Gündem Sinan Oğan mi, Ümit Özdağ mı? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İkisini de denediniz, tarafınızı seçin. Ümit Özdağ (Zafer Turizm) Sinan Oğan (Arapçı Atatürkçü) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Zafer Turizm keyifli yolculuklar diler. Sinan Oğan mi, Ümit Özdağ mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Ümit Özdağ 1 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ümit özdag ve ben sürekli yari yolda birakiliyoruz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sinan Oğan'ı bundan sonra adam yerine koyan namerttir kendime çok kızıyorum ilk turda güvenip oy verdik 2 0 Yorumla
oskii Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Algı yapmayın üit bey kk yı desteklediğini söylemedi. Yarın açıklama yapacak. Büyük ihtimal tarafsız kalır ya da rte der. 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bunların hepsi fasafiso tek gerçek var oda Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak sizlerde dinleyeceksiniz 😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ben sinan için sinana vermemiştim ümit özdağ için vermiştim yani şimdi oyum o yüzden chpye 0 0 Yorumla
_Aşmestare0 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Sinan için ölüyordu herkes ne oldu adam akıllıca bir seçim yaptı bence zeki adam sonuçta 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Arapçı Atatürkçü nedir oğlum. 0 3 Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Atatürkçüyüm diyip arapçılığı benimseyen Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Bu hem ateist olup hem müslüman olmakla aynı şey. Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Güzel benzetme Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ümit ozdag daha bilgili 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sinan Oğan 3 kuruşluk makam için duruşunu bozdu 0 0 Yorumla
MissFilozof Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Diğeri adam değil zaten, Sinan diyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ümit Özdağ
ümit özdag ve ben sürekli yari yolda birakiliyoruz
Sinan Oğan'ı bundan sonra adam yerine koyan namerttir kendime çok kızıyorum ilk turda güvenip oy verdik
Algı yapmayın üit bey kk yı desteklediğini söylemedi. Yarın açıklama yapacak. Büyük ihtimal tarafsız kalır ya da rte der.
Bunların hepsi fasafiso tek gerçek var oda Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak sizlerde dinleyeceksiniz 😁
ben sinan için sinana vermemiştim ümit özdağ için vermiştim yani şimdi oyum o yüzden chpye
Sinan için ölüyordu herkes ne oldu adam akıllıca bir seçim yaptı bence zeki adam sonuçta
Arapçı Atatürkçü nedir oğlum.
Atatürkçüyüm diyip arapçılığı benimseyen
Bu hem ateist olup hem müslüman olmakla aynı şey.
Güzel benzetme
Ümit özdağ tabiki sinan kim
Ümit ozdag daha bilgili
Sinan Oğan 3 kuruşluk makam için duruşunu bozdu
Diğeri adam değil zaten, Sinan diyorum
Ümit özdağ