Arkadaşlar 5 aydır koyu bir Zafer Partisi taraftarıyım son bir kaç güne kadar kazanacağına dair hiç ümidim yoktu ama sessiz istila kısa filminden sonra Ümit Özdağ bir kez daha Hande Karacasu’ya desteği ile gündeme geldi ve sadece bugün Ümit Özdağ’ı instagram üzerinden 20 bin kişi takip etti, seçimlere ise daha 13 ay var sizce böyle bir şey mümkün müdür?
Bence zor kılan bir çok şeyin arasında iktidar üyeleriyle ters olması son sıralarda. Tayyip e karşı gözü açılanların bir çoğu Soylu’dan da soğudu neticede.
Bende başta Ümit Özdağ yüzdelik dilimde Mustafa Sarıgül’ün altında kalır diye düşünüyordum ama onu hızla geçiyor buna belki Refah Partisi de dahil olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu ülkede parti takım tutar gibi tutuluyor yani Parti'nin başında a kişisi var b kişisi var buna değil kalıplaşmış ismine bakılıyor o yüzden zor :)
Benim soru başındaki yazım da öyleymişim gibi olmuş biraz ama buna dahil değilim kesinlikle.
Anladım ben onu sorun yok ama maalesef insanlarımızın geneli böyle bakıyor siyasete :)
Son zamanlarım trend ismi iktidar olamasa da meclise gireceğine şüphem kalmadı. Fikirlerini destekliyorum. Gerçekleri gün yüzüne çıkarıyor.
Soyluyla tersler zor bence
Bence zor kılan bir çok şeyin arasında iktidar üyeleriyle ters olması son sıralarda. Tayyip e karşı gözü açılanların bir çoğu Soylu’dan da soğudu neticede.
Refah partisini zaferden önde görüyorum
Bende başta Ümit Özdağ yüzdelik dilimde Mustafa Sarıgül’ün altında kalır diye düşünüyordum ama onu hızla geçiyor buna belki Refah Partisi de dahil olabilir.
Mümkün değil bana göre 5 bin kişi nerde 200 bin nerde rüzgarı aldı refah katlar eğer kapatmazlarsa
İns gelir oy veririm
Çevremize duyurup güçlendirmek için elimizden geleni yaparsak kesinlikle kazanır.
Inşallah, ülkedeki tek gerçek milliyetçi
Topyekün çevremize duyuralım bu partiyi ben bile cüzzi çevremle oy topluyorum zafer partisi için.
Ben oy vereceğim
Ben de vericem ama çevremize de duyurmalı ve onu araştırmalarını rica etmeliyiz.
%1 alamaz
Bende üzülerek öyle düşünüyordum ama şu an ümitliyim.