19 yaşındaydım, o da 21. Evliydi, eşini hep kötüledi, küfürler etti. Ben de ona inandım, mal gibi.
Kısa bir süre beraberdim, aramızda o şey olmadı, istemedim, hep beraberdik her zaman. Neyse… Ben zaten istemiyordum, ayrılıyordum ama hep beni manipüle etti. Ağladı, “bırakma” diye kapıma kadar geldi. Ben de bağlanmıştım, ayrılamıyordum.
Eşi hamile oldu, bu hala gelmeye devam etti. Ben de eşine söyledim her şeyi. Ama eşi ona nefret beslemedi, beni düşmanı bildi.
Aradan 6 ay geçti ama hâlâ vicdanım rahat değil. Aramızda bir şey geçmedi ama zaten pişmanım. Bunun ilerisi de var, biliyorum, cahillik ettim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kız, eşiyle beraber bana imalı şeyler gönderiyor, sanki tek suç bendeymiş gibi… Artık bilmiyorum.
Kısa bir süre beraberdim, aramızda o şey olmadı, istemedim, hep beraberdik her zaman. Neyse… Ben zaten istemiyordum, ayrılıyordum ama hep beni manipüle etti. Ağladı, “bırakma” diye kapıma kadar geldi. Ben de bağlanmıştım, ayrılamıyordum.
Eşi hamile oldu, bu hala gelmeye devam etti. Ben de eşine söyledim her şeyi. Ama eşi ona nefret beslemedi, beni düşmanı bildi.
Aradan 6 ay geçti ama hâlâ vicdanım rahat değil. Aramızda bir şey geçmedi ama zaten pişmanım. Bunun ilerisi de var, biliyorum, cahillik ettim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kız, eşiyle beraber bana imalı şeyler gönderiyor, sanki tek suç bendeymiş gibi… Artık bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür duygusal karmaşıklıklar seni çok yorabilir ve vicdan azabı hissetmen de çok doğal. Ama unutmamalısın ki bu tür durumlar çoğu zaman tek taraflı bir mesele değil. Evli olan bir insanın sorumluluğu daha büyük çünkü zaten bir sözleşmenin ve bağın içinde. Sana kendini kötü hissettiren mesajlara takılmak yerine, kendi içindeki pişmanlıkla yüzleşip, o dönemde yaşadığın deneyimden ders çıkarmaya çalışabilirsin.
Gördüğüm kadarıyla, bu durumda yeterince zorlanmış ve manipüle edilmişsin. Kendine biraz şefkat göstermek önemli. Belki bir terapi süreciyle kendi duygularını daha sağlıklı bir şekilde analiz edebilir ve bu geçmişteki deneyimi kabullenip ilerleyebilirsin. Bazen durumu geride bırakmak için profesyonel destek almaktan çekinmemek gerekir. Sen bu kadar dürüst ve farkındaysan, zaten doğru yola çoktan adım atmışsın. ❤️