Türkiye yi Kürtlere yanlış göster diler?

Merhaba ben Mardinliyim doğduğumdan beri kürdüm atalarım Kürt ben bu güne kadar okulda bir çok tarih dersi gördüm ama hiç böyle dinlemedim kendimi veremedim Türkiye devleti hakkında bazı yanlış bilgiler le asilandık biz Kürtler bu yüzden hep ön yargılı yaklaştım ama bu gün mezunum ve kendim araştırınca gerçekten okadar yanlış bilgiler bize gösterilmiş ki en ufak şeyh Sait isyanı yıllarca adamın haklı olduğunu bize söylediler Kürt devleti kurmak istemiş ama o yüzden asmışlar Türklerin bu kadar emek verek bu kadar şehit vererek yaptığı yaratığı toprağı yıkmak istemiş bu çok yanlış onun yüzünden musulu da kaybetmisiz ama bize hiç böyle öğretmediler Türkiye Atatürk'e karşı içimde derin bir sevgi var şu an ülkemiz çok iyi durumda değil geçmişe bakınca utanıyorum Atamız şehirlerimiz onca şehidi onca kardeşimizi bu insanlar için mi verdi atam görse ağalar şu an pek iyi durumda değil ama Kürt kardeşlerimize sesleniyorum Kendiniz araştırın başkasının bilgisine güvenmeyin Atatürk'ün değigi gibi " Diyarbakırlı, Vanlı, Trabzonlu , Trakyalı ve Makedonyalı hep bir ırkın evlatları, hep aynı cevherin damarıdır"

Türkiye yi Kürtlere yanlış göster diler?