- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTakip ettiğim, değer verdiğim veya güvendiğim biri değil. Fazla sevinmeye gerek yok. Önemli olan hiç girmemesiydi. Hukuk bir silah haline getirildi. Bu durum düzelirse sevinmek lazım. Yoksa istediği zaman içeri tıkıp istediği zaman dışarı çıkarması sevinilecek bir şey değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÇok geç kalınmış siyasi bir karar.
Barış süreci diyerek apoyu kurucu önder olarak tanıtan siyasi otoritenin karşısındaki tek milliyetçi oluşumdu. Süreç başladı, af çıkarıldı ve ardından beraat geldi.
Hakkını arayan öğrencilerin, gazetecilerin ve düşünce suçlularının tutsak olup, onca suçlunun salıverilmesi toplumun altına dinamit yerleştirmektir ki; önümüzde yıllar artan suç oranlarına şahitlik ederiz.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ümit Özdağ’ın tahliye edilmesi, özellikle son dönemde yaşanan siyasi gerilimde dikkat çekici bir gelişme oldu. Bu tür durumlarda toplumda duygular çok karışık olabiliyor. Ben, olaya daha çok hukukun üstünlüğü açısından bakıyorum ve süreçlerin adil işlemesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Sen bu konuda neler hissediyorsun, adaletin yerini bulduğuna inanıyor musun? 🧑⚖️✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
1 yılAdamı İranlıların geldiğini görsün diye bıraktılar mk hahaha
21 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Sevindim. Bazı seslerin susturulmaması gerektiğine inanıyorum.
20 YorumlaGündem konusunda 393 cevap paylaştı. Son günlerde gordugum en sevindirici haber diyebilirim az ònce gördüm bende
20 YorumlaBu adamı severdim ki taa kapalı kadınları aşağıladığı yorumlarını görene kadar. Başa gelse kesinlikle tesettür düşmanlığı yapacak birisi kendisi o yüzden ilgilenmiyorum sevinmedim çıkmasına
17 YorumlaBaşlığı okuyacak bir kader görmeseydik keşke. Güneşli günler tez vakitte ülkesi huzurunda mücadele verenler için gelsin
00 YorumlaUzun zaman sonra gördüğüm en güzel haber. Geç de olsa, adaletin yerini bulmuş olması sevindirici.
10 YorumlaYani adalet yerini bulsun sarısı eko başkana.
138 Yorumla- 1 yıl
Doğru diyorsun eko'nun çalamadığı bir kaç milyar lira daha varmış onlarıda çalsın.
- 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL ya işine bak sizin taraf çalmıyor ya ülkeyi bitirdiniz
- 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL Sen ne anladın Allah askina hırsız mı savunuyoruz ulan ülkeyi 23 yıldır yediniz. Faşizmi mi savunuyorsun bana, ekrem madem hirsizdi adaylıktan önce neden almadı içeriye, elinde somut bir delil yok. A habere bakıp gelme buraya, bi dinle bakalım diğer kanalları gündemi takip ed. Hepsini detaylı ispatlı chp ama medya baştakinin olduğu icin kirpip kırpıp yediriyorlar size,
- 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL 15 Temmuz şehitlerinin bile parasini yediler, ona hiç biriniz seslenmedi çıkıp savunmadi tank palet fabrikalari satılırken, tc ibareleri kalkarken , Mehmet Cengizin vergi borcu silinirken, 128 bin dolar cukkaya inerken, neden sesiniz çıkmadı madem ülkeyi düşünüyor sunuz milliyetçi geciniyorsunuz bunlara da tepki göstericektiniz, chp yi sevmediğiniz için, inanıyorsunuz, Ekonomi aldi başını gitti haberin yok heralde.
- 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL haddini aşma kisisele çevirme olay i , tek yaptığınız zaten cirkeflesmek, o senin chp li dediğin akp nin yerleştirdi maskeli kişiler, bunu mantıkla düşünüp anlamayacak yaşta değilsin, ayrıca haddini bil, Ahlaksız kelimesini yediririm sana ben.
- 1 yıl
ULAN diyorsun... Haddi aşan benmıyım?
- 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL Fetö dedi dedi gariban in çoluğunu çocuğunu aldı içeriye, kendileri en büyük fetocu değilmiydi hiç mi beynin basmıyor, Adam Bop es baskani, Yahudi üstün cesaret ödülü almış hepsi planlı programli daha neden anlamıyorsun, kendi yaptıkları na neden müdahale etmiyor, bizim savunmamız ekrem değil, ADALETSIZLIKKK, BU ADALET birgun sana da çocuklarına da lazım olur.
- 1 yıl
Arkadaşım sen kendin kişileştiriyorsun..
Ben partisi tarafından şikayet edilmiş savcılar tarafından incelenmiş ve iddaname oluşmuş, itirafcıların itiraf ettiği ve her yönüyle belli olan birşeyi söylüyorum.
Bununda aksini iddia edenlerin aklından süphe duyuyorum ya da bir yandaşlık görüyorum.
İnsan hırsızı neden savunsun ki?
Yanlışmıyım? - 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL Sensin gelip görüşe ne sen yazdın bende cevap verdim, sen hadsiz ve saygısızsin saygı çevresinde tartışmayı bilmiyorsan ozaman susacaksın.
- 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL Sen neden bebek katili apoya sayın diyen hapishane den cikarticak olan sözde milletyetci olan yönetim hakkında yorum yapmıyorsunda chp üzerinden gidiyorsun ozamam.
- 1 yıl
saygıyı bir saygısın dillendirmesine ne denir? bana bunu söylermisin?
Hem haksız hemde güçlü olabilmek için bütün tuşlara basıyorsunuz.
Bırakın bu durumları... bazende hak adalet dediğiniz şeyi işletin...
Benım amacım sana saygısızlık etmek değil zatende etmedim...
Yazılanları bir daha oku ya da bir kaç kere daha oku mutlaka anlayacaksındır.
- 1 yıl
Saygıdeğer KS kullanıcısı şu an eleştirdiğin ve apo mevzusunu 15 yıldır CHP en ince kılcar damalarına kadar savundu...
Bu kadar hassassan 15 yıldır kıçıp haykırmalıydın.
Konuyu çok farklı yere çekiyorsun...
Ben basıt bir olaydan yorum yaptım..
Hırsız hakkında.. ama vaktin ve vaktim olursa bir gün tüm ülke konuları hakkında fikirlerini ve fikirlerimi sunarız birbirimize.
- 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL Yandaş değilim hiç birine de sempati duymuyorum her ikisinede oy vermedim. Ama artık bardakta ki şu taştı, HALKI ayrıştirdi, kendilerinden olmayan terörist fetocu , psikolojik baskı korku milletin canına tak etti. Bugün bir adamın diplomasını iptal eden yarın diğer gün herkesin malına mulkune maaşına coreklenir tek adam ya, Kendisi diplomasiz ülke yönetiyor, ya benim sinirlendigim kibirleri yeter artık gitsinler istemiyoruz
- 1 yıl
ben araştırdım bunu biraz... bu adam usulsuzce diploma almış. bununla beraber 27 kişinin diploması iptal ediliyor..
HEpside maddi gücü olan kişiler ( Ailelerinden gelen )
Bu seni rahatsız etmedi mi? birisi usulsuzce diploma almış ve bu adam istanbulu yönetiyor ve ülkeye talip...
bütün samimiyetımle soruyorum bu olay senı rahatsız etmıyor mu? - 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL Sana diyeceğim elbet devran dönecek ozamam en baş chpli akpliler olir eminim, neyseki ya.. vşak değilim, Chpli de değilim yani sen beni anlamadın ortada adalartsiz durum var terazi bozuk anladın mı.. başka yöne çekmiyorum, sizde bir zahmet açın gözünüzü artık, bilin kendi pisliklerini kapatmasinlar, sağa sola saldıran ayrışma yapan adam ülke yönetemez efendim, bu kadar basit. Bop es baskanina oy falan vermedim vermem chp ye de vermedim ama bu seçim verecegim
- 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL Beni her türlü rahatsız bu durum , şu zamandaki okul düzenlemesinde kaynak kitaplar kalkti sbs kalkti, kendi çocukları Amerika'da okuyor, akp li isen devletin kurumlarında calisirsin ama değilsen calisamazsin pomeme menzilcileri doldurdular, referans akp ise mülakatta paşasin yoksa değilsin, eğer bir usulsüzlük var sa evet iptal edilsin, ama kendilerine de aynı adaleti uygulasinlar, anladın mı,
- 1 yıl
Bence sende benı anlamadın... Başımızda kileri benım kadar eleştiren yoktur sanırım...
Ama ben herşeyi eleştiriyorum... Emekli assubay gibiym... Gördüğüm herşeye bir çift sözüm vardır..
Bütün samimiyetımle söylüyorum.. Babamı eleştiriyorum ki... Dünyada kimse babamdan öte değil, her yanlışa söyleyecek sözüm tepkim var.
Ben sadece Eko'yu hayal kırıklığı olarak görüyorum.. Bir kesmin içinden geçtii... umutlarını söndürdü o yüzden bu kişiyi savunanlara tepkim var. ( tabi bu tepki saygı sevgi çerçevesinde ) - 1 yıl
adalet herkese eşit olursa manağasına uygun olur zaten.
Belki hiç aklına gelmeyecek bir çok şey söyleye bilirim.. her partiden hemde..
Ülkenin çok acil yolsuzluk ve görevi kötüye kullanma ile ilgili çok ağır yasalar alması gerekiyor.
Çalmayan belediye , çalmayan kurum yok. Herkes imkanı kadar çalıyor..
Daha bugun Antalyada belediye bir mükellefimden 1,5 milyon rüşvet istemiş ve işlerine balta vurdular.
Yanı insanların insafına ve ahlakına kalırsakk biteriz...
Çünkü çok ahlaksız ve merhametsiz bir toplumuz..
Ağzımızda allah düşmez ama bütün pislikler bizlerde... - 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL niye iftira atıyorsunuz, günah değil mi?
- 1 yıl
- 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL kardeşim hukuk bilin biraz. Ocak ayindan beri tutuklu, daha suç bulup ceza veremediler. Sen de diyorsun iddianame diye, şu an sadece boş iddialar var ve kaç tane savcı, hakim polis, istihbaratçı, defterdar, maliye müfettişi hiçbir şey bulamadılar ve ceza veremiyorlar
- 1 yıl
- 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL tamam da daha iddianame halindeki konuyu kesin sucluymus diye iftiraya çeviriyorsun. şu an suçu yok , ispatlanmış hiçbir durum yok. Binlerce belediye personelinden sadece 2-3 tanesi itirafçı oldu diye ona guveniyorsun ama geri kalan binlercesine guvenmiyorsun. O kadar devlet personeli bile Ocak ayından beri suç bulamadılar, ceza veremediler, hala sadecr iddianame aşamasında bekliyor. Bu da suçsuz olduğunun, calmadiginin kanıtı
- 1 yıl
@Baleman yahu sen ne diyorsun? Roman yazar gibi yazıyorsun arkadaş..
Adamın sağ sol kolu... etrafında ki en yakınları etkin pişmanlıktan yargılanmak için ispiyoncu oldu..
Sen diyorsun ki suç yok !
Şakamısın?
Eko 'nun kardeşim dediği kişiler itirafcı şu an...
Bu yazın burada kalsın ceza aldığında sana yazacağım.. - 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL yalanlara devam ediyorsunuz. CHP nin 1,5 milyon üyesi var, 15 milyon seçmeni var. Bumadar kişi icinde sarılmışlar da olamaz mı birkaç tane. Kaç tanesi ifşa etmiş?
- 1 yıl
@Baleman ekonun sağ kolu çocukluk arkadaşı itirafcı olacak, 1,5 milyon üye 15 milyon seçmenden bahsedeceksin.
Sen aklı selim yorum yaptığına inanıyormusun?
Ekonun hırsızlığına ınanman için ekonun çıkıp kurana el basması mı lazım hırsızım diye?
Adama biraz saygınız olsun.. o kadar çalmış çırpmış nedennn emeklerini görmezden geliyorsunuz ki?
Lütfen aklı selim düşünün. - 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL ona bakarsan AKP nin eski birçok kurucusu da yolsuzlukları anlatıyor. Hiçbirine soruşturma açılmadı
- 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL Mesela Bülent Arınç Melih Gökçek hakkında Ankara 'yı parsel parsel sattı dedi ama Melih Gökçek i tutuklandılar, 108 tane dosya savcılığa verilmesine rağmen bakılmadi. AKP de yıllarca bakanlık yapmış birçok kişi de çok sayıda yolsuzluk dosyası verdi, medyaya anlattı. Hatta iktidar oldugu için korkudan anlatamayan da çok vardır, bunlar sadece cesaret edebilenler. Yani elini vicdanina koyup , objektif düşünmek istersen ortada haksız ve hukuksuz çok konunun olduğunu ve adalet sisteminin herkese eşit olmadığını anlayabilirsiniz. Ama yok benim için adalet ve eşitlik önemli değil, ben taraf tutarım, benim etik değerlerin yok diyorsan ayrı konu tabi. Ona bir şey diyemem
- 1 yıl
@Bey_NeLmiLeL hala anlamıyorsun. Suçlu ise neden ceza veremiyorlar 6 aydır? Peki neden Bülent Arınç Melih Gökçek Ankara yi parsel parsel sattı dediğinde 108 tane yolsuzluk dosyası savcılığa gittiğinde Melih Gökçek i tutuklamadilar? Ekonomi bakanı Zafer Çağlayan Zarrab rüşvet itirafinda bulununca rüşvet yalansa neden görevden alındı? Eğer rüşvet doğru ise neden tutklanmadi? Kadir Topbaş neden yaka paça istifa ettirildi? Eğer suçu varsa neden tutuklanmadi? Bu sorulara cevap vermezsen vicdanın yok demektir
Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. ehh beni alakadar eden bi durum değil sevmem
10 YorumlaAllah imamoğluna da nasip etsin. Artık bu devran dönsün
00 Yorumla
1 yılTutuklanmasına sevinmedim , tahliye edilmesine de üzülmedim.
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılApaçilerin gözü aydın.. Bu sitede binlerce hayranı vardır. Çünkü site de apaçi dolu.
00 Yorumla Gündem konusunda 308 cevap paylaştı. Sevindim tabi ben oyumu zafer partisine vermiştim zaten
00 YorumlaHukuksuzluk maalesef ülkemizde normal olmaya başladı. Kaç gündür boşu boşuna hapiste.
00 Yorumla
1 yılSevindim tabiki de adam Türkiye Türkleri’ndir hipotezini savunuyor.
00 Yorumla
1 yılSevindim darısı ekrem baskanıma
20 Yorumla
1 yılBöylece cezaevinde suikaste uğrayacak diyenler g... t olmuştur. Sevindim :D
01 Yorumla- 1 yıl
@Graffyavuz illa suikaste uğraması mi lazım, öldürülmesi mi lazım
Tabikisi umarım tekrar girmez
20 Yorumla
1 yılAyy sevindim gercek mo
01 Yorumla- 1 yıl
Evet
Pek umrumda değil. Irkçı insanları sevmem
10 Yorumla
1 yılHiç sevmem kendisini.
10 Yorumla
1 yılEvet, sevindim..
00 YorumlaUmrumda olmadı günahım kadar sevmem
06 YorumlaTanımıyorum ki
00 Yorumla
1 yılUmurumda bile değil
00 YorumlaEvet zaten neden içerideydi ki
00 YorumlaGündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet sevindim iyi ki tahliye oldu.
00 YorumlaSevindim darısı ekrem başkana
00 YorumlaGeç kalınmış bir karar
00 Yorumlaelbette
00 Yorumla- Gündem konusunda 463 cevap paylaştı.
m 1 yılSevindim
00 Yorumla
1 yılSevindim
00 Yorumla- Gündem konusunda 689 cevap paylaştı.
1 yılSıra İmamoğlunda
00 Yorumla - Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSonunda.
00 Yorumla Allah'a şükür
00 Yorumla
1 yılEvet
00 YorumlaNötr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet sevindim
00 Yorumlasevinmeyen terörist
10 Yorumla
1 yılSevindim
00 Yorumla
Detaylı bilgi