Bi pembelinin sorusuna gelen şu cevaplar dikkatimi çekti;
"Suriyeli kadınlar , size göre daha iyiler bıktım sizden"
"Türk kızlarına cakarım , suriyle evlenirim :d"
Bi Hristiyan erkeklerin, Yahudi erkeklerin kendi kadınlarına verdiği değere bak bi de bizim müslüman erkekçiklerin şu yaptığına bak. Türkler niye birbirinden nefret ediyor? Milliyetçiyim diyen insanlar bile kendi türklerini aşağılayıp yabancıları üstün tutuyor? Türkler neden kendi insanına karşı bu kadar nefret dolu? Gavur dediğiniz insanların türkten nefret etmesini anlarım ama türk olduğunu söyleyen birinin türke karşı nefret dolu olması çok ilginç.
"Suriyeli kadınlar , size göre daha iyiler bıktım sizden"
"Türk kızlarına cakarım , suriyle evlenirim :d"
Bi Hristiyan erkeklerin, Yahudi erkeklerin kendi kadınlarına verdiği değere bak bi de bizim müslüman erkekçiklerin şu yaptığına bak. Türkler niye birbirinden nefret ediyor? Milliyetçiyim diyen insanlar bile kendi türklerini aşağılayıp yabancıları üstün tutuyor? Türkler neden kendi insanına karşı bu kadar nefret dolu? Gavur dediğiniz insanların türkten nefret etmesini anlarım ama türk olduğunu söyleyen birinin türke karşı nefret dolu olması çok ilginç.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben Türk'üm keşke Japonya'da doğsaydım.
Kürt kürt diye yanıp tutuşan, memleketim kızlarına da Türk diyeyim ben o zaman.
Sence Türklükle alakaları var mı?
Bunu yazan o elemanın da Türklükle alakası yok bence.
Türk erkekçikleri böyle davranırsa memleketin kızları da kürt erkeği tercih eder. Değer ver ki değer göresin. Kendisini aşağılayan türk erkekçiğine değer mi versin türk kızı?
Kürt değer mi veriyor? Milli bilinci olmayana niye değer verelim?
Suriyeliye rusa afrikalıya ona buna bilmem kime değer veren türk erkeklerin milli bilinci mi var? Mesela bi kürt erkeğin kendi kadını hakkında böyle konuştuğunu göremezsin, demek ki değer veriyorlar kadınlara. Haliyle bunu gören türk kızı da kürdü tercih ediyor. Burada ne kadar kürt milliyetçisi erkek gördüysem hep kendi kadınlarını yüceltiyor, hep kürt kadını bana yeter diyip duruyor. Kim daha milliyetçi acaba?
Türk'e kin kusan Türk olamaz. Biz özümüzle varız. Yabanciya özenen şerefinden utanşn. Kadınımıza laf edenin dili kopar. Türk'ün kadınıda erkeğide asildir. Allah Türk'ü korusun🇹🇷🇹🇷🤘🤘💪🤲