eder miydiniz?