Bekaret vicdan azabım oldu bunun bir çıkışı var mı?

Tanıştığımızda 10 yaşındaydık. İlkokulda sıra arkadaşıydık ve iyi anlaşırdık. Yıllar öyle geçti. Lise 1. sınıfta beni sevdiğini öğrendim ve sevgili olduk bu süreç üniversite 1. sınıfa kadar devam etti. Gerçekten bana aşık olduğuna emindim gözünü üstümden ayırmaz bütün hayatını bana göre şekillendirirdi. Üniversitesi 1. sınıfta birlikte olduk. Nasılsa evleneceğimizden ve birbirimize ait olduğumuzdan emindik. Her şey yolunda gibiydi bir süre sonra tartışmaya başladık gerçekten beni yoruyordu ve ayrıldım. Bir süre sonra hayatıma yepyeni biri girdi. Gerçekten bana karşı ilgili ve alakalıydı yeniden sevilmek beni heyecanlandırmıştı ama bir sorun vardı bakire değildim bunu ona söyledim ve sorun etmeden elimi tuttu. Her şey çok güzeldi beni öyle kabullenmişti ve yepyeni bir dönem başlamıştı benim için. Bakire olmadığım için yeniden birlikteliği sorun etmedim en özeli zaten geçip gitmişti. Yeni ilişkimde de birliktelik yaşadım. 14 ay sevgili olduk ve sonunda bitti. Çok kötü bir dönemdi artık hiç bişeyi kaldıracak gücüm yoktu. Onca yılı atlatmam zaten zor olmuştu ve buda bitmişti. Psikologlara gittim yurtdışına çıktım uzaklaşmak için toparlanmak için her türlü şeyi denedim. Sonunda çocukluğumu yaşadığım en özel şeyleri paylaştığım adamın kapısına gittim pişman olduğumu başımdan geçenleri anlattım. Uzun bir toparlanma süreci geçirdik ve yeniden birlikte olduk. Artık çok değişmiştim ilişki için çok çaba sarfediyor kendimi affettirmeye çalışıyordum. Evlilikle ilgili konuşuyorduk askere gidecekti onun için hazırlık yapıyorduk. Bu sefer bu ilişki için her şeyi yapmaya hazırdım. Sonra tartışmalar başladı benimle doğru düzgün ilgilenmiyor umursamıyordu. Başta başka bir ilişki yaşadığımı söylememe rağmen 6-7 ay sonra bunu sorun etmeye başladı. Durmadan tartışıyorduk özür diliyor düzeltmek için uğraşıcam diyor yine umursamıyordu ve bir gece bir mesajla terk edip gitti. Günler oldu o mesajdan sonra ne aradı ne sordu. Son telefon konuşmamızdan önce belki 2-3 sene sonra barışırız allah bilir dedi bunun ne anlama geldiğini anlamadım geri mi dönecek yani ama ayrıldıktan sonra eski sevgilisi dahil bir sürü kızı takip etmeye başladı. Yaptıklarından hiç bişey anlamadım. Bundan sonra biri bir daha beni sever mi? Hayatım yoluna girer mi bilmiyorum. Bunu konuşabildiğim 1-2 arkadaşım var onlarda aynı tesellileri verip duruyor. Buraya yazmak istedim belki benim gibi hisseden birileri vardır. Yeniden başlamak hayatımı sıfırlamak istiyorum ama bekaret buna izin vermiyor. Operasyon geçirmeyi düşündüm ama ilerde biri olurda beni severse ona bu konuda yalan söylemek istemediğim için vazgeçtim. Ne yapıcam bilmiyorum yalnız hissediyorum. Yaşadığım her şeyi silmeye önüme bakmaya hazırım ama bekaret her şeyi başıma yıkıyor.
Bekaret vicdan azabım oldu bunun bir çıkışı var mı?