Diyelim ki bir kız sevgisini aldatiyor buna ne yapilir?
Hayır dövülmez
Evet dövülür
Diger (belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
1. yol: Ayıp ettin denir niye yaptın sana güvenmiştim denir
2. yol: ters pisikoloji ben senden başkasıyla olamam senden başaksıyla olmayı hayal daği edemem gibi sürekli pisikolojik sözler ve suçlu psikolojisine sokmak.
Niye dövüyosun veya öldürüyorsun? Niye başını değmiyen biri için belaya sokuyorsun. Boşarsan nikahından çıkarırsın olur biter.
Haklisin belki de kardes. Boylesine degmez
Değmez tabi ki.
Kadına şiddete karşıyım da, bir kadına hakaret edilmemesinin vurulmamasının sebebi gururunu incitmemek içindir.
Aldatan kadın zaten dünyanın en gurursuzlarındandır, bilemedim, yaşattığı verebilir bu cevabı bu durumda.
Siz ne yapardiniz
Bilmiyorum yaşamayacağım bir durum ben bayanken.
Ha beni aldatan erkek olursa gebertmek isterim kafasına taş vura vura öldürmek isterim, aldatılmak çok berbat bir his, insana cinnet geçirtir.
Ama karşıdaki bayanken falan bilmiyorum ne yapardım, dövülebilir gibi de geliyor açıkçası.
Sonucta erkek de bayan da aldatsa bir kalp kirikligi olusturuyor. Acaba onun acisi benim ki kadar fazla olur mu. bir asagidaki yorumlara bakin karsilarinda olsam linc edecekler. Ama baslarina gelse ne yaparlar acaba
Onlar yaşasa yaşatmazlar, böyle şeyleri konuşmak kolay.
Samimiyetsizler.
Kadınlara en çok küfür edenler bunlar gibiler halbuki.
Haklisiniz. Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim cok samimi ve mantiklilar tekrar tesekkur ederim. İnsallah siz bu duruma dusmezsiniz
Rica ederim. İnşallah doğru düsünüyorumdur. Düşünmüyorsam da siz doğru ne ise onu yaparsınız inşallah. Duanız için de çok teşekkür ederim.
Yooo aldatmis alt tarafi. Niye dovesinki?
Lan peki ne yapacan? Ay iyiki aldattin biynuz bana yakisti mi diyecen. Vallahi evire cevire dovup beline tekme atmalisin
Cevap
17Cevap
Aldatanın suratına tükürlür ve gidilir. Asıl bu yüzden karşı tarafa saldırsan küçük düşersin.
Haklisin 3 senem gitti ona yaniyorum
Bilirim. Boşver, deneyim olarak bakacaksın
Haklisin tesekkur ederim
Hayır tabi ki, ayrıl gitsin, şiddet seni haksız çıkarır, ben olsam piçin biriymiş iyiki aldatmışım derim
Haklisin galiba. Adam akilli empati yapip cevaplayan ender kisilerden birisin
Aldattı diye dövmek acizliktir. Sen kimsin el kaldırıyorsun illa dövmen mi lazım kes muhabbeti olsun bitsin, ne saçmalık bu ya? Aldatan erkeği de dövdürelim o zaman
Dövün.3 sene elini tutmaya kıyamadığın biri seni aldatirsa bakalim tepkin ayni mi olacak
Dövülür mü?
Recm edilir. Erkekte, kadında fark etmez
Neden niye soruyonkı sen cevaplamıssın zaten aldattı diye dövulur bence aldatan herkesin dövulmesi gerek
Kadın ne yaparsa yapsın dövülmez. Aldattı mı abicim ayrıl gitsin ne takıyon amaaan.
Seviyesiz bir insanla hiç bir şekilde muhattap olunmaz
Aldatan insanın yüzüne bile bakılmaz. Döven zaten hak etmiştir.
3 sene dokunmaya kiyama sonra sen haketin. Var mi oyle dunya
hic dovmeyeceksin yahu ne gerek var direk yol ver o belasini bulacaktir.. saglam bide beddua salla arkasindan
Dövülür. Önce ayrılsın sonra başkasıyla beraber olsun. Erkekte olsa dövülür kadında olsa dövülür
hiçbir zaman kadın şiddeti hak etmez. kadına el kaldıranı, küfredeni adamdan saymam!!!
Bu kadar hdük olursan seni herkes aldatır. Aldattı diye dövmek nedir ya yüzüne tükür git inan bu daha fazla koyar.
3 sene birine deger ver senin gozunun icine baka baka aldatsin hemde. Sen dokunmaya kiyamazken
Siktiri cek bu ona cok koyar hic ugrasma yuzune tukur
kadına kıza vurulmaz ayar çek yolu ver gıtsın aldattığı adamı bul onu döv stress atarsın en azından
İkisine de değmez, hayattan çıkarırsın olur biter.
popona basacan tekmeyi suratınada tokatı
Aldatan kadın öldürülür bile bizim kıtabımız da
Her şey karşılıklı :D
Ben ihanet etmem
Bu arada beni reel de engeemissiniz. Aslında sizinde şeftaliniz kasiniyor ama neyse
karşı atak
Adamsın dostum 😎
Sen şu an the best oldun resmen adam gibi adamsın 👏👏👏👏
sana mermi de sıksa kadın dövülmez, sövülmez
İnsallah yasmazsiniz
+bu durumu
ben senin yaşın kadar aldatıldım. dövmek neyi düzeltecek? aa pardon dövünce anladım aldatmamalıydım mı diyecek? intikam alıp hırsını zehrini kusmak mı istiyorsun ağlatarak? git artistliğini hıncını erkeklere karşı güç olarak kullan. hayır sinirle ağır bir şekilde azarlarsın falan ona lafım yok ama halen dövmenin haklılığını savunman saçma
@MangekyouSharingan benim icinde bir poata atar misin o mantiga
Diğer dedim yanlışlıkla. Tabii ki dövülmez.
3 tokat atarsın tükürürsün yüzüne bakmazsın daha
O elimi kırarlar dikkat et.
Aldatmıs diyorum senin duygularınla oynamıs.
Bayan oldugunuz icin size kaba olmak istemiyorum yorum yalmazsaniz sevinirim
sevgilisisin diye sahibi efendisi mi oldun birader
@DuygularaTercüman ne alakasi var?
dövülmez
Aldatsa ne yapacaksin 3 senen gitmis
Amin kardesim
dövülmez, öldürülür.
ne olursa olsun dövme yetkisine sahip değilsin
sıkıysa
dövülmez, öldürülür.
Cidden bunu seçenek olarak gördün mü
Evet basit bir soru. Kız 3 sene seni oyalamis ve seni aldatmis ne yapardin
Gidip dövücen mi kardeşim sen bunu düşünen bir insansan aldatılmayıda haketmişsindir
İnsallah kocamiz sizi aldatir da hak etmek lafini isitirsiniz
Niz*
bence dövülmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar