Filistin İsrail mescidi aksa. Bu kıyamet alameti mi sizce
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
He tüm evren filistinle israilin birbirine girmesini bekliyordu
Müslüman ülkeler yavaş yavaş zulm görmeye başlıyor o yüzden doğu turkistan mesela. Ekonomimiz de batıyor belki sırada biz oluruz
Ee kıyametle yani bunun diğer gezegenlerle ve galaksilerle ne alakası var?
Tatlım evrimci ve inançlı bir insanım. Her şeyin kötüye gittiği bir zamandayız bunlar alametlerden biri mi diye soruyorum. Hepinizde deha ateist kesildiniz başımıza he
Israfil: Tr nin ekonomisi kotuymus ben ufleyim madem
Xlvzflzglxhşxlhxhlzgoxgl
Evet. Ama israil bu sene ya da seneye haritadan silinecek
Oyle bi hadis veya ayet mi var ne alaka
Benimkisi teori. Oyle dusunuyorum. Tarih politika siyaset ve dinler ilgi alanim oldugu icin arastirmalarim geregi böyle birsey olacagini dusunuyorum
Silinecegini pek sanma deccal yahudi olacakmış
Nereden bildin kanka sen harbiden kahinsin
Yok artık ordan burayı nasıl bağdaştırıyorsunuz aklım almıyor
Ya isine git zir cahil
Tm canım
israili destekliyorum
Yaptığı zulmü mu destekliyorsun çocukları öldürüyorlar
o çocukları israilin bomba atacağı yerlere önceden kim yerleştiriyor?
Saçmalama Filistin cocuklarimiz öldürülsün diye koymuyordur hrlde mazlumun yanında olun biraz güçlünün degil
evet öyle yapıyor hamas terör örgütü sivilleri israile karşı kalkan olarak kullanıp israilin bomba atabileceği yerlere özellikle çocukları yerleştiriyor israil çocukları öldürüyor diye dünyaya haber yapmak için
koskoca israilin ne derdi var çocuklarla? israil teröristlerle savaşıyor kendi pkksıyla savaşıyor
Zehir gibiymis filistinliler de he. Seytanin aklına gelmez bu plan saçmalayın kendi çocukları onlar bu doğru olsa Filistin ayaklanır
şu an israil istese filistinde ne kadar arap varsa hepsini öldürebilir neden öldürmüyor?
Kanka dünya savaşı başlar farkındasın dimi
hiçbişey olmaz israilde atom bombası var kimse sesini çıkartamaz
ilk arap israil savaşı çıktı 1945 yahudilerin hepsini öldüreceklerdi kadın çocuk demeden noldu dünya sesini çıkardı mı yahudiler kendileri kurtardı kendilerini
Amerika Rusya tüm dünya birbirine girer savaş tek taraflı sadece Filistin ve İsrail olarak kalmaz. Ayrica Amerika israilin yanında olur rusya ise bu duruma karşı çıkıp bizim tarafimizda olur sonra Azerbaycan İran derken 3. dunya savaşı başlamış olur
fazla hayalperestsin türkiye 1 milyon ermeniyi öldürürken kadın çocuk demeden nerdeydi dünya?
Kıyamet alameti cok sadece o değil.
deccal çıktı çıkıcak