AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Allah mekanını cennet eylesin. Genç ölümler hep üzücüdür. Yaşayacağı çok güzel günler varken.
İnsan neden zayıf kalmak uğruna hem psikolojisine hem bedenine bu kadar azap verirki? bazen akılsızlıktan ölür insan! yinede Allah geçmiş günahlarını affetsin mekanıni cennet eylesin..
sevmezdim ama allah rahmet eylesin ölüm kötüdür
Dünya bir handır, konan göçer. O gitti yerine başkası geldi. Doğal döngü, açıkçası ben yakın akrabalarım öldüğünde bile öyle kendini parçalayan bir insan değilim.
Tanımam etmem bayadır gündemi meşgul ediyordu üzülmedim
Ne izlerdim ya , kiz 57 kiloydu. Ordakiler obez mualemesi yapiyodu kiza. Allah rahmet eylesin..
bu kadın protein yemiş. mutlaka bir sebebi vardır çözemedikleri
Ziyan olmuş ziyan edilmiş bir ömür. Kendine de ailesine de yazık.. Aile de önemli..
Üzüldüm genç bir insan en son hapse girdiklerini hatırlıyorum çok yazık
hayatımıza girdiğinde benim yaşlarımda dünya güzeliymiş allah rahmet eylesin 😔
Sevmezdim ama gençliğinin baharında birinin ölmesi ben her zaman üzüyor
Sadece ismini duymuştum, Allah rahmet eylesin.
Ne severdim ne gömerdim. Ölmesine de sevindim. Biz erken ölecek kadar şanslı olabilecek miyiz meçhul
Tanımıyorum. Mümin ise Allah rahmet eylesin.
Ruhun şad mekanın cennet olsun tatlı kız sen gerçekten bana saf kalbi temiz bir kız gibi geliyordun
İyi kızdı, Rahmet olsun.
Ziyaret etmiştim
Yok, haberleri görene kadar tanımazdım. Şu an da çok tanıdığım söylenemez sadece durumunu öğrendim. Ölüm normal ve doğal bir şey ha öyle ölmüş ha böyle o yüzden üzülmedim.
İlgi alanıma giren biri değildi ama ölümüne üzüldüm tabi.
Fazla kilo uğruna hastalığa yakalanmış ne gerek var takıntı yapmış galiba 😕😕
Kınamak istemiyorum sadece üzüldüm Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin doğru yaşayıp doğru ölmek lazım Allâh taksiratini affetsin..
Herkes bir gün ölümü tadacak önemli olan kalp kırmadan ölmek Allah rahmet eylesin
Sevmiyorum ilgilenmiyorum ve umrumda değil gazze de daha küçücük el kadar bebekler ölüyor bu kadar konuşmuyorsunuz birde gelip vicdandan bahsediyorsunuz sizde vicdan ne arasın işinize gelene sadece
Türkiyede de bir sürü ölüyor anca arapları görün ama siz dimi ya Doğu Türkistan
@2Yüzlüİnsanlar işte sen ve senin gibi insanlar vicdandan bahsetmesin zira bebeklerden bahsediyorum bebek ne demek bilir misin bilmiyorum hala ırkı dini ortaya atıyorsunuz vicdanınız yok işte nokta
Onlara üzülmediğimi nerden biliyorsun? Lafımın arkasındayım vicdanınız yok sizin. Bir genç kıza bu kadar kin beslenmez gerçekten utanıyorum sizin adınıza..
Kin ne alaka iyi olmuş tarzı bi şey mi dedim ben dünyada o kadar ölen insan varken Nihalın ölümüne neden ekstra üzüleyim ya da neden umrumda olsun bu
Sevmiyorum de kapa geç ne diye hâlâ uzatıyorsun gencecik bir kıza bu kadar kin besliyorsun?
o mantıkla o kadar ölen başka insanlar varken bebeklerin lafı mı olur
helede yabancı ırkın
@2Yüzlüİnsanlar sen konuşma
kes sesini arap yalakası
Her ölen ünlünün ardından üzülen kişileri görüp neden Gazze'ye üzülürüm o bu kadar konuşulmuyor diyorsunuz. İnsanlar hem Gazze'ye üzülüp hem bu kadına üzülemez mi? Sen en çok sevdiğin birini kaybetsen ve her gün odak noktan o olsa kendine diyebilecek misin Gazze var ona o olmalı gündemimde orada tonlarca bebek ölüyor kusura bakma aklına bile o dönem gelmeyecek. O yüzden insanları yargılamayın. Bırakın konuşuldun üzülsün insanlar ibretlik bir olay belki çoğu insan bu olaydan büyük dersler çıkartıcak... Yani ülkedeki her sorunu şu Gazze'ye bağlamayın ikisinin yeri ayrı
@Jully123 Kraliçe👏🏻
😘🎀
Hayatın acı gerçekleri
Zaıflama uğruna herşeyi yaptı
Sevmezdim. Pek çok suç işlemişti. Yine de üzüldüm. Ailesinin başı sağ olsun.
Pek tanımam son zamanların gündem olmuştu Allah rahmet eylesin..
Sadece ismen biliyorum ne iş yapıyordu bilmiyorum. O yüzden bişey demiyorum
Başka ölenlerede böyle üzülüo musunuz acaba katledilenlere daha doğrusu
Evet benim her zaman ölüme içim gider..
Vicdanlı birisin bunu kaybetme
Asla kaybetmem..
Yazık Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun severdim en çok survivorda ki halini
Evet bıcır bıcırdı... Allah rahmet eylesin.😔
Kendisini pek sevmesem de üzüldüm Allah rahmet eylesin
Bende tanıyordum ekrandan sevecen birisiydi, Allah rahmet eylesin dünyanın döngüsü böyle ölüm hep var olan bir durum
Herkes kendince yorum yapmış yeseydi diye kilo verme takıntıısı insanların sonuçu diye hastalıklar psikolojiktir ne kadar mutlu isen huzrlu veya o kişşin hayatı hakkında bir şy bilemezsin kadın psikollojisi yoktu
Çok severdim evimde posterleri vardı , yarın cenaze namazın da ilk safta olacağım
Ölmüş insanla alâkalı hâlâ nasıl şaka yapabiliyorsunuz? Yazık...
Tanımadığım için bir şey diyemem. Allah rahmet eylesin.
Benim arkadaşın bi ara burdaki manitasi degil miydin sen
Derken?
Ben bahar candan biliyordum kesitler den dolayı İnternet'e yoksa izlemem o dandik programı. Üzüldüm yinede tabiki insan sonuçta ailesini düşündüm Allah güç sabır versin mekanı cennet olsun
İyi olan herkesi severim, acıdım tabiki, yazık olmuş
kendisi lise yıllarımda koşarak eve gider programı izlerdim. tek sevdiğim oydu. mekanı cennet olsun
İnsanlar ne kadar ikiyüzlü. Hapisten çıkarılınca binbir laf edildi. Kıza söylemedikleri hakaret kalmadı. Simdi çıkınca herkes yok o da bir evlat şu bu. İnsalar çok tiksindirici
İlk duyduğumda çok üzüldüm agladim. Umarım gittiği yerde huzurludur.
Ben buna çok beddua etmiştim su an bi vicdan yaptım
Milletin kendi hayatı seni ne kadar ilgilendiriyor da beddua ediyorsun
Nişantaşı’nda gormustum foto çekilelim dedim gözünü devirip gitti peçe
Kadın da ölüm gelir. Erkeğe de. İnsan su misali çeker gider. Şahsi fikrim kurtulmuş bu dünyadan. Ama ailesi varsa Sabırlar dilerim.
Çok ağladım çok üzüldüm umudum vardı
Bende öyle💔
Ölünün arkasından böyle konuşulmaz ama Aqtallığına gitmiş
sevmezdim ama kimsenin ölmesine de sevinmem özellikle de hastalık kaza vs olduğunda düşmanıma bile üzülürüm
Nötrdüm ama ölmesine üzüldüm daha gençti kim bilir neler yaşayacaktı ama maalesef ışıklar içinde uyusun ne diyim
Oha bu şaka mı gerçek mi Genç yaşında Üzüldüm 😥
Maalesef..
Bu hâlini bile ilk defa gördüm zayıflığını gördüğüme mi üzülsem ölümüne mi ne diyebilirim ki Rabbim mekanını cennet eylesin Çok yanlış yollara saptı bu kız bir ara seviyordum keşke sağlığına dikkat etseymiş yazık oldu genç yaşta
Keşke keşke...
Neden yakalandı ki bu hastalığa biliniyor mu
Hapishanedeyken kocası aldatmış ondan sonra bu hastalığa yakalanmış diyolar... Hatta hastanede bile kocasının yanına gelmesini istemiş...
Aşağılık herif o it herif geberse keşke kız yanlış kişiyi sevmiş eğer o it erkek olsaydı aldatmaz di bunların yüzünden biz erkeklerin adı kötüye çıkıyor Allah belasını versin o herifin
Umarım Bahar a bir şey olmaz oda ablası gibi olmasın 😥
Gerçekten Allah belalarını versin böyle insan görünümlü varlıkların... Yaşattığını yaşasın inşAllah..
Umarım olmaz..
Bahar akıllı kız o bundan ders alır kimseye o kadar üzülmez varya devlet olsam böyle karaktersizleri idam ederim
Evet Bahar akıllı o yapmaz böyle bir şey. Nihali çok sevimli, komik bulurdum.. Gerçekten hâlâ şoktayım sanki ölmemiş gibi...
Üzüntü kadar kötü bir şey yok hayatta insanın sağlığını bozuyor öfke de aynı şekilde keşke o it herif dayak yese ne güzel olur umarım belasını bulur
Amin amin inşAllah...
Tanimazdim Allah rahmet eylesin (iyi biridir umarım)
Çok tatlı bir kızdı Allah rahmet eylesin insallah duyunca çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin
uzuldum ya bu dunyadan bir diva eksildi queen eksildi an angel lost her wings
Allah rahmet eylesin iyi bir kız dı bence seviyordum nihali kalbinde kötülük yoktu 🌸
Tanımıyordum ama böyle bir ölümle dünyadan gittiği için de üzgünüm
ne tanırım nede severim ama Allah rahmet etsin ne diyim...
Tanimam etmem, allah taksiratini affetsin, kim ne yasiyor bilmeden salca olmamak gerek
Allah rahmet eylesin
Tanımıyorum ama yazık olmuş.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin bazı yorumlar çok üzücü
Yazık oldu ailesine sabır versin rabbim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun