Bugün hiç beklemediğim birinden gelen haber ve iddia ile çalkalandı ülke.
Habertürk kanalında Genel Yayın Yönetmeni olan Mehmet Akif Ersoy'un sevk yazısındaki iddialar dudak uçurttu. Eğer gerçekse bu yer alanlar, gerçekten hem kendini bitirdi hem de onca kadının ahını aldı.😱 İşte o iddialar;
Uyuşturucu madde kullanılmasına yer ve imkân sağlamak. Kadınlara uyuşturucu madde temin ettikten sonra ikiden fazla olacak şekilde cinsel ilişki yaşamak. Yuh yani (!) İlişki sonrası kadınlardan menfaat sağlamak.
Ülke eğitimli, kariyerli veya eğitimsiz farketmeksizin sapık dolmuş resmen.
Aynen öyle bu ülkede kadın olmak gerçekten çok zor adımlarınızı dikkatli atmalısınız her gün bir haber, bir olay %80'i maalesef kızlar ve kadınları kapsıyor...
Benim tek bildiğim bir şey var bu ülkede sapiklarin özgüven altında kadınlara istediğini söylediğini sanması. Bana göre yoldan geçerken kıza yönelik çalınan bir korna bile o. Cocukludur. Sapiga ise ben erkeğim yapicam derdinde. Bu ülkede sapıklar annesinin babasının yüzüne tatlı bakış atan birer bilemem çocuğu sadece. Bu ülkede kadın olmak değil önce insan nasıl olurum demeyi bilmiyorlar
Bende çok şaşırdım. Sekse zorluyormuş falan ama somut delilleri lazım bunun. Gizli tanık iddiaları ile olmaz uyuşturucu temini şöyle oldu, kayıt izlenme vs lazımm. İlerleyen zamanlarda çıkınca görürüz artık.
Kadın olmanın zorluğunu değil, kolaylığını gösterir bu durum. Asıl çetrefilli olan yetenekle, çabalayarak basamakları tırmanmak. Zaten birçok kadın bu yolu tercih etmek istemiyor, kolaya kaçıyor.
bu ülkede insan olmak zor. kadın erkek fark etmiyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
Bu adam sagcı bir tip tamam mı rte tarafında buna laf atmazlardı neden attılar çünkü yalan, bu adam evli barklı çolugu çocugu olan bir adam iftira atıyorlar bence akp hep böyle yaptı hemde yapar yani. Ben haberlerini izliyodum valla küçükken hshshdhd
Kimse bunu neden haber yapmıyacak biliyor musun çünkü akpliydi ve kimsenin haberini yapmıyordu şimdi bunuda içeri atacaklar kimse bunun haberini yapmayacak özellikle solcu kanallar haberini yapmayacaklar çünkü bu adam sagcıyken tv de solcuların haberini yapmıyordu? Şimdi bunu hapse attılar solcularda bunun haberini yapmayacak kimsenin skmde degil kısacası 😃😃😃dünya böyle ettigin zulmü yaşamadan ölmiceksin karma , karma jajsjsjskskek okurken fenaaa jjwjdjgkfkfkr naberr iyimiydi sag tarafın haberini yaparken haaa😃😃geber seni faşitt manyak hsjdhdj fena heycanlandım nolmuş kaç yıl yatar yani türkiyede birşeyin cezası yok maximum 4 yıl oda belki kıravat felan takım elbise giyerse 1 yıl indirim hali alır pişman oldugunu söylerse 2 yılda indirim alır. Suçunuda kabul ederse 1 yıl daha düşelim. Davada ki hakim zaten hepsi aklpli sagcı taraf cart curt 1 yıl daha düşer. Tanıdık felan buda akpli felan der 1 yıl daha düşer. 😃😃alacagı ceza 6 ay felan. O kadar fazla ceza alcak sanmayın knka ben siyaset bilimi ögrencisiydim hukuk biliyorum 6 aydan fazla vermezler bu tipe 😃zaten adam sagcı ceza bile almaz belki. Lan bu ülkede cinayet işleyene 2 yıl ceza vermiyolar lan sen ne anlatıyon knka
bu eleman zamınında hızlı islamcıydı sonra eli para gördü ünlendi birden medya değiştirdi ardından söylemleri çok entel dantel laik olmaya başladı o vakitler zaten notunu vermiştim yanılmamışımda parayla amjiği bulunca nevri dönmüş sapıtmış.
Show TV haberi sunan mavi gozlu kumral kız var onunla evli bu adam. Birkac kere kadınlarla görüntülendi karisi bişey demiyor diye açık ilişki yasiyor dediler.
Bu adamın yapacağı bir şey değil bu itibarsızlaltırma operasyonu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
habertüek emekçileri diye bir sayfa 2 3 ay önceden bu durumlar hakkınd aşikayetler yapmış. adalet yafgı geç görüyor yoksa daha erken çökerlerdi tepesine. yargıyı çok mesgul ediyor insanlar.