Yarım saat önce rahmetli olmuş. Bence Türkiye'nin en pozitif insanıydı.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Yoğun bakımda tedavi altındayken olmuş. :(

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yarım saat önce rahmetli olmuş. Bence Türkiye'nin en pozitif insanıydı.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Yoğun bakımda tedavi altındayken olmuş. :(

Fazla tanımam bilmem pek duymuşluğum yok Hadi Levent Kırca desen anlarım da bunu pek tanımam ve yeni nesil bebeler yani Z kuşağı bu adamı bilmez yorumlardan okuduğum tanımayan da var bu adamı ama iyi birine benziyor Passaparola ile ünlü oldu İnternette araştırdım Oda Levent Kırca gibi muhalif görüşlüydü
Bir kimse hayattayken iman etmeyip küfür üzere öldükten sonra başkalarının onun için yapacağı dualar geçersiz olur ve ona herhangi bir faydası dokunmaz.
Kafir olarak, Allahın varlığını inkar ederek ölen biri için dua edilmesinin haram olduğu söyleniyor. Kafir olduğu üzerine kesin bir bilgi yoksa Allahın varlığını kabul etmiş olma ihtimali olan biribden bahsediyorsak yazdığın yorumla şirk koşmuş olabilirsin. Bence fikir beyan etme. Allah bilir sadece doğrusunu
Kendimden uydurmadım elbette gittim baktım, ayrıca bazıları gibi hakarette etmedim
https://youtu.be/cWt0_EDVwG8?feature=shared
Anladım, teşekkürler
Cevap
44Cevap
Huzur içinde yatsın.
Allaha inanmayan birine Allah rahmet eylesin diyemem. Beni yakın demişti. İki tarafta da ateşi bol olsun.
Allah rahmet eylesin… bir rahatsızlığı mı var diye baktım ama yokmuş trafik kazasıymış şah damarı tıkanmış
Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesisin
Ben Turancı ve Atatürkçüyüm fikirler aynı olmasada iyi biri di
Çok pozitif bir insandı. En olumsuz olayları bile hicvedereken zekice yapardı. Cok üzüldüm
Ölüm hepimiz için fakat niyeyse bu adamın ölümü beni şaşırttı.
Allah rahmet eylesin...
Kendisini severdim güler yüzlü pozitif adamdi. müslüman olup olmaması beni sizi ilgilendirmez yargılayacaniz sey degil onu Allah soracak. bu ülkede Müslüman var olmayanida sonucta bu topraklarin insani bu vatanin evladi...
Allah rahmet eylesin ben çalıştığım zaman gelmişti kolay gelsin kolay gelsin derdi iyi neşeli adamdı
Adam yakılmak istiyordu ölünce. Müslüman bile değil. Bunlara ne denir bilmiyorum
Müslüman değildi ki adam. Neyin rahmeti 😀 Ateşlerde yanmak istiyordu yakın beni diyordu. Bakalım şimdi ateşi görünce napıcak
Passaparola'yı sürekli izlerdim.. Sabırlar diliyorum yakınlarına..
çok üzüldüm. cahilleştirilmiş bir ülkede, tepki çekeceğini bilerek doğru bildiklerini söylemeye çalışan iyi bir insandı.
İşini iyi yapan pozitif enerji veren biriydi. Yakılmak istediğine dair haberler var. Kendi inancı böyleyse saygı duyarım. Üzüldüm
Üzüldüm pozitif bir insandı. Kendi dininden başka görüşe saygısı olmayan yobaz kitlenin yorumları zaten cehaletlerinin ispatı.
Bu adamı görünce aklıma hep pasaparola yarışması gelirdi. Allah rahmet eylesin 🙏🏻
Kendi halince iyi bir adama benziyordu. Allah rahmet eylesin.
Hic sevmezdim muhalif olmak icin muhalif olmayi adamlik saniyorlar. Umrumda bile degil simdi hesap zamani, bu dunya elbet bitiyor. Allah kitap bilmeyip cennetten bahsediyolar.
Erdoğan ölünce de biz aynı cümleyi kullancaz rahat olun
Erdoğan ölünce bize karismayin yeter çünkü acayip evlencez hihi
Bu arada kuduran yok ki hergun yiyoz iciyoz pirzola yiyoz makarnacilar
Allah gecinden versin de Erdoğan ne alaka nasıl oluyor da her konuyu Erdoğan’a getiriyorsunuz. Siz fikrinizi söyleyince özgürlük oluyor ama bir başkası kendi fikrini söyleyince küfür hakaret ediyorsunuz
@bayanagresif99 arkadaş kendi yorumlarini silmiş oke
Ölünce yakılıp küllerinin İstanbul boğazına savrulmasını istemişti. Umarım yaparlar
Kanaltürk'te pasaparola programı vardı, çocukken izlerdik. Allah rahmet eylesin
Pasaparolla dan biliyordum sonra ekranlara uzun süre çıkartılmadı.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin passaparola çok iyi programdı
cok severdim
cok talihsiz bir ölüm maalesef
mekani cennet olsun
sağken rahmet cennet desen dalga geçerdi seninle muhtemelen. neyse.
Hadi ya geçen Twitterda görmüştüm kısa bir süre yokum diyordu
Allah rahmet eylesin passaparoladan bilirdik kendini
Bugün radyoda kendisinin vefat ettiğini öğrendim. Allah rahmet eylesin inşallah...
Adam yakılıp küllerimin boğaz köprüsünden atılmasını istiyorum demiş. Nasıl Allah rahmet eylesin diyebiliyorsunuz inançsız bir adam
Sevmem dinime saygı duymayan saygı duymam ışık mıdır nedir onun içinde uyusun bakalım o ışık var mı ki
Cok severdim ogle insanlr kalmadi Allah rahmet eylesin
Kendisi müslüman değildi yalnız
Metin Uca ateistti yalnız
Yaa üzüldüm genç adam
Üzüldüm enerjik adamdı
Passaparola az izlemedim 🙄 mekanı cennet olsun.
Toprağı bol olsun
Tanımıyorum maalesef
Takip ederdim eskiden ya üzüldüm
Canım abim nur içinde yat
Bu adam gençti? Nasıl öldü? Bi araştırim
Her canlı ölümü tadacaktır.
Hayır sevmezdim yalakanın tekiydi
çok şaşırdım gerçekten
Mekanı cennet olsun 😟
Enerjisini severdim, evet.
Hadi ya pasaparoladan tanıyordum.
Mekani cennet olsun... severdim