Evliyim ve sanırım yanlış yaptım vicdanımı susturamıyorum?

Lütfen yardım edin. Ben 4 yıllık evliyim ve kendimi yalnız hissettiğim çok zamanlarım oldu.eşimle birbirimizi seviyoruz fakat kötü günlerimiz de oluyor tabi.evli ve 2 çocuğu olan biriyle bir öğrenci-hoca ilişkimiz var. Kendisi benim hocam ama bana karşı hislerinin olduğunu düşünüyordum.ben de onunla olan sohbetlerimi ve onun öğrettiklerini değerli gördüğüm için belli etmedim.fakat bana hislerini söyledi dün ve beni öptü.o an hiçbirşey yapamadım.bütün gece uyuyamadım kalbim yerinden çıkacak çözüm yolu bulamıyorum.eşime bunu yapmak istemiyorum başka birisiyle ilişki istemiyorum.ama hocama değer veriyorum onu kaybetmek de istemiyorum.böyle şeylere hep karşı çıkardım başıma geldi ne yapıcam ben lütfen yardım edin bana arkadaşlar :((
Güncellemeler
+1 yıl
Burada ben magdur olduğumu düşünerek yazdım ama cevap yazanlar beni suçlu gösterdi. Maalesef toplum baskısı kadına şiddet bu yüzden var. Hemen dövün asın kesin s.. Kadının maruz kaldığı davranışları görmezden gelin. İşin değişik yanı yorum yazan kadınların daha sert tepkiler vermiş olması. Kadın hakları vs birçok konuda sosyal medyada benim gibi ahkam kesen kadınların aslında erkekler gibi ne kadar sert olabildiğini gördüm. kadınlar illa ki ÖLDÜRÜLMEMİZ Mİ GEREKİYOR HAKLI OLMAK SAVUNULMAK İÇİN?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapan herkese teşekkür ederim iyi veya kötü. ne yapalımadam öper kadın suçlu olur. geri çekilemedinmi konuşamadınmı tokat atamadınmı diyen var. o anki şokla buz gibi kesilip çıkıp gittim. dün geceden beri rahatsızım evet çünkü empati yaptıgım için. vicdanen rahat olmadıgım için hem kendi eşime karşı hem onun eşine ve çocuklarına karşı.
Evliyim ve sanırım yanlış yaptım vicdanımı susturamıyorum?