Yıllardır vermiş olduğu yaşam mücadelesinin belirsizliği üzücüydü, şimdi de vefatının üzüntüsünü duydum. Kenan abiyi çok severdik, Allah rahmet eylesin ve mekânı cennet olsun.
Maalesef kendisi çok çekti koma sürecinde ihtilal ile oldu ülkede eğer uyansaydı ülkenin bu halini görüp üzüntüden giderdi bu sefer. Ama yine de mu mücadeleyi kazanmasını çok isterdim. Mekanı cennet olsun
Milyoner yarışmasını milyoner yapan adamdır. Ülkenin halini görse belki de kalp krizi geçirip yıllardır verdiği mücadeleyi kazandıktan sonra tekrar giderdi. Üzücü bir durum tabi ki. Sevenlerine ve ailesine baş sağlığı dileyelim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yıllardır vermiş olduğu yaşam mücadelesinin belirsizliği üzücüydü, şimdi de vefatının üzüntüsünü duydum. Kenan abiyi çok severdik, Allah rahmet eylesin ve mekânı cennet olsun.
Maalesef kendisi çok çekti koma sürecinde ihtilal ile oldu ülkede eğer uyansaydı ülkenin bu halini görüp üzüntüden giderdi bu sefer. Ama yine de mu mücadeleyi kazanmasını çok isterdim. Mekanı cennet olsun
Aynen öyle 🙁 Amin
Milyoner yarışmasını milyoner yapan adamdır. Ülkenin halini görse belki de kalp krizi geçirip yıllardır verdiği mücadeleyi kazandıktan sonra tekrar giderdi. Üzücü bir durum tabi ki. Sevenlerine ve ailesine baş sağlığı dileyelim.
Amin
Sever sayardık. Allah mekanını cennet eylesin. İmirzalıoğlu aldı bayrağı, yerini iyi dolduruyor.
Amin evet kendisi de iyidir imirzalıoğlu
Şimdi üğrendim kendisini çeveyim üzüldüm 🥺♾️🦄
İvet ama kendisi çuk çekmişti 10 yıldır 😔🦄
İvet ♾️🦄
♾️🦄
Zaten yaşıyor sayılmazdı, ailesine sabır ve ona rahmet diliyorum. Dile kolay 10 yıl bitkisel hayat
Evet maalesef
Güzel sunucuydu kim milyonerin en iyi sunucusu olduğunu düşünüyorum.
Evet o dönemler kendisi için izlerdim
Kim Milyoner Olmak İster in sunucularındandı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Amin 🙏
Evet severdim. Mekanı cennet olsun...
Amin
güzel bir adamdı
Evet kendisi
allah rahmet eylesin
Amin
Allah rahmet eylesin
Amin
bu kim be
Tanımıyor musun KMOİ nin ilk sunucusu
lan ben fotoğrafa bakmadim lan