Ben sert buluyorum birleştirici bir üslubu yok kutuplaştırıcı aynı tayyip gibi daha seçilmeden bide böyle bize 80 milyonu da kucaklayacak bir cumhurbaşkanı lazım
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben sert buluyorum birleştirici bir üslubu yok kutuplaştırıcı aynı tayyip gibi daha seçilmeden bide böyle bize 80 milyonu da kucaklayacak bir cumhurbaşkanı lazım
Çevremde on yirmi kişi var hepsini aynı anda memnun edemiyorum. Kim çevresindeki herkesi aynı anda memnun edebilir? Özellikle idareci iken mesela soruyorum? Ümit Özdağ'ın üslubunu sert bulabilirsiniz ama derdinde haksız olduğunu kimse iddia edemez diye düşünüyorum.
Hiç sert bulmuyorum, bu kadar derin uykuda olan bir milleti uyandırmak için güçlü bir şekilde seslenmek gerekli. Yani sertlik derecesi gayet olması gerektiği gibi.
Cevap
6Cevap
hayır normal
Sert bir üslubu olsada
Ayrıştırıcı bulmuyorum
Kimseye sucu bucu demiyor
Süleyman sokuya kilik süleyman demek ayrıştırma mı
Adamın yaptıkları gün gibi ortada
Ya da muhalefet olmayan muhalefete
Sarı muhalefet demek neresi ayrıştırıcı
Adamlar bilerek koltuğu erdoğana veriyor
Tayyip bile Kilicdar aday olsun istiyor
6 lı çete anayasanın ilk 4 maddesini tartışmaktan söz ediyor
Peki anayasanın ilk 4 maddesi ne
Turkyenin tapusu vb.
Valla kolun koparken bağırırsın
Ne kadar nazik olabilirsin?
Sığınmacıların kesinlikle gitmesini istiyorum ama hiç hukuk, psikoloji, sosyoloji vs yok adamda. Sadece nefret. Bu insanlar gitsin evet ama tek meselemiz onlar değil. Ekonomiyle, eğitimle, yasaklarla da ilgilenebilecek biri lazım.
Evet sert konuşuyor ve alacağı oy oranı çok düşük saadet partisinden bile az alacak
Çok fazla olumsuz olarak dikkat çekmeye başladı. Gözümde Sarıgül'den farkı yok. Yöntem Türk halkı için doğru olabilir de dil ve amatör yaklaşımı kaybettiriyor çok tez canlı bu da hata yaptırır
Ben o adama oy vereceğim
Hayır. Az bile konuşuyor ülkenin şu durumuna. Şu an en iyi siyasetçi net ümit özdağ
Turk halkını ayrıştırmaya çalışmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?