Ümit Özdağ'ın üzerine çok fazla gidilmiyor mu sizce de?

Arkadaş sinirleniyorum ya valla. Adamın katıldığı yayınları hep izliyorum. Delirmemek elde değil. Apt*l apt*l konuşuyolar adam tepki verince de çok sinirli oluyor. Bence sabırlı bile de neyse.

Ya ne istiyosunuz ne istediğinizi biliyo musunuz? Bakıyosun etrafa normalde Suriyelilerden herkes şikayetçi, ülkenin halinden de öyle. Ama adam Suriyelileri göndercez deyince ırkçı oluyor. Neyin kafasını yaşıyorsunuz ya siz? Bence tek sıkıntı Suriyeliler de değil bu zihniyete sahip insanlar da gitmeli. Artık vatan millet meselesi bu ama herkes duyar kasma peşinde deliricem ya.

Bu sabah da Mevzular Açık Mikrofonun 1. bölümünü izledim. Rezaletti ya. Amaç soru sormak değildi ki adama direkt saldırgan bir şekilde ve önyargılarla sorular soruldu sonrasında da yerin dibine sokmaya çalışıldı. Karşındakine "herkes sizden nefret ediyor, söylemleriniz hep netret, sevilmiyorsunuz, ırkçısınız" diyeceksin o da sana tepki vermeyecek verince de suçlu o olacak.

Ne istiyosunuz arkadaşlar? Yıllardır ilk kez bir adam çıktı ve farklı bir şeyler konuşuyor. Ya bu millet ne istiyor ben anlamadım. El insaf ya. E o zaman kimse ağlamasın Suriyelilerden de akpden de diğer meselelerden de ne haliniz varsa görün o zaman ya. Yarın öbür gün Suriyeliler kendi ülkenizden sizi s***** edince onların yerine siz gidersiniz.

Benim burada amacım birilerini illa savunmak da değil ama Suriyelilerin gitmesini istemek ırkçılık değil. Anlamamakta ısrar ediyorlar ve buna sinirleniyorum. Bilmiyorum bu bir beni mi rahatsız ediyor anlamadım?

Ümit Özdağ'ın üzerine çok fazla gidilmiyor mu sizce de?