Filistinli yaptığı doğru mu?

Türkleri hiç sevmiyorlar Azerbaycan Ermenistan savaşında Ermenileri destekliyorlar ve Türklere etmedikleri hakaret kalmıyor sadece Azerbaycan türklerine değil Türkiye türklerine de çok fazla hakaret ediyorlar Ben kesinlikle İsrail'i Savunmuyorum Ama Ermenistan Azerbaycan sahasında İsrail Azerbaycan'ı destekledi ve genelde İsrailli insanların Türklere karşı büyük bir önyargısı veya filistinliler kadar buyuk nefreti yok zaten yıllar önce Filistin bizi sırtımızdan vurduğu için bu halde ingilizlerle bir oldular simdi de İsrail topraklarında İsyan çıkartıyorlar ve İsrailli insanları öldürdükleri için İsrail de kendini koruyor ve o tarafa saldiriyor neden israilli olen insanlari gormuyorsunuz ben de iki tarafı desteklemiyorum ve savaşların durmasını istiyorum tabii ki de ama bizim halkımıza bakıyorum Filistin'de Filistin Filistin'de Filistin filistinliler bizi insan yerine koymuyor hala daha bizim şu Arap seviciliğimiz bitmiyor her iki tarafta da ölen var desteklemek değil savaşların durmasını istemeliyiz
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de Filistin'e gösterdiğimiz özeni keşke hem din hem de ırk kardeşi olduğumuz doğu Türkistan'a gösterebilsek...
Güncellemeler
+1 yıl
Filistin lideri Mahmud Abbas’ın Çin rejimini destekleyen sözleri Uygurlardan tepki gördüFilistin Devlet Başkanı Abbas, 15 Haziran’da Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile görüşmesinde, Çin’in Uygurlara yönelik baskıcı politikaları için “Bir insan hakları meselesi değil. Aşırıcılığı ortadan kaldırmayı, terörizme ve ayrılıkçılığa karşı çıkmayı amaçlıyor” diye konuştu.
Filistinli yaptığı doğru mu?