evladım meraklanma ben snden daha inanlara acırım kıymam öz yaşlarına ama bu güne kadar ülkemiz yangın yeri iken filistin nerede defolsunlar gazzeymiş bana ne suriye dedik memleketre en ahkalsızlar onlar yaşancı soyguncu cani onun için umurumdadeğil önce insanım vatanım milletim
En fazla boykot ürünlerine dikkat edebilirz başka ne yapabiliriz ki
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
İçinizden biri bir kötülük görürse onu eliyle, buna gücü yetmezse diliyle değiştirsin; buna da gücü yetmezse kalbiyle (ona buğz etsin). Bu ise imanın asgarî gereğidir."
din bizden sorgulamadan, somut bir kanit gormeden inanmamizi bekler. bu yuzden cok tehlikelidir. dindar insanlarin bu yuzden cahil olduguna inaniyorum. farkli bir dusuncen varsa duymak isterim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
korky-un neen gizli sordun evladım bana ne gazzeden yaptıkların çekiyorlar
Neyden korkayım? El alışkanlığı olmuş. Allah sana hidayet versin. İnsanlığıno kaybetmişsin. Senin sevdiklerin xe o çocupun yerinde olabilirdi.
evladım meraklanma ben snden daha inanlara acırım kıymam öz yaşlarına ama bu güne kadar ülkemiz yangın yeri iken filistin nerede defolsunlar gazzeymiş bana ne suriye dedik memleketre en ahkalsızlar onlar yaşancı soyguncu cani onun için umurumdadeğil önce insanım vatanım milletim
İsrail kapına gelmeyecek mi sanıyosun
geleemez evladım bunlar da bir oyun
Evladını...
işte bu kadar basitsin sözde müslümansın kuyruğuna bassınca küfredeceekkadar basitsin yaşım evladım diyecek yaşta
Ne yaptılarsa çekiyorlar bu çocuklar ne yaptıda çekiyorlar ayıp ayıp düşman bile olacaksan mert ol
.. kral olanlar içler acısı ancak kaç tane İslam ülkesi var onlar umrumda değil yani gerek sosyal medya dan paylaşsak bile kendimizi kandırırız
İslam ülkelerinin yöneticileri müslüman mı sanıyosun
Hep dualar ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşallah
Gaziantepliyim ben de sanırım sen de gazianteplisin abla
Yok değilim
Herkes yaptıklarının ve yapmadıklarının bedelini ödeyecek kardeşim.
Ahirette de hesap var onu unutma. Tüm hristiyanlar sesini çıkarıyo çünkü onlar insan. Siz insanlıktan da nasibinizi almamışsınız
Onu kast ediyorum zaten.
Yani şahsi olarak dua ediyorum hep ve boykot yapmaya çalışıyorum başka bir şey elimden gelmiyor maalesef
Senden beklenen de bu işte. Bir görevin daha var. Sosyal medyadan bunları paylaşarak kinini diri tutmalısın.
Sosyal medyada ne sesi duyurcaz misal? Hayır kim ne yapıcak sesi? İcraat lazım ses değil.
@-Afroditimsi Kralsın
Sessiz değiliz boykot yapıyoruz ama yeterli olmuyor
Sesimizi duyuruyoruz da onda da bir şey olduğu yok. İsrail son sürat devam ediyor
Sen elinden geleni yap ahirette kaybedenlerden olma
Ahiret inancım yok. İnsanlık için yapıyorum ben bunu. Ahiret için değil
İnsan olamayanlarla dolu yorumlar maalesef
Herkes kendi ekmeğini yer hocam. Ne diyeyim bilmiyorum
En fazla boykot ürünlerine dikkat edebilirz başka ne yapabiliriz ki
İçinizden biri bir kötülük görürse onu eliyle, buna gücü yetmezse diliyle değiştirsin; buna da gücü yetmezse kalbiyle (ona buğz etsin). Bu ise imanın asgarî gereğidir."
Hadisi şerif
Bu kadar meraklıysan gazzeye git savaş o zaman sosyal medyadan duyuru yapmakla olmaz bu iş
Gamzeye sokayim
Devlet başkanları biz hamasi tanımıyoruz diyor.
Senin ülken geberen pi. İçin cenaze namazı kildiriyor
Yazık çok yazık. İnsnalığınızı kaybetmişsiniz. Öeln kişi bir çocuk
Sesini kes
Abi israil yapmasa adamlar fakirlikten ölecekti zaten
Nereden uydurdun bu argümanı
ben uydurmadim hep ekonomileri berbat hem asiri uruyorlar hem de hepsi dinle inanilmaz ic ice bu da demek oluyor ki bilim egitim gelismemis
İslam düşmanıyım desene şuna kısaca
wtf
din bizden sorgulamadan, somut bir kanit gormeden inanmamizi bekler. bu yuzden cok tehlikelidir. dindar insanlarin bu yuzden cahil olduguna inaniyorum. farkli bir dusuncen varsa duymak isterim.
İsrail'in yanında devam
Seni görevlendirk ya orasi icin devam et böyle sen
Takipleşebilir miyiz
İstek attım
Devam. 🤠😎