19 yaşındaydım, o ise 21... Evliydi. Bana sürekli eşini kötüledi, hakaretler etti. Ben de safça ona inandım. Kısa bir süre yan yana olduk, ama hiçbir zaman ileriye gitmedim, istemedim. Hep birlikteydik, zaman geçirdik, ama içimden bir ses bu işin doğru olmadığını söylüyordu. Ayrılmak istedim defalarca. O ise beni bırakmamak için ağladı, kapıma kadar geldi, manipüle etti. Ben de yavaş yavaş bağlanmaya başlamıştım, çıkamadım bu döngüden.
Bir gün eşinin hamile olduğunu öğrendim. Yine de gelmeye devam etti. Artık dayanamadım ve eşine her şeyi anlattım. Ama o, bana kızmadı; nefretini bana yöneltti. Onun gözünde suçlu bendim.
Aradan altı ay geçti. Zaman geçti ama içimdeki vicdan azabı geçmedi. Aramızda hiçbir şey olmamasına rağmen bu yükü taşıyorum. Pişmanım, cahillik ettim, yanlış bir yola girdim. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Üstelik karısı, onunla birlikte bana imalı mesajlar gönderiyor. Sanki bütün suç yalnızca bende gibi...
Oysa biliyorum ki, bu hikâyede kandırılan da bendim. Ama içimdeki pişmanlık, hâlâ dinmiyor... Napmam gerekıyor?
Bir gün eşinin hamile olduğunu öğrendim. Yine de gelmeye devam etti. Artık dayanamadım ve eşine her şeyi anlattım. Ama o, bana kızmadı; nefretini bana yöneltti. Onun gözünde suçlu bendim.
Aradan altı ay geçti. Zaman geçti ama içimdeki vicdan azabı geçmedi. Aramızda hiçbir şey olmamasına rağmen bu yükü taşıyorum. Pişmanım, cahillik ettim, yanlış bir yola girdim. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Üstelik karısı, onunla birlikte bana imalı mesajlar gönderiyor. Sanki bütün suç yalnızca bende gibi...
Oysa biliyorum ki, bu hikâyede kandırılan da bendim. Ama içimdeki pişmanlık, hâlâ dinmiyor... Napmam gerekıyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer