Herkes bir tutturmuş "Enflasyon" "Marketler yaptı" yahut da "Tayyip yaptı" ifadelerine. Bakın gerçekten kolaya kaçıyorsunuz. Bu ülkede muhalifler de, iktidardakiler de, feministler de, PKK de bir kukladır. Hiçbirinin ağzından yahu 10 milyon asalak nüfus var, kiralar bu yüzden artıyor, üniversiteye giriş sınavsız bu yüzden biz kadro bulamıyoruz, vatandaşlık için bir daire almak yetiyor, o yüzden bu ülkeye geliyorlar diye bir söz duyamazsınız. Ulan bu mallar (sığınmacılar değil, onları güzelleyen) yüzünden hiçbir gelişmiş ülke bize vize vermiyor. Tutturmuşlar bir Tayyip yaptı... Sığınmacıları CHP'liler değil AKP'liler çekiyor, sığınmacı isteyenler zaten sığınmacı görmüyor.
şu an sığınmacılar olmasa en kral kira 5 bindi daire olarak diyorum elit muhitler hariç. Bu gerçekleri neden saklıyorlar? Diyor ki bana git çalış bizim halk tembel... Niye kendi vatandaşımı sucluyorum? Sığınmacı ve kaçaklar olmasa maaşı 700-800 dolar olacaktı, şimdi 300 dolar...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O kadar haklısın kiiiii
Ya bir de bana diyorlar ki "senin halkın tembel olduğu için işsiz kalıyor" ee gerekirse tembel olsun o zaman yüksek maaş ver piyasa yükselsin. Sen niye vatandaşını suçluyorsun.
İşin aslı kimsenin umrunda değil sığınmacılar Araplar bile umursamıyor. Önemli olan güç dengeleri. Afganistan'dan Taliban'dan kaçan 1,5 milyon erkegi silahlandır, Taliban mı kalır? Ya da Esad rejimi... Git anlaş. Biz niye çekelim sığınmacı yükünü?
Bu ülkede feministler sığınmacı tacizini akladi ya... şaka gibi.
Ben sığınmacı kampı gibi bir ülkede ayda 300 dolara çalışmak istemiyorum dediğim için ırkçı ya da tembel değilim.
Dediğim gibi ırkçılık iyidir kötü değildir. Avrupa'da Türklerin çok çalışıp az para kazandığını söylerler.
Evet. Avrupalıya göre az kazanıyorlar. Ve emin ol her yerde öyledir. Rusya'da da öyle, ABD'de de.
Burada millet sığınmacıyı suçlamak yerine ahmak gibi kendi gariban halkını suçluyor.
Lan bir düşünsene bu halka ne yardım yaptın ne yaptın? 10 milyon asalak, bir ülkeye doldurmak ihanettir. Dediğin çok doğru. Dozunda ırkçılık iyidir kötü değildir. Ben 300 dolar maaşa, sığınmacı kampı gibi bir ülkede yaşamak istemem. Sanki başka ülkedeymiş gibi sokakta derdimi anlatabilmek icin İngilizce ya da Arapça konusmak istemem. Sırf göçmen sorunu yüzünden vize alamamak istemem. Kimse istemez. Tuzu kuru İslamcılar bizi yemesin onların tuzu kuru. Onlar bu halkın yerinde olsaydı isyan ederlerdi!
Biz tembel değiliz!!!
İslamcıları sevmiyorum. Hepsi Türk'ün düşmanı
Kesinlikle.
Teşekkür ederim.
O kadar mutlu oldum ki beni anlayan biri olduğu için.
Çok rahatladım. Teşekkur ederim
Rica ederim. Bizim gibilerin sayısı artıyor
Ümmetçilik üzerinden Türk düşmanlığı yapıyorlar. Mülteci seviciler
Zaten muhalefet güçlü olmadığı için bu durumdayız
Muhalefet kontrollü çünkü.
doların yukselmesi sıgınmacı yuzunde mı sanki
Dolar yükseldi?
Dolar yükselmedi. Türk lirası değer kaybetti.
Bizden kat kat daha zengin Avrupa ve Arap ülkeleri sığınmacı almıyor.
Çünkü sığınmacı demek; konut ihtiyacı, fazla işgücü, işçi haklarında ve gelirinde gerileme, orta sınıfın yok olması, enflasyon, sosyal ve iktisadi sıkıntılar demek.
şu an sığınmacılar olmasa ortalama asgari ücret yine 650-700$ bandında olurdu. Avrupa'nın garibanı olmazdık.
Sığınmacılar yüzünden ev ve iş bulmak çok zorlaştı.
Evler uçuyor. Bunun sebebi de bu fazla nüfus..
Ve yine evet, Türk düşmanlığını bırakıp gerçeklere yönelince anlarsınız.
senin demenle değişmeyecek dediğin şeyler yanlıs degil ama hükümetin politikası böyle. ve yine kazancaklar seçimi. seçimi hayır kazanamayacaklar gibi bir yorum yapacaksan hiç yapma :D kesin yani kazanacakları.
Sığınmacı güzellemesi yapanlara sormak isterdim.
Yarın bu insanlar sana mini etek giyme diyecek.
Kızlarını taciz edecek.
Tecavüz çeteleri kuracak.
Ki bende sığınmacıların yoğun olduğu bölgelerden birindeyim şu an.. İstanbul'da. can güvenliği 0.
Sığınmacı güzelleyen kim varsa onları bırakmak lazım bu bölgelere. Görsünler anyayı konyayı.
zaten gelenlerin %90ı bizden daha geri bir kültüre sahip oldugundan bunların olması normal. ben garipsemiyorum. şöyle düşünüyorum sana da tavsiye ederim. Ülkeyi müslümanlar yönetiyor. Onlar da müslüman mültecileri istiyorlar ki ülke islamcılaşsın iyice. Yapacak bir şey yok. Çünkü çoğunluk neyse o olur.
Seçimi kazanıp kazanmaları önemli değil ki.
Muhalefet kazansa ne olur o da kukla.
şu an önemli olan göçmen karşıtı kitlenin büyümesi. Tıpkı Avrupa'daki gibi milliyetçi ve göçmen karşıtı partiler olursa, iktidar göçmen istese bile alamazlar.
Önemli olan bu. İtalya'da iktidar göçmen istiyor ama İçişleri bakanları göçmen karşıtı. Ülke temiz kalıyor.
Yoksa ben istiyorum Avrupa'ya tatile gideyim, Maldivlere gideyim, sevgilim olsun, arabam olsun niye olmuyor? Bak bunları soramazsın Türkiye'de. Ya tembel derler ya ırkçı derler. Sığınmacılar olmasa ve vatandaşlık satılmasa şu an vize almak çok kolaydı. Atla arabana, git Avrupa'ya. Gençliğimiz gidiyor farkında değilsiniz.
görüşlerine katılıyorum. üzülmekten başka elimizden bir şey gelmez. dediğin gibi insanlar zamanla yaşadıkça gördükçe bilinçlenir 20 yıl sonra falan belki ülke düzelir.
20 sene sonra ülke elden gider.
Bence aksine bakın, Ümit Özdağ her yerde bu meseleyi anlatıyor ve şimdiden ciddi bir kitle kazandı.
Yani artık hangi siyasi parti sığınmacı meselesini diline dolarsa onun oyu artacak.
O zaman tüm muhalefet partileri bunu dile getirmeli.
Teşekkür ederim.
Artık sığınmacı değiliz bu ülke bizede ait
Haklısın