Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Ben bir insan ve Müslüman olarak Gazze'deki açlıktan ölen bebeklere, çocuklara ve kardeşlerime çok ama çok üzülüyorum. Şimdi beni yanlış anlayacaksınız işte Ben Türk'üm Müslüman değilim bana ne Filistin'den diyeceksiniz ama inanın ki bu sadece din meselesi değil en başta insanlık meselesidir.
Dünyadan İspanya, Norveç, İrlanda gibi ülkeler bile terörist İsrail'e tepki gösterip insanlığını ortaya koyarken ne yazık ki sözde Müslüman ülkeler, halklar ve yöneticiler hiçbir şey yapamamaktadır.
Şimdi ağır konuşacağım ama sözde Müslüman yöneticiler, halklar paraya bakıp tatmin olurken komünistler ise SSCB nostaljisine ve Lenin posterine bakarak tatmin oluyor.
Neden kimse Filistin'deki insanlık dramını umursamıyor ve empati yapmıyor?
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor
Dünyadan İspanya, Norveç, İrlanda gibi ülkeler bile terörist İsrail'e tepki gösterip insanlığını ortaya koyarken ne yazık ki sözde Müslüman ülkeler, halklar ve yöneticiler hiçbir şey yapamamaktadır.
Şimdi ağır konuşacağım ama sözde Müslüman yöneticiler, halklar paraya bakıp tatmin olurken komünistler ise SSCB nostaljisine ve Lenin posterine bakarak tatmin oluyor.
Neden kimse Filistin'deki insanlık dramını umursamıyor ve empati yapmıyor?
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar