" En iyi Türk, Ölü Türk " lafını bizde de başka millet için kullanan var. Çok yazık
Bu deyim ve sözler Günlük dil de hala kullanılıyor.

türke laf sayanlara bakarsak, ya rum, ya italyan, ya rus, ya ermani ya da bilmem ne soysuzu olduğunu görürüz. tarihte türklerin bunlara neler yaşattığını hatırlarsak, bunların ASİL türk milletine bu aşağılayıcı nitelemelerde bulunmaları normal karşılamak gerek. türk başbuğu atilla anlı sanlı roma imparatorluğunu rezil rüsva etti, kraliçe honariya yı, atillanın altına atarak türkün gazabından kurtuldular ancak. italyanların türke hoş söz söylemesini beklemiyoruz bu yüzden. fransızlara, kanuni sultan süleymanın yazdığı mektuptan sonra, tuvaleti icad edemedikleri için sıçtıkları boka batmamak için topuklu ayakkabıyı icat eden fransızların kendi pisliklerine bakmadan türkü sevmeleri de beklenemez. baltacaının katerinayı becermesinden sonra tüm rusyayı bağışlamasını da ruslar unutmuş olmamalı ki türke olan kinini böyle kusuyorlar. yunanlıları ve rumları hiç saymıyorum zaten, 400 yıul boyunca başlarını ezmiş bir ulus için iyi bişey söylemzler tabi. DEVAMI ALTTA
sırplar da fatihin bosnayı kosavayı ellerinden almasından sonra, ardından da kanuninin seferleriyle ezilmelerini sindirememiş olmamalarını anlıyorum. özetle TÜRK dostuna dosttur, düşmanına ise bir tokattır. arenalrda insanları aslanlara yem eden, sokağın ortasında cinsellik yaşayan, her türlü ahlaksızlığın kol gezdiği batılıların ASİL TÜRK milletine laf söylemesi ancak çamur at izi kalsınla açıklanabilir. ama buna rağmen batılı düşünürler ve filozoflar bakın türk için ne diyor:
Lord Byron: Kılıcı insafsız bir beceriyle kullanan Türk'ün eli, yendiği insanların yarasını sarmakta da ustadır.
Kayzerling: Türkler muhakkak ki, Avrupa tarihinin ve yakın Asya tarihinin bildiği en halis efendi millettir.
Pierre Loti: Türk, asillerin asilidir.
Eskiden yaptiklari su an Avrupadikler ne yazik ki Turklere yapiyor.
Medya, Sinema, Kultur v. b alanlar da Turkleri barbar Asagilik pislik, diye tanimliyorlar.
Darwin 'in dedigi bir soz,
" Turkler evrim surecine tamamlamis bir primattir "
Biz simdi Bu algiyi nasil degistirebiliriz?
Birak srni Turk gorme ile Arap ve İsid ci gozuyle bakiyorlar.
Burda sen rahatsiz, lakin Vatandaslarimiz Avrupada İkinci sinif Modeli uygulaniyor.
değişmeyen bir gerçek var ki o da güç kimin elinde iseonun tanımlaması dikkate alınır. bugün avupa madden güçlü olduğu için maymundan gelenler türke hakaret edebiliyor. bunun önüne geçebilmek için türkün tekrar dünyada sözü geçen bir millet olması gerek. inşallah da türkiyemizin öncülüğünde bunu başaracağız asıl yamyam ve barbar olan avrupaya kimin barbar olduğunu, kimin maymun olduğunu hatırlatacaz. ben adem oğluyum. ama kendisini maymundan geldiğini söyleyen asıl maymundan da aşağılıktır. bu yüzden bu aptal avrupalıların söylediklerine aldırma. onların bize bakışı olumsuzsa biz de onlar için ölmüyoruz değil mi
Yüce Hun kanı aşkına! Biz tanrının cezasıyız, Attila boşuna tanrının kırbacı diye adlandırılmadı. Şans mı, rastlantı mı bilemem ama nerede kötülüğe batmakta olan, kokuşan millet varsa tokat atıp kendine getirmişiz! Şimdi hala bize böyle diyorlar, teşekkür etmeleri gerekirken.
galeri7.uludagsozluk.com/.../...%C4%B1z_335681.jpg
Onlar önce kendi g. tünü yıkamayı öğrensin sonra kim pis kim kokuyor tartışalım.
Yunanlıların en iyi Türk ölü Türk dediğini biliyorum, haklı adamlar dirimizi hiç bir zaman yenememişler ki..
Turklerin oku bunlarin gozlerine gozlerine batmis baya. beter olun kopekler
Simdide onlar Avrupada Turkleri Asagiliyorlar , İkinci sinif diye bakiyor.
Medya ve Sinemalariyla , Bizi Arap ve İsid gozuyle bakiyorlar
Cevap
15Cevap
''The only good Indian is a dead Indian'' ''En iyi kızılderili, ölü kızılderilidir'' sözü ilk defa abd'de söylenmiştir. General Philip Sheridan 1860-80 yıllarında kızılderilileri katliamlara tutan adamdır. Sonrasında bu söz dünyaya yayılmıştır.
Moda oldu herkesin dilinde
herkesin insanlara bir ırkçılıgı var bize bazı konularda aşamıyoruz kendimizi demekki dünyada genel olarak bir ayrım sorunu var bence en iyi insan insan gibi insan
her sözlerinde kudurmuş it gibi olduklarını hissediyorum. hala sözlerinde bile hala korku var zavallılar !
Korkudan ziyade kan istiyorlar.
2. Viyan kusatmasindan beririr o. rusbu cocuklari Oldurmedikler Turk ve Musluman kalmadi
Ben bir Kürt ırkçısına karşı Türk,
Bir Türk ırkçısına karşı Kürt'üm.
-Ahmet Kaya
"Kürt" kelimesinin yerine burada sözügeçen halkları yazalım...
Ne yazik ki yapmazlar.
Dedigim gibi En iyi Turk olu Turktur lafi ilk Rumlar da cikti.
Daha sonra bazilarin dilinde Moda oldu bazi millete karsi.
Aptallikta sinir tanimayanlar
Evet sizofreni bir hareketyir.
Algilama surecinde problem vsr.
Beyinin on lobisi calismiyor
Zamanında analarını şaapmışız. Adamlar haklı. Ama Türkler kadar pis kokmak lafına takıldım ben. Bunu söyleyen arkadaş Antalya'ya bir gelsin. Turistlerin bir arada bulunduğu ortamlar, sokaklar nasıl kokuyo bir baksın. Ölmüş kedi kokuyolar m k
İstedikleri kadar havlasınlar. Yalnız bir elestiri getirecegim aynı cümleyi kürt kelimesini söyleyerek türkler kullanıyo bu da garip.
yalan değil, En iyi kürt ölü kürtür diyen dallamalar var.
"Neden ters bakıyorsun türkün domuz etine baktığı gibi" pek ırkçı bir söylem gibi durmuyor.
NE acıymış beee. d HELAL OLSUN ATALARİMA iyi duduklemis bu suursuZ kopekleri. d. d
Zamaninda koyduk da simdiler de Avrupada ki Turklere koyuyor.
İkinci sinif muamelesi, Asagi ve hor gorme.
Her Bir Turkun olumune sevinenler, Teroru buraya musallat ediyor.
buda atalarinin yolunu terk eden senin ve benim gevsekligimiz kardesss
Hukmedenlerin benim veya senin degil, Yetki kimdeyse onundur sorumluluk
kardes elin gavuru demiski bir TÜRK devlet yıkar 2 TÜRK devlet kurar. 40 TÜRK çin sarayini basmadimi? ergenekonu biz yazmadikmi? hangi basimizdaki
2 Turk devlet kurar bu zamanlar icin bos bos bir kelimedir.
İcerde p*ç oldugu surece bunlarin sayisida fazla ,
O sozu es gecerim
gecemeyiz hep hain vardi icimizde ama zapdedemediler
atalarımız zamanında az s. kmedi onları acısı yazık
Bunlar hep yarası olanlar 👍
Yarasi olanlar tamam da lakin şu an Avrupa'da ve Amerika'da Türk algısı IŞİD ve Arap gözüyle bakıyorlar burada Acı verici, çok konuştuğum yabancı arkadaşlar bana Türk müsün sorusuna sorduğunda Türk'ün cevabını verdiğimde anında sohbeti kesiyorlar ne yazık ki şimdi bize bunlar hoş geliyor Diyoruz ki zamanında ne koymuşuz diye değil mi ama şimdi sermaye ve teknoloji güçlerinin elinde tutan Avrupa bu sözleriyle bizi ikinci sınıf olarak goruyor
Ya bunlar hep öyle görüyordu zaten ama inan takmaya degecek insan degiller.
Keske takmayacak insanlar Ucuncu sinif ulkeleri olsaydi da sana katilabilseydim.
Ne yazik ki bunlar birinci sinif ulkeler senin demenle olmuyor iste.
Aninda frenle bu ulklere islerini agzini b*k goturur.
Haksızsın demiyorum ama baskanligi isteyen bir ulkeyle bu dediklerini degistirmek cok zor
Kesinlikle
utanç...
Utanç da ne utanç dostum.
Kürtlerin cani cehenneme...
avrupalilarda ilk kendi gotlerine baksin
Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama
Madde 216-
(1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Nefret söylemi bağlamında değerlendirilebilecek bir maddeye de bu konuda toplumda oluşabilecek kin ve düşmanlığın önüne geçmek için TCK? da yer verilmiştir. TCK? nın 216. maddesine göre, ırkçı veya başka biçimde ortaya çıkabilecek çeşitli hakaret içeren veya şiddete yönelik, ifade ve hareketleri kamu düzeni için tehlike doğurduğu veya açık ve mevcut bir tehlikenin ortaya çıktığı durumlarda cezalandırmaktadır. Bu maddenin eski düzenlemesi genellikle düşünce ve ifade özgürlüğünü kısıtlama amaçlı kullanılmışsa da özellikle maddenin 2. fıkrası farklı etnik kökene ya da din veya inanca sahip toplumsal grupları yoğun olarak hedef alan söylemler için de kullanılabilmesi mümkündür ve bu amaçla olumlu bir düzenleme olarak kabul edilebilir.
? Ayırımcılık
Madde 122- Kişiler arasında dil, ırk, renk, cinsiyet, özürlülük, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım yaparak;
a) Bir taşınır veya taşınmaz malın satılmasını, devrini veya bir hizmetin icrasını veya hizmetten yararlanılmasını engelleyen veya kişinin işe alınmasını veya alınmamasını yukarıda sayılan hallerden birine bağlayan,
b) Besin maddelerini vermeyen veya kamuya arz edilmiş bir hizmeti yapmayı reddeden,
c) Kişinin olağan bir ekonomik etkinlikte bulunmasını engelleyen,
Kimse hakkında altı aydan bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası verilir?
O benim kankam bu sitede. Alevileri ayri tutuyorum. Kendisi aleviydi. Kurtleri sevmedigimi biliyor. Alevileri seviyorum ama.
Alooooo
Bir Türk olarak neden Kürtlerin canı cehenneme...
Arıza miisin sen birader?
Ya da Paranoyak?
Sekuler bu kafa ile olmaz, İlk once o kot kafani degistirceksin.
Kürtlerin yuzde 90 i Ataturk dusmani. Neyin kafasi bu?
Ataturk dusmani bir irki sevmem net.
Seven kesim alevi oliyor. Onlari severim.
Isteyen beni sevmez kufreder isteyen sever.
%10 u var seviyorsa bu lafi deme hakkin yok !!!
Sekuler ve Medeni bir insan hayatta bu lafi soylemez.
O zaman yukarda soylenen laflari legallastiriyorsun
Biz onlara onlarda bize hesabi...
Bos bos dusunuyorsunuz
Kendini Ataturkcu olarak goren kurtler ne mutlu turkum diyen insanlar.
Onlari kurt olarak gormuyorum. Irk olarak kurtler sadece. Zihnen turk.
Demirtasi hdp yi savunamam ben kusura bakmayin.
Akp yi de savunamam.
Yerinde olsam paylaşımlarına dikkat ederdim... Sana küfür de etmedim saygısızlık da... Rica ederim benden uzak dur... Türklerin dahi çoğu Atatürk'ü mason görürken Kürtlerden yakınman saçmadır. Atatürk'ü sevmeye kimseyi zorlayamazsın. Sadece küfür ettirmeyiz. Senin zihniyetindekiler Kürtçe türkü söyleyen kişileri yıllarca hapse attı. Kürtçe kitap okudu diye hapse attı. Kürtçe konuşan işçiye zorla Atatürk büstü öptürdü. Atatürk'ü bu şekilde sevdiremezsiniz...
Iyi bakalim oyle olsun.
Dostum , Bu saaten sonra Bir Turk olarak soyleyeyim.
Herkesi Turk kimligi altindan birlestirmek zor.
Turkiye algisi ve anlayisi var !
Bunuda bizzat Akp yapti !!!
Eskiden di " Kurtce , Lazca, Bosnakca, Cerkesce " sokakta konusmak yasakti.
Simdi O Tek Tipci anlayisin yerine Post Modernlik tavan yapti.
İnsanlari Ataturku severek veya Turk olmayarak yargilayamazsin.
Ancak icinde Hainlik olmadigi surwce
Işte koyu Atatürkçü olan ben, buna karşıyım. Zihnen Türk diye bir şey yoktur. Kürtler sonuna kadar Kürttür! Asimilasyon politikaları sonuç vermeyecektir! Biz Kürt'üz! Isteyenin Türk olabilmesine karışamayız. Ancak kabul etmek zorundasınız! Bu ülkede Türk Kürt Zaza Çerkez Arap Süryani Ermeni Alevi Sünni Şafii Ortadoks da var! Kozmopolit bir toplumuz! Bunu kabul etmek zorundasınız!
Turk-islam birligine karsiyim bunu belirtiyimde.
Kürtleri savunurken dikkatli ol. Senin boyle dusunmen bir sey degistirmez. Bu ulkede silahla cozulmesi gereken bazi seyler var.
Bunu dersem olmaz. Soykirim sart ama bu soykirim bir cok kesime yapilmali.
Bizzat o zaman size.
Bu sizofeen beyinleri yok etmek lazim
Kendi gibi dusunmeleri isteyen Ne oldugu belli olmayan turevleri yeryuzunden silmek lazim.
Aliyorum tamam da anlamadigim sey benim Ataturkcu olup boyle dusunmen bana tuhaf geldi.
Ataturk bir turk milliyetcisiydi. Bunu da unutma. Bu arada akp lilerden farkin kalmiyor beni sikayet etmekle tehdit ediyorsun. Pkk lilar bile serbest gezerken neyse
hadi iyi gunler sana kardesim her ne kadar goruslerimiz zit olsada...
Atatürk de bir insandı... Hatasız kul olmaz... Ben hiçbir zaman ne Atatürk'ün, ne Deniz Gezmiş'in, ne Che Guevara'nın, Lenin veya Stalin'in hatalarını kapatmaya çalışmadım. Dediğim gibi ben Dersimliyim. Bizim kalbimiz Atatürk'e Dersim Katliamı konusunda kırgındır. Devlete küskündür. Isyan edip toprak isteyeni de desteklemedik, zulmedeni de... Ben aslında bu katliamı Atatürk'ün yaptığına inanmıyorum. Yani en azından son gelişmeleri takip edemediği, hasta olduğundan ölüm döşeğindeyken yataktan dahi kalkamadığı söyleniyor. Ancak doğru ise de yine Atatürk'ün Kürtleri Türkleştirmeye çalışması kabul edilemez. Allah bilir içimi, Atatürk'ün tek desteklemediğim, karşı çıktığım yönü budur. Türkleştirme, kabul edilemez. Atatürk Milliyetçiliği dahi birleştiricidir, eyvallahımız vardır ona da. Ancak bugün karşıma çıksa Atatürk, ona da ne düşünüyorsam söylerim.
Dersim olayini bende cok yanlis buliyorum bunda hem fikiriz. Ama bana hdp ye oy veren kurtleri savunmami bekleme.
Bak tuncelili bir cok arkadasim var izmirde biri ovacikli hatta. Ben bu konulari konusmitum onlarla ve hic tartismadik. Sen beni yanlis anladin. Ama neyse olsun yapacak bir sey yok. Dersimlileri sevmesek kilicdarogluna destek vermezdik.
Uzun lafın kısası;
-Bu ülkede yaşıyorsak, Atatürk sayesindedir,
-Aleviyiz diyebiliyorsak, Atatürk sayesindedir,
-Kadınımız kızımız seçip seçilebiliyorsa, Atatürk sayesindedir,
-Ülkede turist olarak değil, sahip olarak yaşıyorsak, Atatürk sayesindedir,
-Laiklik varsa, Atatürk sayesindedir,
-Yönetimde benim sözüm de geçiyorsa, Atatürk sayesindedir,
-Kralım kölesi değilsem, Atatürk sayesindedir,
-Ögretmene değer veriliyorsa, Atatürk sayesindedir,
-Kardeşliği biliyorsam, Atatürk sayesindedir,
-Barış nedir biliyorsam, Atatürk sayesindedir,
-Kadın erkek eşitse, Atatürk sayesindedir,
-Kısacası eğer yaşıyorsam, önce Allah, sonra Atatürk sayesindedir...
Ancak Türkleştirmek adına yaptıkları kesinlikle kabul edilemez. Tek bir yanlış için (Her ne kadar beraberinde 100 yıllık bir Kürt Sorunu yaratsa da) silemem bu büyük adamı. Hatasız kul yoktur. Ancak hatalı ise, eğri oturup doğru konuşmalıyız... Haklı olmadığı bir konuda savunmam. Babam da olsa, Atam da olsa...
Alevileri bu sitede en cok savunanlardan biriyim. Yorumlarima bakarsan anlarsin. Benim dersim hdp ye oy verenlerle. Bir turk hdp ye oy veroyorsa o da benim gozumde ayni. Turk olup hain cok. Fetoculer mesela.
Tamam biraz fazla abarttom yorumumda haklisin. Bunun nedeni de cevremdeki islamci dogulular.
Sen surekli mhp lilrin arasinda kalsan bikmaz misin?
Seni şikayet etsem anında işlem uygularlardı, bunu ikimiz de biliyoruz... Ancak AKP'ye muhalifsin... Tek sebebi budur şikayet etmememin... Her ne kadar zıt olsak da... O Ovacıklı arkadaşlarına da canın cehenneme de bakalım. Bugüne kadar ben de seni yoldaşım bilirdim zaten. Atatürk bir Türk Milliyetçisiydi evet, ancak o ülkesindeki herkesi Türk olarak görürdü. Irk ve din ayrımı yapmaz, kültür milliyetçiliği, Atatürk Milliyetçiliği yapardı. Ben Türk değilim. Ancak birinin bana Türk demesi beni hiç rahatsız etmez. Ne zaman ki benim dilime karışırsın, o zaman darılırım işte...
Doğudaki Kürtlerin çoğu Koyu Islamcıdır, haklısın. Ancak Türklerde de var aynı durum. Sen buraya çıkıp "Türklerin canı cehenneme!"desen sana aynı tepkiyi gösterirdim. Buradaki sorun senin Kürtleri Etnik Temizlik yoluyla kırmak istemen... Insanlar Kürt Türk diye ayrılmaz. Iyi ve kötü olarak ayrılır...
kardesim bak beni yanlis anladin sen. Benim derdim sen degilsin ki yani senin gibi dusunenler. Ben alevileri savundugum. icin tunceloleri kac kez tartistim bilemezsin insanlarla.
Ovacikli arkadasima kurtlerin buyuk cogunlugunu sevmiyorum dedim ve bunun nedenleri ona anlattim. Beni hakli buldu. Sanada anlatirim cok detayli istersen.
Sizi yani dersimlileri seven bir biz variz chp kesimi. Okudugum okulda bir cok dogulu var ve hepsi dersimi sevmiyor. Ben bulgar turkuyum ve dersimlileri kardes gibi goruyorum ama demirtasci olmayanlari.
Sen beni ülkuculerle karistirdin. Bak seninle ilk basta konustugumda bile demistim sevmedigimi dogululari. Elaziglilarida sevmiyorum. Nedeni islamci. olmalari. Malatya da ayni sekilde.
Bak her kürt senin gibi olsa keske. Sayisi cok az. Ben akp ye oy verenlride turk. olarak gormuyorim.
islamci turklerin cani cehenneme. demisligim vardir benim inanki hatta cok kez kavga ettim.
Ben anlayacağımı anladım. Ne olursa olsun;ister Islamcı, ister Solcu, ister Sağcı... Ister Kemalist, ister Kominist... Insan, insanlığını kaybetmediyse, yine de insandır! Etnik temizlik ne demek kardeşim ya? Silahla çözüm bulacağız ne demek? Senin sıkıntın Kürtlerle... Başta da demedin mi zihni Türk bedeni Kürt diye? Biz neden Türk olalım kardeşim? Bu ülkenin ismi Kürdiye olsa,"Kürt olacaksınız!" Deseler ne dersin? Demez misin ben Türk'üm? Kürtleri sevmeyebilirsin, ırkıma hakaret etmediğin sürece görüşüne saygı duyarım. Ancak ben de Kürt'üm. Sen bu yorumunla beni de gözden çıkardın. Benim birçok Elazığ'lı Bingöllü akrabam var. Onlar da biliyor oraların yobazla dolu olduğunu. Ancak sen yobazlığı değil, Kürtlüğü hedef aldın. Ben senin düşünceni değiştiremeyeceğimi biliyorum. Ancak Kürtlerden nefret ediyorsun. Ilk yorumunda da gayet net belirtmişsin bunu. Bu sevmemek değil, nefret etmek... Ve bunu o Dersimli arkadaşların kaldırabiliyor ise, ben Dersimli falan değilim...
al iste gene dedin diyecegini ne diyimki. Tamam sagol sikayet etmedigin icin ama beni coookk yanlis anladin sen. Kurtleri sevmiyorum ama senin gibileri seviyorum.%2-3luk dilim senin gibi.
Iyi aksamlar sana.
Umrumda değil ne düşünürlerse düşünsünler
Kimin umrunda ki
bazıları ırkçı değil.
Kuyruk acısı dile vurmuş.
Artik kuyruk acısı mı başka bir şey mi belli değil?
Lakin brn kuyruk acisi olduğunu dusunmuyorum,
Neden mi?
Cunku 2. Viyana kusatmasinda nerede Turk ve Musluman var ise O. rusbu cocuklari oldurduler hepsini.
Kuyruk acisini gecen bir durum var
Zamanında çok canları yandı, devir değişti şimdi onlar yapıyor.
Aynen
Fazla koymuşuz demek ki, ama umrumda değiller.
Irkçılık hastalıktır.
Aptal insanlar ve aptal sözleri.
Biz neymişiz be 😁
Dediğin gibi biz neymişiz ama bu sözler bizi barbar katil Medeniyetsiz olarak gosteriyor.
Avrupa da yasayan Turkler, belki de akraban vardir.
Onlari ikinci sinif asagilik ve hor olarak goruyorlar.
Bir Araptan daha da kotu.
O derece diyeyim sanaa
Irkçılık Allah katında çok günah birşeydir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar