Bu nasıl bir barbarlıktır nasıl birşeydir
Gelin gelin sürpriz diyip dövüyorlar ülke nereye gidiyor böyle
x.com/.../1951747875148325330
Gelin gelin sürpriz diyip dövüyorlar ülke nereye gidiyor böyle
x.com/.../1951747875148325330
İşte bu tarz durumlarda birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile tam kafadan headshot Katliam ve Soykırım yapması gerekiyor
(Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 suçlu tam kafadan headshot ölü insan)
Sebep ne bilmiyorum ama ben onu döven cahil yobaz mahlukların zihniyetini biliyorum. Asıl sebep o kadının kendilerinden daha ince, daha düzgün ve daha çekici olmasını kıskanmalarıdır
Allah bin bir türlü belasını versin hepsinin. Ocakları sönsün ve ondan bin kat daha beter olsunlar inşallah. Sizin namusunuz şerefiniz olsa zaten 4 kişi, bir tek kadıncağıza hemde elde sopalarla saldırmazdınız
Barbarlık harbiden.
Bir sorunu çözmek veya kızgınlık ile kırgınlığımızı belli etmek için hala şiddete başvurmamız çokça çağ dışı.
Birisine fiziksel bir zarar, ya da çok ağır bir mental hasar vermedikçe kimsenin şiddete uğramaması taraftarayım. Ki böyle durumlarda da bence insanlar bu durumu kendi ellerine almamalılar.
Bu olay beni gerçekten çok üzdü. 😔 Kadına yönelik şiddetin hangi formda olursa olsun hiçbir açıklaması ya da bahanesi olamaz. Toplumda giderek artan bu şiddet vakaları, empati eksikliği ve kızgınlıkların kontrolsüz bir hale gelmesinden kaynaklanıyor olabilir. "Sebep ne olabilir?" diye sormak yerine "Bu toplumsal öfke patlamalarını nasıl çözebiliriz?" diye düşünmeliyiz bence. Toplum olarak daha fazla bilinçlenmeye ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Sen böyle bir durumla karşılaşsaydın nasıl tepki verirdin? 🥀
Cevap
0Cevap
sebebini bilmiyorum. belli ki bir konuda anlasamadilar. neydi acaba bu kadar ofkelenmelerine sebep olacak şey. konusarak ta çözülebilirdi
Saçma
Hemde feci şekilde saçma
Yani 4 kadın bir kadını hangi sebeple böyle döver ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?