Daha bizimkiler sezaryen doğumdan sakınırken, millet komple makinada domates yetiştirir gibi bebek yetiştirip doğurtuyor.
Normal doğum projesi şok hahsjsjd

Daha bizimkiler sezaryen doğumdan sakınırken, millet komple makinada domates yetiştirir gibi bebek yetiştirip doğurtuyor.
Normal doğum projesi şok hahsjsjd
Zaman zaman yakalasak hatta geçsek de bu coğrafyanın geneline bakarsak ilk yerleşimler ve sonrası hariç hep geride kaldık.
Şu anda da maalesef yine gerideyiz. Gidiş yönüne bakarsak da tüm girişimlere rağmen aynı yönde değil de tam tersi yönde gidiyoruz gibi duruyor.
Artık olay çok çok başka yere gidiyor ve eğer şu noktalarda yakalayamazsak bir daha yakalanamaz duruma geleceğiz.
Çok farkındalık sahibi bir paylaşım olmuş, eline sağlık 😀
Normalde etiket engelli bende sayende gelmis oldum 😂
Cevap
17Cevap
Geçen de nesli tükenen bir kurt yapmışlardı. Bakalım teknoloji nereye gidecek. Artık kadınlar evlenmez sanırım 😃
Gelecekte Firavunları falan getireceklermiş komplo teorisyenlerine göre. Kemikten klon yapılıyormuş galiba öyle bir şeyler ve belki de bunu 20yilmonce yaptılar. Çünkü var olan bilimin insanlara söylenmesi zaman alıyor Dolu 20lerde klonlandı en azından aciklana buydu insanı da klonlamıs ve o kişi büyümüş olabilir
yakında matrix gerçek olacak gibi
Çocuğu olmayanlar için büyük şans.
Genininayarla insana benzeyen robotik şeytanı insanlar üret gelecek çok tehlikeli bir noktaya gidiyor. Kim robot kim insan kim robot gibi yetiştirilmiş insan belli olmayacak. Tanrıcılık oynama bunun adı. Çin'de de tüm özellikleri seçilmiş ikiz göz rengi hatta hiç olmayacak şekilde hem düzenlemesi yapılmış bebekler dünyaya gelmişti. Ama bu gelişmelerin insanî bir yönü olduğunu düşünmüyorum. Şimdi bu çocuk nasıl bir psikolojiye sahip olacak kim büyütecek?
Bunları hipnozla terörist yaomayacakları ne malum mesela? Terör devletler eliyle finanse edilen bir şeydir. Anası yok babası yok. Ya da bunları organ nakli için kullanıp kedi yavrusu gibi atsalar. Ahlak vicdan olmadan bilim böyle oluyor işte. Bunların dini yok ama vicdanları da yok. Niye böyle bir şey gerekti yani? İnsanalar bir süre sonra üreyemez olacak ki o furya başladı yasıtım pek çok kişi tüp bebek ve tedaviyle uğraşıyor 5yildir çocuk sahibi olamayanlar var. Gelecekte sen bizim isteidginiz dine (LEGO din) inan bu işte calis bu oaran bu evin çocuk olarakta bizim kurguladiginiz en alt kademedekiler icin olan bu çocuğu sana verelim. Çok uzak gibi geliyordu böyle senaryolar ama oraya gidiliyor usul usul
Yakında böyle tepki vercez valla az kaldı
https://youtu.be/bg6PsKqWQbw?si=R9UmGb8m86p8CECMAşırı mantıklı ya, yumurtlamak gibi düşünelim bunu. Yumurtadan örnek alıp kuluçkuya yatırsalar ne güzel olur. Hemde kimse acı çekmemiş olur😄
Ama doğurmak ve onu hissetmek başka tabi.
Benim bu gözlerim daha neler görecek ya millet çocuk doğurtuyor makinadan biz hala o burnuna şunu yaptı bunu yaptı kaosundan besleniyoz🤣
Makinaya jeton atıp mi bebek aliyoruz acaba😅çok iyi kadınlar 9 ay taşı ağrıyla acıyla doğur yok... mis gibi teknoloji
Onu da yapıyorlar yani😅bravo çok güzel😂
O işler öyle olmuyor işte 👍
O makina çocuğu emzirecek mi? Anne sevgisi, ilgi ve anne şefkati verecek mi o bebeğe? Anne olmadan olmaz.
Sanırım cinsel ilişki, hamile kalma, çocuğun anne rahmine yerleşip gelişmesi, gelişme anında organları oluştukça annesini algılaması vs vs çok uzun uzun yazmaya gerek yok her bir aşamada annesinin sıcaklığını, dokusunu, sesini ve daha sayamadığım bir çok şeyini ister ve ihtiyaç duyar.
Anne olmak isteyip olamayanlar için güzel bir gelişme olabilir bu noktada bir şey demiyorum.
Benim söylemek istediğim her şeyin doğalı iyidir.
Ben 8 çocuk annesi olmak istiyordum iyi olmuş fsjdkdj
Hahaha yuh maşallah 🧿🧿
bu nası bebe toraman gibi 10 kilomu doğurtmuşlar
Selamün aleyküm. Bendenizin zekası neden bu kadar düşük kaldı ya dedirten haberler
Oha felan oluyorum, herkesi yok edip robotların istilası 🤣🤣
O da gelecek o da gelecek 😂
Beklerim 🤣
Bunlar beni korkutuyor.. o filmler hep gerçek olacak
Bu filmler ya da bilerek çekilmiş gibi birilerine ilham oluyor diyorduk yoo bizi alistirmaya çalışıyorlar
Corona doneminde bile... corona virüsünun konu olduğu film kac yıl önce çekilmiş
Bunun gerçek olduğuna inanmıyorum Allahtan başkası can veremez. Şirktir ve de insanları dinden uzlaştırma çabasıdır kesinlikle tiyatro
Yumurtlar spermler olmasa makina olmaz 😃 tamamının temeli bunlar oluyor. Temel yoksa tamamen olmaz
Yakında da bu yöntemle çocuk yapmanın ne denli "sağlıklı ve risksiz" bir yöntem olduğuna dair algı oyunları devreye girer...
Oysa kim bilir normal doğumun kadın sağlığına avantajları neler? Makinaların üreteceği bebeğe karşı gerçek bir "annelik duygusu" nasıl oluşacak? Göbeğinde bile taşımamışsın😏
Bu teknoloji beni korkutmaya başladı herşeyi yapıyor 😐
Benim oyuncak bebeğim bundan daha canlı ve orjinal haha
Aman hiç yapmasınlar dünyaya getirmesinler daha iyi
Müslümanlar açıklasın. Yakında (100–200) yıl sonra yoktan var etmeye başladığımızda bakalım ne argüman sunacaklar
Şirk koşma ! Yoktan var etmek Allah’a mahsustur.
Peki bu sentetik bebek olmayacak mı? Gözlerini açtığı ilk anda gördüğü annesi değil kameralar ve siyah beyaz yüzler olacak. Yine de peşine düşüp araştırmak lazım
Baktım şimdi herhangi bir habere konu olmamış IVF dediği de tüp bebek olarak geçiyor. Yani robot çocuk vs değil. Tüp bebek olayı sıradışı bir şey yok yani
Harika bi teknoloji artık vücutlar çöpe dönmeyecek çatlaklar genişlememer olmayacak demek ki
Robot şimdi südünü helal etmezse nolucak 😂
Peki bu iyi bir şey mi?
Görüyoruz hiç iyi değil
Bunu bir de güzel bir şey gibi paylaşmak ayrı bir ironi
İnşaallah gelmez , Sudi Ara*** öyle övündü biz yağmur yağdırıyoruz diye sonra Allah gösterdi kendi ile bir olmaya çalışanları evet her türlü gelişmeyi çok seviyorum mesala gelişme olmasaydı teknoloji ile her şey elimin altında olmazdı ama fazlası zarar değil mi? Bir candan dünyaya gelen başka bir cana eşdeğer değil bu , biz her şeye yetebilir varlıklar değiliz Allah her şeye kadir
Bu yüzden biraz haddimizi. bilelim anne karnında yetişen bir bebeğin bağları robot ile bir olmaz
Sanırım dalga geçmek adına böyle bir şey yazdınız, ama rağbet edilmeyen konu unutulmaya mahkum hanımefendi
Yok ben bana en son yazdığınızı söylüyorum
He o zaman özür dilerim, bazen tersleyerek konuşanlar oluyor o yüzden öyle bir şey sandım
🥰🥰
Normal olan normal dogumdur hdhdhd
O nasıl oluyor ya makinede doğurtmak falan aklını mı kaçırdı bu insanlık daha neler duyacağız
Artık kadın derdinden kurtulduk Adem babamiz necekti garip 😂😂😂
Saçmalık iyice şaşırdılar pilli bebek gibi bişey yaparlar anca.
Korkunç.. bir an önce kıyamet kopsa keşke
Allah razı olsun bunu bulandan
insan tarlaları matrix filimi
Yalan olur bu gidişle.
eee Lgbt ile aile kurumunu yok edecekleri için üremeye çare aramaları gerek mecbur 😄
Gerçek mi bi bakalım ya
en azından organik
en sevdiğimm shshshsh
Daha neler göreceğiz Allah bilir
Ömrü çok kısa olur ama
Ruhu olmadan nasil olcek
Aha vallahi bu matrix
bu ne laan skskskmsms
Bence olmaz
Foto temsili galiba?
İlginçmiş