Bize ne ag? Mc Donalds'ı, Burger King'i Pizza Hut'ı Starbucks'ı tercih ediyorum hep. Coca Cola, Pepsi de içiyorum. Afiyet olsun. 3-5 Filistinli için keyfimden vazgeçemem.
Bize ne ag? Mc Donalds'ı, Burger King'i Pizza Hut'ı Starbucks'ı tercih ediyorum hep. Coca Cola, Pepsi de içiyorum. Afiyet olsun. 3-5 Filistinli için keyfimden vazgeçemem.
Keyfine önem vermek yerine Cumhuriyetimizin 100. yılı ile ilgili bir şeyler yazıp destek verebilirdin. Filistin için yas tutulmuyor. Cumhuriyet kurulduğu için yas tutuluyor zira. Türkiye yıkılırsa rüyan da görürsün o dükkanları.
Cevap
13Cevap
Mesele Filistin degil. Insanlik! SEn onlari yemedigin icmedigin zaman olmezsin ama orada ve baska yerde insanlar sacma nedenlerle o sirketlerin fonladigi zalimler tarafindan goz gore gore olduruluyor.
Insanlari anla ki, sira sana geldiginde baskalarida seni anlasin.
Bu saydıklarının hiç biri israil malı değil ki :D
Ben "İsrail malı" dedim mi peki?
Niye bir sürü marka yazdın o zaman? onları tercih etmen veya pepsinin bizle alakası ne? :D
israil ürünü yazsan anlarım :D
Cahilsiniz bari belli etmeyin
O markalar İsrail askerlerine desteğini açıkladı, yiyecek-içecek vs... yardımı yapılacak.
Bizim başağa etmeyeceği eşşeğin önüne yonca atmaz... Bu kadar filistinde filistin dediğine göre kim bilir yine ne muradı var o bölgelerden
Markaları genelde tercih etmem ama bence de sıktı. Sanki bize çok yardımcı olan bir memleket gibi
Bu Filistin falan degil insanlik ve vicdan meselesi. Sende ve senin gibi dusunenlerde yoksa bilemem.
Zaten bu insanî bir mesele..
Sizin gibi Yahudi ve köpekleri bağlamıyor zaten.. Üzerine alınma..
3 - 5 diyip vicdanını mı rahatlatıyorsun? Mesele Filistinli olması mı? Neden insan olarak bakmıyorsunuz olaya acaba?
Sov hepsi çok seviyorlarsa Filistin'i savaşta önde görelim onları
3 - 5 filistinli dediğin 2 binden fazla bebek ve çocuk. Nereden yersen ye nereden içersen iç umrumda değil ama 3 - 5 dediklerinin ahı bi tutarsa görürüm ben seni. Twitterde filistine bakınca psikoljin bozulur be parçalanmış bebekleri görmekten yazık ulan yazık
"Nereden yersen ye nereden içersen iç umrumda değil" diye belirttim zaten.
@ibrahimc Haa pardon, 3 - 5 olarak belirttiği için demek istedim
Bunların onlarla alakası da yok halbuki. Sadece birkaç beyinsiz boş teorileri
O ürünleri kullanmamanın bedeli İsraili değil Türkiye yi üzer. Sonuçta o firmalarda birsürü kişi istihdam ediliyor ve epey bir vergi geliri var
Çocukluğumdan beri içtiğim kolayi isyancı araplar icinmi bırakacağım 100 tl yapsalarda hergun alicam 🤣🤣💣🇦🇪
Şu emojilerle İsrail den farksız bir zihniyete sahip olduğunu ispatlamış oldun tebrik ederim.
Ben Arap sevicisi değilim beynin almıyosa bir daha oku mesele Filistinli olması değil masum insanlar ölüyor öldürülüyor. Onlar insan katili. Ve sende savunucusu.
Kafan basmıyor senin boş ver sen bunları iç kolanı.
Bez parçası diyerek şimdi de tesettürü mü küçümsüyosun? Acilen psikolojik destek alman gerek. Kafayı bozmuşsun 😌 geçmiş olsun kuzum
Senin de acilen bir tımarhaneye kapatılman lazım insanları giyinişine göre yargılayacak kadar cahil bir insansın bu kız kapalı ama senin de beynin kapalı
Arap sevicisi mi pardonda ben Arap sevicisi değilim senin gibi İsrail sevicisi olacağıma Arap sevicisi olurum daha iyi Türkiye Türk'tür evet buna katılıyorum ama savaş dediğimiz şey askerlerin arasında yapılan bir şeydir savaşta çocuklara okullara ibadethanelere ve iş yerlerine zarar vermek savaş suçudur yani İsrail suç işliyor Çocuk Hakları Sözleşmesinin 6. maddesinde şöyle geçer Yaşamak, her çocuğun temel hakkıdır ve herkesin ilk görevi çocukların yaşamını korumaktır. Bu maddeden şunu anlaman lazım ırkı ne olursa olsun ister Yahudi olsun İster Arap olsun İster Türk olsun farketmez her çocuğun okula gitme meslek sahibi olma ve yaşama hakkı vardır sana soruyorum ırkı ne olursa olsun Bir bebeğin ölmesini ister misin Hamas'ın yaptıklarını da İsrail'in yaptıklarını da doğru bulmuyorum İsrailli Rehineler içinde çok üzgünüm umarım en kısa zamanda evlerine dönerler sadece iki ülkede de ölen masum sivillere üzülüyorum.
Tarih meleği seni olgunluğundan sebep kutlarım. O kadar güzel ifade ettin ki terbiyeni bozmadan ♥️
İşlerine gelince Arap sevici diyolar Arap sevici değiliz masum insanlara üzülüyoruz Vicdanı olan her insan gibi.
Tarih sevici savasi Filistin tarafı baslati ne diye baslatilar bağımsızlık kazanmak için bağımsızlığı kazanmak isteyen bir millet ölümü göze almak zorundadır Benim atalarım cogcuk yaşta savaşıyorlardi 10 yaşındaki cogcuklar bile cepelere mağzeme taşıyordu onlarda bağımsızlık istiyorlarsa önce yuzbinlerce ölü vermeleri gerek
@biradettuba Rica ederim sizi de tebrik ederim çok güzel düşünceleriniz var.
Ya sen ne akılsızsın 😅😅 devir teknoloji devri eskiden atalarımız adil savaşıyordu şu an ki savaş mekanizması nasıl gelişmiş farkında mısn adam oturduğu yerden şehri bombalıyor hahahha
Ölü vermeleri gerek? Kundakta ki bebek şart mı? Bence daha fazla yorum yapma.
Onlarda sapanla taş mı atıyordu? şu an adil bir savaş göremiyorum? Sen görüyor musn?
Hala Savaşı'n ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz savaş askerler arasında yapılır çocuklara zarar verilmez ve lütfen bana tarih sevici Arap sevici gibi ifadeler kullanmayın savaş falan başlamadı bu savaş 76 yıldır sürüyor sadece Hamas saldırınca bu savaştan haberiniz oldu peki savaşın nasıl başladığını biliyor musunuz siz onu da bilmiyorsunuz dur ben anlatayım İngiltere Araplara Devlet sözü Yahudilere yurt sözü verdi fakat İngiltere sözünde durmayınca olayın sorumluluğunu Birleşmiş Milletlere verdi ve iki tarafta anlaşamayınca savaş çıktı yani savaş ne Filistin yüzünden çıktı ne de İsrail yüzünden çıktı birini suçlayacaksan git İngiltere'yi suçla
Ne yordun kendini katil İsrail için yazık ki ne yazık. Biraz insafa gel.
*56 yıldır
Daha düne kadar hamasın adını biliyor muydun? Hayır. Ama yıllardır İsrail masumları canı çektikçe bombalıyor. Buna da var mı cevabın?
@biradertubba Zamanında bir hocam yıllardır Filistin zulme uğruyor ama kimse sesini çıkarmıyor müslümanlar ölüyor bir şey diyen yok ama aynısı İsrail'e yapılsa dünya ayağa kalkardı demişti.
Maalesef öyle kediye ağaca lgbtye yapılan duyar yapılmadı yapılmayacak
Sen artık sus.
@hsewewdw Filistin'in 1916'da 15 bin askerimizi katletmesi ve Karabağ Savaşı'nda Ermenileri desteklemesi konusunda haklısın ancak şöyle bir şey var Dünyanın en güçlü İstihbarat Teşkilatlarından biri olan Mossad'a sahip olduğu halde militanların saldırısı karşısında gafil avlandı?
Savaşta kimseyi desteklemiyor ve sadece ölen masum sivillere üzülüyorum o kadar.
@hsewewdw Bence daha fazla tartışmanın bir manası yok sizin bu konu hakkındaki düşünceniz böyle saygı duyuyorum iyi geceler dilerim.
@biradettubba Kimseye herhangi bir hakaret etmeden düşüncelerinizi saygıyla ifade ettiğiniz için teşekkür ederim iyi geceler.
A... da biz sikmicaz merak etme sen devam et ruhsuz
Terbiyesiz.
Senin ödediğin paralarlar kafana bombalar yağarsa görürsün keyfi
Takip etmiyorum bilmiyorum
Her sene aynı terane umrum da değil.
ne b ok yersen ye yavrum bize ne
Yazık kafana. Dusunce tarzina yazik.
Sıktı
Hshshshs güldürdün 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?