Trilyon dolarlık Arap ulkerinden bu kadar ses çıkmıyor ben anlamadım ya.
Kabenin olduğu yerde Starbucks var mesela. Ve kapısında sıra var 😂 diyeceklerim bu kadar
Trilyon dolarlık Arap ulkerinden bu kadar ses çıkmıyor ben anlamadım ya.
Kabenin olduğu yerde Starbucks var mesela. Ve kapısında sıra var 😂 diyeceklerim bu kadar
Evet çok uzattılar. Doğu Türkistan için şu kadar ses çıkarmadınız deyince şey diyorlar "Doğu Türkistan Filistin olayından sonra aklınıza geldi." Ama bilmiyorlar biz ona yıllardır ses çıkartıyoruz. Onu geçtim Suriyeliler Türk bayrağını parçaladı 2 hafta önce, bu Filistin diye ağlayanlar ona da ses çıkarmadı. Bunların tek maksadı ar*p k*çı yalamak
Aynen öyle ya haber izlemeye bırakalı 2 yıl oluyor internette de karşıma çıkıyor nefret ediyorum abi madem öyle bir şey var herkes gitsin yardım et onları kınıyoruz onlar kınıyoruz deme öyle bir şey olmuyor bence
Cevap
3Cevap
Rüzgar eken fırtına biçer demişler.
Hamas örgütü tam da israilin yapmak istediği şeyi yapmasının önünü açtı sözde " aksa tufanı " saçmalığıyla
Yoo haberleri takip etmek hoşuma gidiyo, olaylar sarıyo. Çekirdek çitleyerek izliyorum ben. Takılsınlar. Lübnanı da bombalamış İsrail, çok üzüldüm (aslında üzülmedim de sanırım bu noktada üzülmem gerekiyodu)
Bu bir soykırım
Sıktı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?