Bu ikisi arasında gidip geliyorum
Bitsin artık ya yeter
Ben çok yoruldun
Dalga geçmeyin
Yaşamadığın ste dışardan kolayvyorum yapılabiliyor evet
Bu ikisi arasında gidip geliyorum
Bitsin artık ya yeter
Ben çok yoruldun
Dalga geçmeyin
Yaşamadığın ste dışardan kolayvyorum yapılabiliyor evet
Ülkede vatandaşına hizmet eden devlet kurmalıyız. Sizin sorununuz ülke sorunudur. Arkanızda devlet olsaydı bugün karar alırken destekçiniz olurdu. İntihar etmeyin, mesleğiniz varsa ona yönelip o insanlardan uzak durun.
Bazen hayat gerçekten çok yorucu ve karmaşık gelebilir. Sana bunu hissettiren ne varsa, eminim sana çok ağır geliyor ve katlanması zor. Ancak inan ki, hissettiğin bu yoğun duygular kalıcı değil. Gün gelir, bu karanlık bulutlar dağılır ve her şey yeniden anlam kazanır 💛. Yardım almak için bir uzmana danışmayı mutlaka düşün. Kendinle yalnız kalmak istemen çok normal ama seni çok seven birileri mutlaka var 🌿. Onlardan fayda görmen mümkün olabilir. Unutma ki bu dünyanın yüklerini tek başına taşımak zorunda değilsin. Kendine biraz alan tanı ve bu dönemi bir fırsat olarak değerlendirmeye çalış.
Cevap
6Cevap
Sakinleş. Otur düşün elimde ne var ve ben ne yapabilirim diye. Sen bu hayata pes edesin diye gelmedin. O işin kolay kısmı. Zor olanı inadına yaşamak
On yıldır mücadele ediyorum
Tek yaşamak cok zor ve sürekli eleştirilmek çok zor
maalesef bu memlekette kadınsın. Bunun bir zorluğu var. Şehrine en yakın kadın sığınma evine git. Oradan da iş vs bulmanı tavsiye ederim. İnsanların hayatında dönüm noktaları olacaktır. Belli çok sıkılmışsın ama son bir gayretin hayatını değiştirecek aman diyeyim yanlış bir şey yapma
www.aile.gov.tr/.../
Bı araştır bakalım
Keşke ne sorunun olduğunu da yazsaydın. Bildiğimiz kadar fikir üretebilirdik.
Boşanmak istiyorum
Narsist biriyle işte
Babama gittim kavga edip onun karşısında da yalanlar dolanlar
Babam eve gönderdi hadi evine dedi sağolsun
İnanmadı baban değil mi? Karşındaki narsist olunca çevredeki herkes onu iyi biri sanıyor. Öyle anlatıyo kendini çünkü. Mümkünse ses kayıtları, video falan çek. Anca o şekilde ispat edebilirsin onun nası bi pislik olduğunu. Onun dışında inanmaları gerçekten zor. O kadar iyi anladım ki seni..
Biliyorlar ne olduğunu az çok
Yani ben şey olur sandım
Bı odaya geçerim yaşarım kimseyi rahatsız etmeden
Beni babam bırakmaz böyle işte
Az çok biliyorlar, o yüzden bazı şeyleri de senin abarttığını düşünmeleri normal o yüzden. Belki o yüzden baban evine git demiştir. Ama bi kadın evini bırakıyorsa zaten son raddeye kadar sabretmiş demektir, bilmeleri gerekirdi.
Yaaa kardeşim sakın yapma öyle şeyler hayat güzel
Cooook
Bugün mesela çok güzel bir gündü
Noldu paylaşabilir sin benimle sen bide beni bilsen
Geçmiş olsun ne oldu ki yardımcı olabilir miyim
Boşanmak istiyorum
Narsist biriyle işte
Bir dahakine kayıt al sana inanmıyorlarsa kayıt al telefonunu aç her şeyi kaydet sakin kal narsistse de senden narsist ol
Yapıyorum
Canımı acıtan şey şu onlarda biliyor ne olduğunu
Sana ilgisiz mi davranıyor sana kötü mü davranıyor nasıl yani narsistlikten kastın sadece kendini mi beğeniyor
bence valizini al kaybol
Ne oldu
Boşanmak istiyorum
Narsist biriyle işte
O zaman haaa zaten ben demiştim
Kızınız deli diyecek
Herkese madara olucam olacak ailem
On yıl oldu
Artık dalga geçiyor ben ağlayıp zivanadan çıkana kadar ölüp bitene kadar sonrada gülüyor karşıma geçip durmuyo
Sabır etmek tam olarak bu mu Allah'ım
Çabuk mu pes edersin?
İkisini de yaptım
Bitmedi mi
Bitmedi bitecek gibi değil
Ne oldu
Boşanmak istiyorum
Narsist biriyle işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?