+1 yılBir bayan olarak sizi kınamıyorum utanılacak bir şey yok bunda. O an gelip geçmiş bir şey bu, siz eşinizi seviyorsanız ona sadık kalmak istiyorsanız o hocanızla yaşanılan bu olayın üstünü örtmek için bir çaba gösterebilirsiniz. Açıkca konuşun ben eşimi seviyorum ancak size de değer veriyorum lütfen aramızdaki bı ilişki seviyeli kalsın hoca öğrenci olarak kalalım diye. Eğer siz aradaki bu dengeyi koruyamazsanız iş o zaman çığrından çıkar, olan evliliğinize olur. Ha derseniz ki eşime hissettirmeden gizli kaçamaklar da yapabilirim diye o da sizin vicdanınıza kalmış. Gece kocanızla uyurken içiniz rahat edecekse ona dokunurken utanmayacaksanız bu ilişkiyi başlatın derim. Benim gönlüm sizin o kişi ile görüşmemenizden yana, yarın bir gün eşinizin kulağına giderse daha kötü sonuçlar doğabilir. Allah yardımcınız olsun diyorum durum gerçekten zor. Bayan arkadaşların da size destek vermesi gerekiyor bu namussuzluk değil neticede
15 Yorumla
Soran+1 yılU saate kadar gerçekten hislerimi anşayıp mantıklı cevap veren tek siz oldunuz. Çok sağolun aynen öyle bir konuşma yapıcam yarın. kendi isteğimle bişey yapmadıgımı karşımdakini ayartmaya çalışmadığımı anlatmaya çalıştım ama anlamak isteyen anladı sadece. bu sitede yapılan bu hakaretler de kadına şiddettir evet. bunu kabul etmedikleri sürece zaten kimse çıkıp ne ahlak dersi versin ne de bişeyler savunsun. umarım sizin gibi düşünen insanlar artar bu toplumda. Görüşünüzle daha iyi hissettim tekrar teşekkür ederim...
- +1 yıl
Kasıtlı yapılmış bir şey değil ki zaten. İnsanoğluyuz çiğ süt emmişiz beşeriz şaşarız hata yaparız mühim olan bunun farkına varmak ve doğru yolu bulmak. Herkesin başına gelebilecek bir şey bu. Burada sizi ahlaksızlıkla itham edenler iğneyi kendine batırıyor mu acaba? Oturdukları yerden insanlara sıfat koymaktan kolay ne var?
- +1 yıl
Yakıştırma yapmadan önce sorunun kaynağını ele alırdım. Kadın ve erkek ayrımı yok bende. Eğer arkadaş yanlış bir şey yapmış olsa ikazımı dile getirirdim. Hakaret etmek neyi çözecek ki? İnsanların ağzı torba değil büzemeyiz herkes her şeyi söyler, herkes kendine yakışanı yapar
Soran+1 yılTavsiyenize uydum ve bugun bu konuşmayı yaptım çok medeni bir şekilde konuşup hallettik hoca ve öğrenci olarak kalabilmeyi ikimiz de istiyoruz. Bugun gönül rahatlıgıyla uyuyacağım. Açık görüşlü olup yargılamadan bana çözüm getirdiğiniz için gerçekten teşekkür ederim. Keşke sizin gibi insanların sayısı artsa. çeminim o zaman bu ülkede hepimiz daha medeni daha farkında ve daha iyi insanlar oluruz. Yalan söyleme ihtiyacımız azalır. Toplum baskısı olmadan daha vicdanlı, vicdanı rahat insanlar oluruz. Ben hak yemem ve evet vicdanım rahat. çünkü yanlış yapmadıgımı yanlış olan birşeyi düzelttiğimi biliyorum. Beni anladığınız için çok teşekkür ederim...
- +1 yıl
Sizin adınıza sevindim elimden geldiğince tarafsız olarak her konuda çözüm bulmaya çalışırım, güzelliklerle dolu bir yaşam dilerim geri kalan hayatınızda da :))
En İyi Cevaplar
+1 yılöyle hocaya değer mi verilir la
bırak bu numaraları vijdanım rahat dğlmş miş de
adam senden öyle bir cesaret blmş ki yapışmış dudagına bide gilm, iş vijdan dio adama yazık hem öyle bişy olsa sn sçsus olsan kocana nie anlatmayası ya da nie şikayet etmeyesin bir git işine kandırma kndini02 Yorumla
Soran+1 yılBen haklı veya haksız olmuş tamam önemli değil ama böyle birşey eşe söylenmez. Napsın kocam gitsin adamın ağzını burnunu kırsın karakolluk olsun başı yansın bu mu yani? Anneye şikayet ettiğiniz şeyleri kcanıza şikayet edemezsiniz. Yaşınız küçük umarım birgün evlendiğinizde siz de eşinize söylememeniz gerekn şeyleri idrak edebilirsiniz.
- +1 yıl
peki sen öyle idrak ettiğin için mi hocanın seni öpmesine izin verdin?
Hayatında yapacağın en büyük hatayı yapma yolundasın. Kocan ve iki çocuğun var. Elin itinden fayda gelir mi. Çakal geçici hevesinin peşinde. Senin evli olduğunu bildiği halde böyle bir şey yapması aşağılıkça bir davranış. İnsan bu hayatta her istediğini elde edemez. Her şeyin bir sınırı vardır. Duygularımıza ve isteklerimize ket vurmayı öğrenmeliyiz. Zaten bunu öğrenemediğimiz hatta ger geçen gün daha fazlasını istediğimiz için dünyanın ve insanlığın sonu geliyor ya. Hepimiz insanız ve hepimiz sapkınlığa gideriz, hepimizin zaafları ve istekleri vardır. Ama sende biliyorsun ki bunları yapmamız mümkün değil. Aklını başına topla. Çok ama çok pişman olursu. Çocuklarını düşün. Yazık değil mi o meleklere. Dünyada onlardan daha değerli ve masum olan kim var. O şerfsizle görüşme bile. O adam olsaydı sana gerçekten aşıkolsa bile aşkını kalbine gömerdi, ama sana bunu yapmazdı. Adam olana bu yakışır.
102 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten ilgi gösterip gerçek bir cevap yazdığınız için.. Benim çocuğum yok. O adamın çocuğu var 2 tane. Zaten benim kendi kendime kızmamın sebebi ona belki de cesaret veren benim diye. O an tepki veremedim diye. Asla gizli bir ilişki düşünmüyorum ve böyle şeylere ben de karşı çıkan bir insandım. Benim de sizin gibi ahlaki değerlerim var. Ama ben o sırada sesimi çıkaramadım işte. bilmiyorum neden? eşimi kaybetmek istemiyorum hocama değer veriyorum ama bu bir sevgi aşk hoşlanma değil. Sanırım tek konuşabileceğim kişi yine de hocam. Belki bunun yanlış olduğunu ona anlatmayı başarabilirim :/
- +1 yıl
Eig için teşekkürler. Muhakkak ki sizin de ahlaki değerleriniz vardır. Ama önemli olan o değerlere sahip olmak değil o değerlere sadıkkalabilmektir. Dediğim gibi hepimiz insanız hepimizin zaafları ve istekleri var. Hepimiz her an hata yapmaya meyilliyiz. Bu bizim doğamızda var. Önemliolan yaptığımızın yanlış bir şey olduğunu anladığımızda ondan uzak durabilmektir. O insan senin için değerli de olsa ondan uzak durman benim sana tavsiyemdir. Çünkü o adam sana doğru bir gözle yaklaşmamış ve bundan sonra da yaklaşacağını sanmam.
- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılYa sen kendinin ne tarafının savunulmasını istiyorsun ki? O adamı bu duruma getirende sensin. Sana sokak ortasında tecavüz etseler sen hiç karşılık vermeyecekmisin ki "o beni öptü ve hiçbirşey yapamadım" diye kendini güya savunmaya çekiyorsun. Ya yapmayın, yapmayın. Allah rızası için bu kadar da gevşeklik yapmayın. Nasıl böyle olabiliyorsunuz ki? Bide toplum baskısı bilmem ne diye saçmalamaya başlamış ve üstüne de tüy dikmeye çabalamışsınız. Ben kocanıza üzülüyorum şahsen, o adamın yerinde olmayı bende dahil hiçbir erkek istemezdi. Yazık. Kınamak istemiyorum ama kınamadan da duygularımı ifade edemiyorum size. Allah ıslah etsin, birde daha hala o adamı kaybetmek istemiyorum diye ısrar ediyorsun. Ne desem bilmiyorum sizin gibilere.
01 Yorumla- +1 yıl
@ersann298 hiç sorma ya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Tamam da adam seni öpüyor ve yasak bir ilişki için adım atıyor. Sen hala değer verdiğim bir hocam diyorsun. Şimdi bir karar alman lazım. Ya değer verdiğin hocanı kaybedeceksin, ya da yasak bir ilişkiye yelken açacaksın. Bunları yaşadıktan sonra eskisi gibi sadece hoca öğrenci ilişki yaşamanız mümkün değil. Burada alacağın kararla yolunu sen belirleyeceksin. Hocanı kaybetmek istemiyorsan tabi ki suçlu sen olursun. Yasak bir ilişkiye başlarsın. Eskisi gibi nasıl bakarsın bu adama? Senin eşin aynı durumu yaşasa ne düşünürsün? Biraz empati lütfen!
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısınız. yarın hem fikirlerimi açıkça anlatacağım hocama hem de çalışmam bitiene kadar uzak durmaya çalışacağım. Zaten elimden başka şey gelmez. Burada tek emin olabileceğim noktamhocamın gerçekten beni anlayacağına ve geri çekileceğine inanıyor olmam. Eğer bu konuda da hayal kırıklığı yaşarsam hiçkimseye güvenim kalmayacak tamamen bitecek ://
Sana olacakları soyluyorum. Sen o hocaya iliski yasiyacaksinn cok acik ve net. Yazdıklarına yorumlara verildiğin cvplari baktım biraz kesinlikle net konusuyorum su anda bu söylediğimi her nekadar kabul etmesende kesin ve kesin bir iliskin olucak cunku sen ney degilsin hocada kim skmisim hocayı bu ne Citrat diyipp kestirip atmak yerine kafanı kurcalayip hocamdann vazgecemem gibi abuk subuk konusuyorsunn ve bu kafaninn karisikligi seni ona goturecekk ki zaten götürmüş ama kabul etmiyorsun. Net soyluyorum kocanı aldatacaksinn..:
00 Yorumlayapma iyi bir insan olduğun belli o seni öptüğünde o an hiç birşey hissetmediğini düşünüyorum ama heyecanlandın sonra sanırım yapma o zaman ayrıl madem çocuğun yok kocandan bakalım o zmaan seninle ilgilecekmi o erkek yapma kocana sahip çık fanteziler yapın heyecen katın ama bu olmamalı
11 YorumlaHocanla ilişkin zaten bitmiş. Onun yaptığı hem kendi ailesine, hem sana ve senin ailene büyük saygısızlık, hainlik. Ortak olma derim ben. Dediğim gibi hocanla ilişkin bitmiş, kurtarıcam diye sahip olduğun daha değerli şeyleri kaybetme..
10 Yorumla
+1 yılBir an önce o hoca müsveddesi nden ayrıl uzak dur. Duygularına hakim ol. Kocan ve çocuklarını düşün. Evinde sorunlar yaşayabilirsin. Ama bu mazeret değil. Ee evde sorun yaşadım gideyim başka birinin kollarında mutlu olayım dersen çamur değil b. K A batarsın. Her sorun yaşayan başkasında mutluluk bulsaydı evliliğin anlamı olmazdı. O heriften uzak dur. Ona vereceğin değeri kocana ver
02 Yorumla
Soran+1 yılElbetteki mazaret değil 4 yıldır neler aşmadık sonuçta. ben eşimi seviyorum ne tatsızlık yaşadıysak üstesinden geldik sonuçta. dediğim gibi ben çizgimi net çekememiş olabilirim diye düşünüyorum artık. bunu yaşamış olmaktan dolayı rahatsızım. teşekkür ederim yorum için. bu arada benim çocugum yok.
- +1 yıl
O zaman bir çocuğun olsun
düşünmen hata tokatı basıcaktın cıkacaktın hocaya değermiş başlarım böyle değere ben. iyi valla değer veriyor diye herkes birbirini kullansın yok öyle yağma ! direk hayatından cıkart bu kadar düşmeyin bu kadar basit olmayın arkadaşım ne saçma işlerle uğraşıyorsunuz işiniz gücünüzmü yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen bir ilişki yaşamak istemiyorum zaten. Sanırım bunu anlatamadım gelen giden sayıyor. Ben eşimi seviyorum ve bir arayış içinde de değilim. Ama böyle birşey oldu o an basiretim bağlandı hiç bişey demeden çıktım gittim. Ve kendimi suçlu hissediyorum ne tepki vereceğimi bilmiyorum. ilk defa böyle birşey yaşıyorum :((
sen evlisin ya yok ya cidden kötü bir söz kullanıp günaha girmicem ya sen evlisin evli. hiç mi düşünmüyosun hocanı öperken kocanı he? hiç mi düşünmüyosun aynısını kocam yapsa ben napardım diye hiçmi saygın yok evliliğine hiç mi karakterin yok senin hiç mi vicdanın yok? bu kadar mı saygısız oldu bizim milletimiz ya bu kadar mı terbiyesiz oldu ya bu kadar mı ahlaksızlaştı ya yazıklar olsun ya senin gibilerine yazıklar olsun.
01 YorumlaBöyle şeylere karşı çıkıyorsan yanlış olduğunu biliyorsun demektir niye bize soruyosun ki bildiğin birşeyi? Kusura bakma ama ne kadar değerli olursa olsun kocan için tamamen konuşmayı görüşmeyi bırakmalısn hatta okul değiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bir ilişki yaşamak istemiyorum zaten. Sanırım bunu anlatamadım gelen giden sayıyor. Ben eşimi seviyorum ve bir arayış içinde de değilim. Ama böyle birşey oldu o an basiretim bağlandı hiç bişey demeden çıktım gittim. Ve kendimi suçlu hissediyorum ne tepki vereceğimi bilmiyorum. ilk defa böyle birşey yaşıyorum :(( insan yaşayınca olayın içinde kendini bulunca be yapacağını bilemiyormuş işte. Ben de çok ahkam keserdim millete başıma geldi :(
+1 yılGel şunu düzeltelim evlisin ama eşini sevmiyorsun (ne b*k yemeye evlendiysen) ve sende o hocaya karşı birşeyler hissediyorsun sonunda sana açıldı ve öptü heyecandan uyuyamayıp gelip bize bu soruyu soruyorsun ve seviyorum dediğin eşinle o hocayı kıyaslıyorsun seven insan kıyaslamaz bunu 25 yaşını geçmişsin ve hala anlamıyorsun dimi o kocana gerçekten yazık git boşan sonrada hocanın altına yat kafan rahat olur en azından
00 YorumlaNeyine yardım edelim.. öptügü zaman bir tokat atıp kendine gel diyenedikten sonra veya en azından kendini bir geri çekemedikten sonra veya konustuktan sonra bunlari duymuş olmayayım diyemedikten sonra hocaymış kaybetmek istemiyornuş sanki başka hica yokmuş gibi bulunmaz hit kumaşi gibi bize göstermeye çalıştıktan sonra senin neyine yardım edelim..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Bence hocanızdan kopun ve mesafe koyun hiç doğru değil, evli birisiniz soru işareti bile olmamalı, hocanız eşini bırakır mı sizin için?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bir ilişki yaşamak istemiyorum zaten. Sanırım bunu anlatamadım gelen giden sayıyor. Ben eşimi seviyorum ve bir arayış içinde de değilim. Ama böyle birşey oldu o an basiretim bağlandı hiç bişey demeden çıktım gittim. Ve kendimi suçlu hissediyorum ne tepki vereceğimi bilmiyorum. ilk defa böyle birşey yaşıyorum :((
+1 yılEsime bunu yapmak istemiyorum baska biriyle iliski istemiyorum , fakat hocama deger veriyorum onu kaybetmek istemiyorum.. nasil bir celiski bu?
12 Yorumla
Soran+1 yılHocamı kaybetmek istemiyorum değil. yanlış anlamışsınız. Evet fikirlerine değer veriyorum bir insan olarak bazen arkadaş olarak. bir erkekle bir kadının arkadaş olabilmesini istiyorum. beni rahatsız eden sonunun böyle bitmesi. rahatsızlıgımı anlatacağımı söyledim zaten yalnızca o anda tepki veremedim ben. tabiki eşim için dersleri bırakır giderim. görüşmem. ama böyle bişey yaşadıgıma üzüldüm çözme ihtiyacı hissettim. çözemezsem yine uzaklaşmayı seçicem. şuanda hayatımdaki tek sosyal ortam orası. oradaki diğer insanları kaybetmek istemiyorum. oyüzden bir kez konuşmayı denicem.
- +1 yıl
Bence ok yaydan cikmis birkere yerinde olsam yuzune bakmam evli bir kadinim sonucta kocama da ihanet etmekten korkuyorum , hocamla olan arkadaşlık iliskisini mi düşüneceğim bu durumda
iyi bildiğim bir psikolojik durum , yapman gereken neyi hakettiğini ve kimin neyi hakettiğini sorgulaman..
10 YorumlaHocana değer verdiğin kadar koca na değer verseydin keske adamın çocukları karısı var ama yaptıkları ortada sende böyle birine değer veriyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok basit. adliyeye gidin. hocan ve sen eslerinizden bosanin. hemen evlenin. doya doya opusun. saka bir yana yaptigi dogru degil. uzak durmalisin bu tur iliskilerden. cunku evlisin. esini aldatmis olursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı. Kimse vazgeçilmez değildir o adam yüzünden eşinden olacaksın belki o adamında yuvası dağılacak bence o adamla artık görüşme
14 Yorumla
- +1 yıl
Ben anladım da tam yazamadım şöyleki bu adam bu gün öptüyse yarın dahada ileri gidecektir senin yapman gereken dur demek belki sen bişe hissetmiyo olabilirsin ama karşıdaki adam art niyetli biri galiba ayrıca bu öpme olayını kocan öğrendiği zaman senin evindeki huzur kaçacak hatta kocan senden soğuyacak belki senin bişeyler yaşadığını bile düşünüp boşanacak bence artık görüşme
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz ama böyle birşeyi eşime asla söylemem tabiki. Yalnızca hocamla ciddi anlamda konuşup bunun yanlış oldugunu ona da anlatmam lazım. Zaten eminim o da biliyor belki o da pişman olmuştur bilmiyorum. Benim içimdeki sıkıntı bunu yaşamış olmak. Korkuyorum ve bunu yaşamış olmayı reddiyorum istemiyorum. Ama nasıl davranacağımı ne konuşacağımı bilmiyorum :/
Hocanla arandaki ilişkiyi daha uzak tutmanı öneririm aksi takdirde işler daha da kötüye gidebilir. Bu sadece bir öneri tani yine de senin hayatın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ya birak Su mazlum halleri kocana yazik senin gibi esi olduguna.
14 YorumlaEşini sevmiyosan adabınla boşan sonra kime öptürüyosan öptür
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya böyle şeyleri okudukca midem resmen bulanıyor
insan mısınız?
Eger insansanız
o hocandan uzak durmak zorundasın hatta her ne okuyorsan oradan egitimi kesmek zorundasın
bu nedir ya?
aldatmaya meyilli insanlara bak00 Yorumla
+1 yılEğer iffetli namuslu bir kadın isen o kişi ile selamlaşmazsın bile. Ama tercih senin. Bikere o hocam dediğin kişi öpmüş niyeti belli artık görüşmeye devam edersen sensin suçlu.
00 YorumlaNasıl bir hoca ilişki si var uni de akademisyen falan misin
Adam in da cesaret aldığı şeyler olabilir hiç uzatma bırak gitsin eşin bunu hak edecek biri değildir bence yazık edersin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılyaptığın hatanın farkında olman güzel
zararın neresinden dönersen kardır önüne bak artık10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı. evli barklı birisin, seni öpmeye çalıştığı anda kendini geriye çekip nasıl tokadı basmazsın. yaygara çıkartıp rezil edecektin o adamı, sende de var bir sıkıntı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sus be ben seninle muhattap bile olmam Allah akıl fikir versin sana
30 YorumlaKarşı taraf da evli ve 2 çocuklu sende evlisin. Mahşallah nasıl bir mideye sahipsiniz. Derhal o hocayı hayatından çıkarmalısın.
10 YorumlaSende deger verdiğin adama it çakal şerefsiz diyeni EİG seçmişin, kabahat sende galiba bu işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinanamıyorum sana ya. sakın bir daha o herifle görüşme sakın. ya bırak eşini girdiğin günahı bir düşün. eşini çocuklarını..
00 YorumlaUlan bu kacinci aldatan kadin vakasi. Ne kadar degersiz, pisliklersiniz anasini satim. Kocana aciyorum.
10 Yorumlabak kardeşim kocanı aldatmican bu bir yok illa başka kucak istiyo canım diyorsan , hoca moca bahane. kocanı boşada adama yazık etme bari -_-
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHicana rest çek. Senin hayatın ve çocuklarını bir teraziye koy diğre tarafına da hocanı tabi ki sen ve çocukların daha ağır basacaktır. Onun için düşünmene bile gerek yok o adamla kes alakanı.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim çocuğum yok.. Ama tabiki eşim herkesten daha değerli, hayatımın merkezi. Bem kıyas yapmıyorum yalnızca hocama tepki veremediğim için üzgünüm. aslında onun da iyi bir insan olduğunu bildiğim için bu duruma gelmiş olmamıza üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılTepki vermediğin için üzülmen bile zaten eşine değer verdiğini anlatıyor. Dediğim gibi o adamı hayatından çıkar gitsin.
Soran+1 yılBeni anlamanıza çok sevindim çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Cevap sahibi+1 yılNe demek umarım atlatırsın bu zamanı.
''Sanırım yanlış yaptım'' demişsin. Sanma bence yapabileceğin en büyük yanlışı yapıyorsun hemde göz göre isteyerek arzulayarak.
00 Yorumlaevlisin be evli git kocanla ne b*k yersen ye
midem bulanıyor sizin yüzünüzden başlatma degerine10 Yorumla
+1 yılGerizekalısın.. Uzak dur adamdan. Vicdandan bahsetme birde
10 Yorumla
+1 yılnasıl insanlarsınız anlamıyorum ki, bide ahlaksızlık yapıp konuyu kadına şiddete çekmeyi başarmışsın
30 Yorumlane hocası kocan seni nası yalnız bırakıo o o adamla?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılKoca nerde hoca nerede baslatma hocandan vazgecme kocandan. Hainlik asla affedilmez.
00 Yorumla hoca hocalıktan çıkmış eşinden bunu saklama söyle gereğini yap
00 YorumlaBilgi cahilce
Güç korkakta
Para cimrids
Evlenenler de karaktersizlerde artik asdf00 Yorumla
+1 yılNe hocasi anlamadim yanlis yoldasin hocayla gorusme. bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evli bir bayansın. Hocani kaybetmeyi goze alacaksin tabikide. Kocandan daha degerli değil
00 Yorumlaolan evliliğine ve kocana olacağına hocana olsun öyle hocanın... hem kendi evli hemde evli birine yazıyor yazık günah
00 Yorumla
+1 yılTatlım şevet ve arzuna gem vur bu durumda hata sende
00 Yorumlaya boşver gitsin. kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu yaşa. içinden ne geçiyorsa ona bak.
00 Yorumla
+1 yılo adamdan uzak durun ve evinize vakit ayırın çocuklarınız için... eşiniz ve kendiniz için zor durum
00 YorumlaPrens'e Prenses Olmak Varken ; Pezevenk'e o* Olma sana tavsiyem
10 Yorumla
+1 yılhayatını yasayacaksın karsı koyamadıysan katlanacaksın
00 YorumlaSen hocana karşı tavır koymamışsın bide milletten senin yanında olmasını mı bekliyorsun.
00 Yorumla
+1 yılhocan la eşini kıyaslıyorsan kocanı bırak yazık adama
00 Yorumla
+1 yılSenin ta * isterse siteden banlanayım böyle şerefsizlik olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılONDAN SONRA KADIN SIDDETE HAYIR DERSINIZ
SENI DE O HOCAYI DA S. KMEYIPTE NEYAPMAK LAZIM10 Yorumla
+1 yılempati kur.
kocan seni aldatsaydı ne hissederdin?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne hocası bu lise üniversite birde branşı ne?
10 Yorumla
+1 yılOkumadim ama haklisindir
01 Yorumla- +1 yıl
ahahahhaha
+1 yılBu bir çeşit ruh hastalığı amkk
00 Yorumla
+1 yılHocani * et kocan onemli
00 Yorumla
+1 yılyazık gerçekten yazık Allah ıslah etsin
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi kadınlar olmaz olsun.
00 Yorumlaboşan o adamdan sonra ne halin varsa gör
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olman değilse seçtiğin kişi yanlış
00 Yorumla - Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne