Bazı aktroller ve sözde hümanist solcular istemese de yaklaşıyor tehlike olluumm
Kudurmaya devam edin çok hoşuma gidiyor sizin bu kudurmalariniz 😃😃😃😃💪🇹🇷
Kudurmaya devam edin çok hoşuma gidiyor sizin bu kudurmalariniz 😃😃😃😃💪🇹🇷
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sert muhalefet yapması ve sığınmacıları göndericem demesi açıkcası insanlarda güven yarattı ama dinlediğim kadarıyla ekonomik kalkınma savunma sanayi işsizlik alımgücü vs ülkenin genel sorunları hakkında net bir çalışma görmedim.
Yoo YouTube kanalına bak dostum. yavaş yavaş
Bakıyom aga da tek sorun mülteci sorunuymuş gibi konuşuyo , ama oy verme konusunda sıcağım kendisine , cb adayı da kendi olsaydı keske
Adam koltuk düşünmediği için Mansur Yavaş dedi. Yavaş olmazsa Tanju Özcan olur muhtemelen adayı
Cevap
7Cevap
Ümit Özdağ çok iyi bir rüzgar yakaladı
#sessizistila
Ümit Özdağ, adamdır. Her yerde yazıyorum. Bugün benim ağır fanatik chp'li dostum/dostlarım bile oyum Zafer partisine diyor.
Öyle zaten. buradaki trollerin kudurmasi çok hoşuma gidiyor
Burdakilerin çoğu çoluk çocuk. Sitenin yaş ortalaması düşmüş. Geçen soru açtım oylama yaptım hala akpye bir dünya oy çıkıyor şaka gibi bu nasıl iş ben anlamadım?
Ya trollugune yapıyorlar ya gerçekten beyin israflari aslında onları da Suriyeye sürmek lazım
Akp'yi savunan kim varsa akşam iş çıkış saati , zeytinburnu, şirinevler, yenibosna vb metrobüs duraklarına götürmek lazım. Pakistanlısı suriyelisi afganistanlısı leş gibi kokuyorlar karı kızın resmi videosunu çekip tiktokta paylaşıyorlar. Aslında ipleri koparıp arınma gecesi yapmamız gerekiyor. Şuna bak ülke elden kayıp gitti resmen oturduğumuz yerden ancak konuşuyoruz.
Her biri artık hükümetin oyunu gibi geliyor bana oy bolmek tarafci olma karşı karşıya oy düşürme gibi güvenemiyorum
Dostum kimse şunu akıl edemiyor. her türlü 2. tura kalacak seçim. zafer partisi seçime girse de girmese de akpnin ilk turda yüzde 50 artı 1 alacağına inaniyor musun. o zaman oylar bolunmiyor kardeşim
Doğrudur ama benim cidden inancım bitti bu cahil halk adam olmaz
Halk adam olmaz ama belki adam edecek biri budur oy verirsen s ke s ke adam eder 😃
Bakalım bide bunda deneyelim şansımızı
Yüzde 1 bile olsa oyumu vereceğim ben
Aktroll diyorsun. Dur sana da hemen engel atalım.
Sadece mülteci sorunu için oy verilmez
Sadece mülteci konuşmuyor takip etmedigin buradan belli
Oy vereceğim
Bende destekliyorum
Oy veririm
kininde bogul
Kin tutan sizsiniz ben değil
ulkeye katma deger veren vatanseverdir, bos beles gunlerini bir baltaya sap olmayanlar internet uzerinde hakaret ederek rahatlayanlar degil
Sen benim ne iş yaptığımı nerden biliyorsun boş yapma ikile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?