Akşam yatarken kafanı yastığa rahatça koyup yatabiliyorsan. vicdanını sorgula
Filistin'de çaresizce ölümü bekliyen kişileri neden görmezden geliyoruz?
Akşam yatarken kafanı yastığa rahatça koyup yatabiliyorsan. vicdanını sorgula
Neden Batılılar gibi sesinizi çıkarmıyorsunuz neden artık normal karşılanıyor.. binlerce çocuk katledildi binlerce çocuk yetim öksüz kaldı Evinden barkındna yuvasından ülkesinden oldu aç susuz karanlık ve soğukta yatacak yer bulamadılar yardımlar bile ulaştırılmadı Zaten ünlülerin çoğu sesiz neden..
şu filme ağlıyan kişiler nerde..

işte buda gerçekğin ta kendisi anca görmezden geliyoruz
Kum tanesi kadar İsrail Amerika'yı aldı arkasına ve Amerika dünyayı yönetiyor en ağır şekilde tepki gösteren ülke Amerika'yı başına bela etmek istemiyor önce kendi ülkesinde kendi ülkesindeki vatandaşları düşünüyor. Filistin için üzülüyoruz ama eğer Erdoğan bi atak yaparsa Amerika hoş mu kalacak bize saldırmak için fırsat kolluyor zaten bak İran'a adam füze attiydi üstünden 6 ay geçmeden adamn fişini çektiler bizimde başımıza mi gelsin ya da ülke Filistin gibi mi olsun ABD savaş gemileri güney denizde bekliyor nedn bşi yapmıyorlar neyi bekliyorlsr saniosun güneydeki herhangi bir ülke hibatak yaptı mi işgal içn atak da bekliolar zaten bizi bu savaşa sokmak için ugrasiolar napalm çanak mı tutalm ondan sonra Filistin'den beter olsun halimiz. Ne demişler.
Önce Can Sonra Canan. Önce herkes kendi ülkesini düşünüyor Erdoğan'ın yaptığı da bu ve kendisini gram sevmem ama yaptığı sey doğu olan
Yaradan Erdoğan'a demicek mi kendi ülkendeki insanları felakete sürükledin bunun vebali nolcak demicek mi o zamanda.
Koskoca dünyada tek Türkiye mi var herkese herşeye ilk biz koşmak zorunda miyiz. her şey bizden bekleniyor baydı artık.
Filistine tepki göstermeden önce kimse arakani ağzına almıyordu ne zaman ki Filistin e ses çıkartıp millet arakana tepki vermiosunz dendi o zaman millet bi duyar kasar oldu inanmıyorum hcbirine. İşlerine gelene tepki veriyorlar işlerine gelmeyene vermiyorlar ve İsrail'le ticaret kesildi diolsr sen inanıyor musun gerçekten kesildigine
Dış ticaret işim ve emin ol oy kaybetmemek için Akp söylemeyeceği uydurmayacagi yalan yok slaklar da inanıyor ticaretin kesildiğine ticaretin içinde olanlar yemiyor
Öncelikle bu, taraf tutacağınız bir maç değil. Protesto yapmak kelimenin tam anlamıyla HİÇBİR ŞEY değiştirmeyecek, hatta bizi "anca protesto yapacak kadar" aciz gösterecek. Gerek yok.
Biz aslında bir şeyler yapmak istiyoruz. Ama İslam ülkelerinin münafık orrrrrspu çocuğu liderleri HİÇBİR ŞEY yapmadığı için biz de yapamıyoruz. Bilirsin, ülkeleri ve askerleri yöneten liderlerdir.
Aslında şu an sözde Müslüman erkeklerin bir şeyler yapması lazım ama günümüzde Müslüman erkekler bamya kadar s*ki olan güçsüz kassız gevşek yumuşak yandan yemişli arkadan çekişli korkak or*spu çocukları olduğu için onlar da hiçbir şey yapmıyorlar.
Kısacası durum bu.
Cevap
3Cevap
umarım masumlar artık acı çekmez..
inşallah
Şimdi buraya gelip Arap diyecekler, Doğu Türkistana niye sesin çıkmıyor diyecek eşekler var, onların da aklı Gazze vurulunca başa gelip Gazze çığlığını bastırmaya çalışıyorlar. Bunlara hoşgörülü olunmaz, bunlar bizim içerdeki düşmanlarımız tıpkı İsrail ile aynı manipülasyonu yapıyorlar.
Ülkede Türkçü Kemalist ve Ateistler dışında herkes Gazze'yi düşünüyor, üzülüyor, boykot ediyor. Bu 3 güruh ellerinden gelse İsrail safında savaşacak kadar düşmanlar bize.
Bos konusacagına kalk yardıma git o zaman hani neden gidip savasmıyorsun nerde para destegin gazze de gazze git dogu türkistanada yardım et neden sadece gazze cünkü arap ya siz yobaz dincisiniz ya ondan git isine bi ya
Bu zaferci ergenler doluştu, yallah doğu Türkistana
Doğu Türkistan da bizim davamız, biz ırka bakacak kadar aşağılık yaratıklar değiliz. Müslüman ırka bakmaz dine de bakmaz, nerde yardıma muhtaç mazlum oraya bakar.
Gazze'deki duruma çok üzülüyorum. Doğu Türkistan'a, Arakan'a, Hindistanlı Müslümanlara çok üzülüyorum. Müslümanlar, her yerde zulüm altındalar ve 3 milyarlık İslam alemi olarak, hiçbir şey yapamıyoruz maalesef. Küresel ve finansal güç, Amerika'da olduğu için herkes, Amerika'dan korkuyor. 😔
maalesef öyle
70 yılda çıkarsaydınız bu duruma düşmeselerdi. Sanki ordaki sorun dün çıktı. Araplar yardım etsin biz soydaşımıza imkanımız olunca koşuyoruz misal.
70 yılıdır rafta olan insanlığınız mı?
Aynen çaresizce ölümü bekliyolarmış da duygu sömürüsü yapmış bide her savaşta insan ölür sanki bir tek Araplar ölüyor
20 yılda türkiye ile arasında ihracatın arttığınıda biliyorsundur umarım? Napıyım hamas denen kürdistan demeçi veren teröristlerin aklına uymasalarmış. filistin bombalanmadan önceki halini gördün mü?
Irkçıyım Türküm ben Türkün Türk’ten başka dostu yoktur bi düşün bakalım burada savaş olsaydı Filistin seni takar mıydı geç bu işleri
@incilipınarr hiç bir arap takmazdı.
Kesinlikle boş duyar kasmaya gerek yok
Görmezden gelmiyorum elimden geldiğince İsrail ürünleri almıyorum, kullanmıyorum
Madem zulme karsısın dogu türkistanda cin zülmüne karsı neden sesin cıkmıyordu
Senin susup susmaman hicbir seyi degistirmeyecek sıkıntı orada sesimizi kısmadık diyorsun neden sadece filistin halkı icin yardım edelim diyorsun dogu türkistanda medya yok diye onlar rahat mı sanıyorsın cig et yediriyorlar orada insanlara adil olun
Cünkü senin sesinin cıkması bebeklerin ölümünü durdurmayacak eger gercekten yardım etmek istiyorsan gidip orada asker olmaktan baska bir sey yapamazsın ya da para bagısı falan
Yorumlardaki openhaymıra yanık kremi lazım beni engellemis oda biliyor haklı oldugumu yazık kskdkdkdkfk
Boykot ürünlerini almamaya çalışıyorum
Ülkemde bu kadar insan açken beni hiç alakadar etmez soydaşları yardım etsin altın tuvaletten çıkıp bana ne Araptan
Cidden ne kadar acimasizsiniz.. halkin ne sucu var ya? Cocuklarin, bebeklerim ne sucu var
@leylaa9696 yorumlarda çoğu kişi böyle maalesef vicdan yok merhamet yok sadece çıkar var
Zavallı insanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?