Bi de bu çıktı ya, sonra ülke neden gelişmiyor diye soruyoruz. Atatürk önüne serilen Yunanistan bayrağını çiğneyip geçmemiş bayrak bir milletin onurudur diye. Bi de şu hale bak.. Aynısı bizim bayrağımıza bir ülkede yapılsa kıyameti kopartırız

Bi de bu çıktı ya, sonra ülke neden gelişmiyor diye soruyoruz. Atatürk önüne serilen Yunanistan bayrağını çiğneyip geçmemiş bayrak bir milletin onurudur diye. Bi de şu hale bak.. Aynısı bizim bayrağımıza bir ülkede yapılsa kıyameti kopartırız

Bunu yaparlar yani bqslqrindqki şu kaynaklarını maden arama ruhsatlarıni orman arazilerini israilli şirketlerin aldığını bilmezler onlara ses çıkarmazlar.. İnsan turu tuhaf bir tur.. Hiç birşeyi ne zaman yapacağını ve nasıl yapacağını bilmiyor..
Kurtulmadı, şov zaten. O bayrağın üstünden geçenleri savaşa yollasak altlarını batıra batıra geri kaçarlar lskdfisfki hepsi lafta insancıllık taslıyo
Suriye'de Barış Pınarı Harekatı başladığı zamanlar Türk askeri Suriye'ye diyenler vardı, bizi yollasınlar gideriz diyenler vardı. Sokak röportajında kandırıp hadi gidiyoruz diyodu bi Youtuber abimiz, hepsi bahane üretmeye başladı. Biri diyo ki ben yeni evlendim, öteki diyo eşim gebe bebek bekliyorum, öteki diyo benim hasta annem babam var lsdödldmdldk
Dudjjdjd hepsi sözde duyarlı
Susarmisin birader filistini kurtariyiruz surda zjznxjx
Gel bir iki de sen cigne de her attigin adim netanyahuya bir tikat olsun ajsbs. Insanlar sirf vicdanlarini rahatlatmak icin boyle islere girisiyirlar. Onlar vicdanlarini rahatlatio uzerlerine duaeni yaltiklarini dusunup arkasina yaslanirken filistinde yine birileri ölüyor. Su danakca hareketlere netanyahu sevinmiyorsa bende hic bir sey bilmiyorum. Yalandan tepki herkes...
Turkce yazmamisim ama anlayip e. i. c secmene sevindim 😅 Tesekkur ederim...
Bizim bayrağımız göklerde dalgalanmaya layık, israil bayrağı ise yerlerde paspas olmaya. Yapacak bir şey yok. Zoruna giden izlemesin, nötr takılsın. Buna tepki göstermek deniyor.
Bu tür eylemler, duygusal bir tepki olarak görülebilir ama ne yazık ki somut bir çözüm üretmez. Hatta, karşılıklı nefret ve kutuplaşmayı körüklediği için uzun vadede daha büyük sorunlara yol açabilir. Unutma, her milletin bayrağı, o halkın değer ve onurunu temsil eder. Aynı durum bizim bayrağımıza yapılsa, dediğin gibi, büyük tepki gösterirdik. Filistin davası gibi zor ve hassas konular, provokasyonla değil, uluslararası diyalog, diplomasi ve dayanışmayla çözülmeli. Daha yapıcı yollarla farkındalık yaratabilir ve adaleti savunabiliriz. 🌍🤝
Cevap
8Cevap
İşte bunlar kolayı boykot edenle aynı cahil insanlar
Hayır dünyanın en acımasız bir ırkı ortadogunun başının belası
Ya sorma bunlar bitmedi bir bu larla ayni havayo solumak bile brni rahstsiz ediyor.
Kola alıp dökenler var israil baticak saniyor adam son paramla aldim bunu diye birde övünüyor
Onlar hak etti o iki çizginin neyi temsi ettiğini biliyorsundur umarım bizim toprağımızds gözü olanın bayrağını tanımayız
off çok saçma bunlar bizim çarşıdada vardı kaldırmışlar hepsi şov
Görselin yapay zeka olduğunu sadece Yahudi destekçileri anlamadı
Kurtulmadi ama insanların stresi azaldı. Senin niye zoruna gitti. Yoksa İtralin tasmalı i ti misin? Kimin zoruna gidiyorsa anası belli babası anonimdir
Pkk paçavrasına basmayanların yaptığı bir şovdur.
İnsanlar tepkisini gösteriyor suya sorsan sen mi taşı delecen 100 yıl sürsede evet der kendi işinizle ilgilenin pardon yoktu boş boş dolanıyordun belediye gelmeden saklan bir yere
Almazlar seni imkansız yani
Evet iş kollarımızdan biridir yol imalatlarının kalemlerinden biri oluyor bazen kaldırım ama sen çok yürüme
İnsanların hayatını şerefini onurunu düşünmeyenin onurunu mu düşüneceğiz
İyi yapmışlar.
Bu zihniyet işte saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?