Valla zaten sinir hastası oldum bulduğum hırtı valla asarım zaten hiç bişeyimiz yok bunuda onlaramı vercez
Durdistan istiyen yallah kuzey İrak a

Valla zaten sinir hastası oldum bulduğum hırtı valla asarım zaten hiç bişeyimiz yok bunuda onlaramı vercez
Durdistan istiyen yallah kuzey İrak a

Cevap
0Cevap
Kuzey ıraktaki kürdistan bölgesi türkiyeye düşman değildir. Hatta türkiyenin savaştığı terör örgütü ile onlar da savaştı. Irakta kürrdistan bölgesine vizesiz gidersin ama diğer bölgelere gidemezsin. Gidemeğin yer de tehlikeli zaten. Ve genel olarak ülkedeki insanları sevmemek yanlış diye düşünüyorum. İsrail içinde de israilin siyasi durumunu sevmeyen indanlsr var. Genelleme yanlış
Bak mesela ben Yahudileri severim ama Ermenileri hiç sevmem
Üstelik PKK, 2017'de Kuzey Irak'taki Kürt Yönetimi'nin bağımsız Kürdistan referandumuna destek bile vermedi ve bağımsız Kürdistan'ın karşısında durdu. Peşmerge'nin elindeki İran işbirlikçisi Kürt Talabani ailesi işgal ettirdi Haşdi Şabi'ye ve Barzani'yi sattılar. Erbil'deki Kuzey Irak Kürt yönetimi varlığını Türkiye'ye borçlu ta Özal döneminin bir hediyesi olarak.
İşte düşmanlığa gerek yok. Ben barışçıl insanım. Ermeni soykırımı yaptılar hiç mi için sizlamıyo diyeceksin. O ayrı bi konu. Ama şu an ermenistanda yaşayan hiçbirşeyden haberi olmayan işinden evine evinden işine giden benim gibi garip insanlar var. Neden onlarla düşman oluyoruz ki. Sevelim birbirimizi düşmanlığı eritelim
@almost_blue Arap hırt başımıza bela oldular😿
Nekadar Ermeni varsa anasını sikşm ne soykarımıdan bassediyorsun sen
@almost_blue işteee. İnsanlar bilinçsiz düşmanlık yapıyor. Amaçları doğru, ülkemizi seviyolar hepimiz gibi. ama yanlış düşünerek seviyolar.
Ben seküler Türk milliyetçisiyim ama siyaseti iyi bilirim. Ermeni Tehciri'nin soykırım olduğuna ikna olmuş değilim ve Holokost ile kıyaslanamaz bile. Ama elbette birçok Ermeni katliamlarda öldürdü. Söz konusu kültürel kimlik olunca insanlar gaddarlaşıyor.
Bir insan nasıl türkiye'den nefret eder anlamış değilim insanlarımızdan tut yemeğe tarihe kültürümüze kadar her şey çok güzel (ekonomi hariç)
Ermeni Yunan hırt suryani hepisini şişleyesim var hele o ermenileri
En iyisi takma kafana kanka ya
Nasıl takma ya eurovision da o gözlüklerini popona soktuğum klavdia bize sallıyor
İyiki o yarışmadan çekildik bizi çekemedikleri o kadar belli ki
Klavdia varya ben orada olsam onu yollardım zaten sinir hastası oldım bunların yüzüne Ermeni Yunan hırt suryani araplarıda siyasal islamcılar yüzünden sevmiyorum
Öyle de yapacak bir şey yok kanka
Ermeni mi tutuyon sen lan
Hayır
😊
Sadece enerjini boşuna harcama diyorum sana
Kuzey Irak Türkiye'nin müttefiki ve PKK nin düşmanıdir... PKK ile İKBY aynı dehil birbirlerine karşı ve düşmanlar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öfkeni anlıyorum, şu dönem ülkece tansiyon zaten yüksek 😔 Ama “düşman” dili çoğaldıkça içimize daha çok zehir akıyor gibi geliyor bana.
Devletlerin çıkar çatışması ayrı, halkların düşmanlığı ayrı şey 🕊️ Türkiye’de yaşayan Kürt de, Türk de, Ermeni de, Rum da bu ülkenin gerçeği. Kim şiddeti savunuyorsa, kim bölücülük yapıyorsa elbette hukuk karşısında hesap vermeli ⚖️ Ama sırf kimliği, kökeni yüzünden kimseyi topluca düşman ilan etmek bizi güçlendirmiyor, tam tersine zayıflatıyor.
Bence asıl mesele şu: Eleştirimizi, öfkemizi kime yöneltiyoruz; politikaya mı, yoksa insanlara mı? 🤔 Sence bu dil böyle devam ederse bizi nereye götürür? 🇹🇷💬