sen bilimadamlarına tapmaya devam et o tptığın bilimadamları thalidomine diye bir ilaç çıkarttı bu ilaç kullanan anneler sakat bebekler dünyaya getirdi bilim tapılan bişey değil yanlış yapabilir bilim adamları mühendisler onları aklı olan zeki insanlar sorgular senin gibi iqsu yerlerde moronlarda sorgulamaya yeteneği olmadığı için onların her dediğini doğru kabul eder.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doğru olanı yapandır yapılması gerekendir
çocuk ölsün sen yaşa yani
çocuğu yaşat gerekirse sen öl sen zaten yşacağın kadar yaşamışsın
Hiç uçağa binmedin sanırım
bindim ne alaka iyi misin
uçak düşerse maske taksan datakmasan da düşecek bari çocuğa tak maskeyi o yaşasın
Hostesler her seferinde anlatıyor çünkü önce kendinize sonra çocuğa takın diye
Neyse cehalet mutluluktur sen devam et
biliyorum onlara da çok gıcık oluyorum hosteslerin her söylediği doğru mu ben önce çocuğuma takarım hosteslerinde götnü sever
Boş yapıyorsun dediğim gibi cehalet mutluluktur sen devam et
yav he he sen kendine tak çocuk ölsün vicdansız köpek
Tam bir varoş ağzı varoşluk akıyo her yerinden
o hosteslerin de vicdanı yok
senin çocuğuna yazık inşallah olmaz
kendine taktın çocuk bayıldı nasıl kurtarıcan baygın çocuğu uçağın içinde? çocuğa takarsın sen bayılırsan bile diğer yolcular çocukla ilgilenir.
Lan olmayan aklınla o kadar mühendisin doktorun çalışmalarını mı sabote ediyorsun o küçücük beyninle
sen bilimadamlarına tapmaya devam et o tptığın bilimadamları thalidomine diye bir ilaç çıkarttı bu ilaç kullanan anneler sakat bebekler dünyaya getirdi bilim tapılan bişey değil yanlış yapabilir bilim adamları mühendisler onları aklı olan zeki insanlar sorgular senin gibi iqsu yerlerde moronlarda sorgulamaya yeteneği olmadığı için onların her dediğini doğru kabul eder.
2 maymun ne tartışıyonuz la
@Beluga arkadaş bilime tapıyor
Tapmak köle işidir kölelik yapmayın hiçbr şeye adam olun lan zıkerım
polat alemdar geldi laaaan
Konuşun köleleeeeer
@Beluga arkadaş tam bir köle. beyin olmayınca normal.
bas kırbacı ona
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!