DÜĞÜNÜME AZ KALDI AYRILMAK ÜZEREYİM YARDIMCI OLUN LÜTFEN?

Sevgilim anlayışlı kibar kavga çıkarmayan bir dediğimi iki etmeyen birisi lakin ben sanırım ona aşık değilim sadece onun sevgisini sevdiğimi düşünüyorum kafam çok karışık. Bazen onda cringe bulduğum davranışlar var komik değil bazen boş yapıyor sıkılıyorum. Ama o kadar anlayışlı, beni o kadar çok seviyor ki. Ama ben ona baktığımda gözlerim ışıldamıyor, evet görünüşe takığım maalesef. Bunu çok kapatmaya çalıştım kendimde ama yapamadım düğüne 16 gün var. Onun evinde bir süre kaldım bazı hoşuma gitmeyen davranış ve konuşmaları oldu daha da kafam karıştı. Ne yapıcağımı bilmiyorum çıkmaza girdim her şey hazır ama ben resmen ayrılmayı düşünüyorum. Sıkıcı bazen bazı hareketleri çocuk gibi büyümemiş gibi ama bir yandan bana o kadar çok değer veriyor ki. Evlenmekten korkuyorum bireysel olmak isterdim evet sevgililk fikri hoştu ama şu an evlilik fikri hoş gelmiyor. İlk aklıma gelen bari keşke azıcık da olsa yakışıklı olsaydı diyorum. Nedense buna fazlasıyla taktım yalan yok dışarda yakışıklı erkek görünce üzülüyorum. Bazen saftirik davranışları da olabiliyor. Bu süre zarfında terapiye gitmeyi düşünüyorum ben karar alamıyorum ne yapıcağımı da bilmiyorum

DÜĞÜNÜME AZ KALDI AYRILMAK ÜZEREYİM YARDIMCI OLUN LÜTFEN?