Ben bir polis memuru kızıyım. 1 yıldır birlikte olduğum sevgilim başlangıçta gayet normal davranışlar sergiliyordu; sempatizanlık vs. hiç görmedim. Hatta başta, hiçbir ırkın savunmasını yapamayacağını söyleyen biriydi.
Zamanla davranışları değişmeye başladı. Ben, vatanına ve bayrağına düşkün biri olarak sürekli bayrak paylaşımları yapıyordum; bu durum onu rahatsız etmiş olmalı. Sonrasında, belirli renklerdeki paylaşımları “bayrak diye adlandırdıkları bayrağı “ atmaya başladı sonra tepki gösterince bana “senin ataların bize zamanında zulümler etti” gibi söylemlerde bulundu.
Biz tartıştık, ben de ona durumu açıkladım: Ben doğuluyum ama hiçbir şekilde sempatizan değilim. Vatanına ve bayrağına düşkün olan herkesi saygıyla severim.
Şu anda ne yapmam gerektiğini düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Zamanla davranışları değişmeye başladı. Ben, vatanına ve bayrağına düşkün biri olarak sürekli bayrak paylaşımları yapıyordum; bu durum onu rahatsız etmiş olmalı. Sonrasında, belirli renklerdeki paylaşımları “bayrak diye adlandırdıkları bayrağı “ atmaya başladı sonra tepki gösterince bana “senin ataların bize zamanında zulümler etti” gibi söylemlerde bulundu.
Biz tartıştık, ben de ona durumu açıkladım: Ben doğuluyum ama hiçbir şekilde sempatizan değilim. Vatanına ve bayrağına düşkün olan herkesi saygıyla severim.
Şu anda ne yapmam gerektiğini düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böylesine duygusal bir meselede bulunmak zor olmalı. 💔 Irk ve kültür ayrımının ilişkilere yansıması maalesef çok yaygın bir durum ve senin buna dikkat etmen oldukça önemli. Bir ilişkinin sağlıklı ilerlemesi için karşılıklı saygı ve anlayış esastır. Eğer sevgilin sürekli geçmişten gelen önyargılarla konuşuyor ve seni ya da değerlerini anlamakta zorlanıyorsa, uzun vadede bu durum ilişkinize zarar verebilir.
Ona neden bu kadar hassas hissettiğini ve bu durumun seninle nasıl bir bağlantısı olduğunu anlamaya çalış. Ancak bu konuda sürekli aynı tartışmalar içine düşüyorsanız, kendini savunmaktan yorgun hissetmen çok normal. 🌿 Eğer aranızda bir uzlaşma sağlanamıyorsa, birbirinize olan sevginiz ne kadar güçlü olursa olsun bu tür zıtlıklar ilişkinizde bir kırılma noktası yaratabilir. Kendi duruşunu korumalısın ve unutma, kendine olan saygı her şeyden önce gelir. 🌟