Objektif görüslerinizi bekliyorum... İstiklal savaşında beraber savaştıkları canlarını bu toprak icin veren kürtleri bile dışlıyorlar.. bir dolmusta bir toplulukta ingilizce konusursanız kimse size tuhaf bakmaz fransızca konusursanız kimse size bakmaz cince konussanız kimse bakmaz ama kürtce konuşsanız tuhaf tuhaf bakarlar bu avrupalı milletler bizimle savasmıs savasta türklere iskence edip öldürmüslerdir..
neden böyle düşündüklerini de bir sorgula istersen, içerden her türlü hainlik yapıp ülkeyi bölmeyi planlayan, masumların canına kastedene kimse sempati duymaz.. tüm kürtler aynı diyemeyiz elbette ama sorgulamanız gereken Türklük değil kürtlerin neden böylelerine destek olduğu
30 milyon bi hayli abartılı oldu bence 10-15 m arasıdır ayrıca çok kürt arkadaşımda oldu en iyisi dediğim bile cümle içinde sempati duyduğunu hissettiriyor yasa dışı örgüte. Türklerin de hepsi vatansever diyemeyiz elbette ama ülkelerinden nefret etme sebebini sorgulamak lazım
Türkler kadar vicdanlı bir millet daha var mıdır bilmiyorum ayrıca burada nefret edilen kürtler değil hainlik... kimse hangi milletten olacağını nerede doğacağını bilememez karar veremez kaldı ki kimin genleri araştırılsa % 60-70 başka ırk çıkabilir yüzyıllardır gelen bir karışım var kimse ben saf Türküm ya da şuyum diyemez. Önemli olan içinde bulunduğun toplumu milleti , ülkeyi sevmek yüceltmek koruyup gözetmek bunlar varsa kökeninin hangi ırk olduğunun hiç bir önemi yok Türklük ya da Türkçülük ırkçılık kafatasçılık değildir bunu böyle tanımlayanlar bile isteye ülkeyi bölmeye çalışan manüple etmeye çalışan hainlerdir
hainlerin ve sempatizanlarının ülkeye verdiği zararlardan dolayı kötü imaj olmuş olması, bir antipati oluşması gayet doğal. Bu antipatinin birden ortadan kalkması mümkün mü sence... ne kadar zarar verdi ise bir taraf o kadar iyi ve güzel tutumlarla devam ederse ancak o zaman silinir kötü bakışlar zamanla
Kaçak elektrik orada kaçakçılık orda insanlık dışı ne varsa çoğunluğu orda 10 çocuk yapıyorlar bunlar onların eksikliği yanlışları biz önce insan olmalıyız
evet bak doğru dedin önce insan olmak lazım.. seni defalarca aldatan, hainlik yapan, üstüne mağdur edebiyatı yapan yetmedi bir de zalimlikle suçlayan bir sevgilin olsa ne düşünürdün böyle empati yapabilirsin
Her millette irkci insanlar vardir. Sadece Türkler deyip herkese laf atamazsin. Irkcilik yapani sevmem bende. Bi cinli bi fransiz bilmem hangi ulkenin hangi vatandasi Türkiye ile kürtler kadar icli disli degil ulkeden toprak talep etmiyolar pkklilar kurtler icinden cikabiliyo vs vs kimseye bok atmaya calismiyorum ama insanlarin psikilojisini ve kafa yapisinin nasil calistigini analiz etmelisin neden yargiladigini da duygularini kenara birakip dusunmen lazim
Bende türküm gördüğüm seyi söylüyorum türkiyede kürtler bize sorun cıkarıyor tamam pkklılar bir kısmı ama bizim türklerin dünyanın heryerinde ki kürtlerle sorunu var ırkcılık enjekte edilmis bizim millete
O kadar yardım yapılıyor, ne arap nede başka bir milletten olana, bu soruyu türkler için değil de fransızlar ya da almanlar için sorsaydın daha iyi olurdu bence, müslüman olan olmayan herkese yardım ederiz biz yeterki zor durum da olsun ama her milletin içinden iyiside kötüsü de çıkıyor tabiî bizden daha az çıkıyor
Bunun nedenj Kemalist eğitim sisteminin Zihinlere kakaladigi Mide bulandırıcı faşist sloganlar... Bunu sen de biliyorsun Eee o zaman ne diye Türklere yikiyorsun bu rezilligi?