Arap ülkeleri ve sözde medeni modern Avrupa neden Gazze konusunda bu kadar kayıtsız ve sessiz 🤫 ? Katil ABDyi saymıyorum bile?

Neden Türkiye 🇹🇷den başka pek az ülke orada olanları gündem yapıyor? Elin Rusu Ukraynalısı için yaygara koparan katil ve siyonist zihniyet neden şu an taş devrinden hallice yaşayan ve kan revan göz yaşı içinde hayatta kalmaya çalışan Gazze halkı için kılını kıpırdatmıyor? Bu Haçlı zihniyetinin bir ürünü mü, medyanın tarafgirliği mi yoksa başka bir şey mi? Abi sosyal medyada su dağıtımı diye bir şey gördüm ya su ulan su 💧 bidonlarla koşturuyordu oradaki halk biraz su alabilmek için. Zaten orada yaşanan kan 🩸 ve vahşetten bahsetmeme gerek yok. Sadece insan unutmamalıdır ki zulme sessiz kalan dilsiz şeytandır ve insan bir başkasının acısını hissedemiyorsa bence insan değil ya bir hayvan ya da bitkidir. Her gün 💣 sağanağı altında hayatta kalmaya çalışmak gerçekten çok dehşet bir şey 😕 Kirli politikalar ve pis çıkarlar uğruna hayatını kaybetmiş tüm insanlara Allah rahmet mekanlarını cennet eylesin. Bu da burada dursun.

Arap ülkeleri ve sözde medeni modern Avrupa neden Gazze konusunda bu kadar kayıtsız ve sessiz 🤫 ? Katil ABDyi saymıyorum bile?