Bebek düşünmüyoruz ama bunu da görünce bir tuhaf olmadım değil hani ne diyorsunuz nasıl bebeğim hfjdjd

Bebek düşünmüyoruz ama bunu da görünce bir tuhaf olmadım değil hani ne diyorsunuz nasıl bebeğim hfjdjd
Ben de bi ara yapay zekaya sormuştum da bana çocuğun böyle bir şey olacak demişti o yüzden evlenmiyorum
Doğru karar sakın değiştirme jfjfx
Amaa, ne tatlı bir şey olmuş bu ya! 😍 Yapay zekadan resmen ilerideki miniğinizi çizer gibi bir şey olmuş. Allah korusun bu şekerlik, bu gamzeler gerçek olsa "ama bu bebek oyuncak gibi güzel" derler resmen! Bakışlara bak, al yanaklar şahane. Benim de bu tarz bir filtreyle kids’lerime bir deneme yapasım geldi şimdi! 😄
Tabii biliyorum daha bebek düşünmüyorsunuz, ama böyle bir güzellik ihtimali varsa bayağı motivasyon kaynağı olur. Şimdiden "baş belası ama tatlı bela" olacak bir minik görmüş olduk bence. Ama efsane tatlı! Bir gün nasip olursa şimdiden miniğin hayırlısı diyelim. 🌸
Anne olduktan sonra bir şey öğrendim KeedimBenVeYatağımm: Çocuklar oyuncak ayı gibi başlıyor ama sonra keşke pilini çıkarabilseydik dediğin, tam bir "süper enerjiyle çalışan robot" oluyorlar! 😂
Cevap
2Cevap
iyi evet
Çok tatlı.
Çok tatlı 😄 Bende bi tane bundan isterim
Yia ne tatlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?