NİTELİKLİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLANIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN?

Merhaba, benim arkadaşlarım beni kandırdı ve benim hesaplarımla dolandırıcılık yapmışlar Bildiğim kadarıyla 4 tane dosyam var Hepsini ifadesine girdim hepsininde zararını ifadeden sonra ödedim şu anda açılan bir tane davam var fakat kadın şikayeti parayı ödeyince geri çekti kamu dava açmış Kamu davası olarak gözüküyor bu olay dışında Sicilim Tertemiz Yani Allah'a şükürler olsun ki hiçbir suç işlemedim bu suçu da ben işlemedim arkadaşlarım tarafından mağdur edildim ve kandırıldım suçu kabul etmediğimi söyleyip ödemeleri de yaptım yani Müştekinin zararını karşıladım ailem de ben de maddi olarak da manevi olarak da çökmüş durumdayız psikolojim Gerçekten hiç iyi değil ve şu anda Avukat tutacak Paramız da yok anca zararları kredi çekerek karşıladı babam 15 gün sonra davam var yani duruşmam var Lütfen bilen Arkadaşlar bu durumu yaşayan arkadaşlar veya Avukat arkadaşlar varsa biri bir şey söyleyebilir mi ya ceza alır mıyım yani cezadan kastım hapse girer miyim para cezasına da ev hapsine de adli kontrole de yurt dışı yatağına da bunların hepsine razıyım Yeter ki cezaevine girmeyeyim bu durumu yaşayan veya avukat olan varsa lütfen cevaplayın çok korkuyorum Uyuyamıyorum artık kalbim sıkışıyor psikolojik olarak çok büyük bir çöküntüdeyim gerçekten mağdurum ben de Ha bu arada dolandırıcılığı araba kiralama şeklinde yapılmış ve dosyamda gördüğüm şekilde araba kiralama dolandırıcılığı ve kişinin banka veya resmi kuruluşlarda çalıştığını beyan ederek yaptığı dolandırıcılık tarzı bir şeydi ağır cezadan yargılanıyorum yani nitelikli dolandırıcılıktan yargılanıyorum Ben hayatımda ne karakol ne adliye hiçbir şekilde görmedim Allah'a şükür ama maalesef ki Bu olaylar yüzünden bunlar oldu Ben artık yaşayamıyor gibi hissediyorum avukat da tutamadığımız için çok kötü hissediyorum Ne yapmam gerekli ya da hapse girer miyim ne olur biri bir şey desin Şimdiden teşekkür ederim
NİTELİKLİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLANIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN?