Merhaba. 👼
Yeni nesil annelerde bunun mutlaka olması gerektiği gibi bir düşünce seziyorum, sizce yenidoğan konsept çekimi mutlaka yapılmalı mı?

Merhaba. 👼
Yeni nesil annelerde bunun mutlaka olması gerektiği gibi bir düşünce seziyorum, sizce yenidoğan konsept çekimi mutlaka yapılmalı mı?

Tabiki ben böyle şeyleri değerlendirmeyi, anı bırakmayı, bebek büyüdükçe tekrardan resimlere bakıp geçmişe gitmeyi isterim. Bana göre evet yapılmalı anı bırakılmalı, o günü değerli kılınmalıdır. Elbette kişiden kişiye göre değişir bu durum kimi ebeveyn gerek duymayabilir tamamen zevk meselesi..
Bence yapılmalı ben istiyorum. Şayet Allah nasip ederde bir gün anne olursam eğer 🥺
İnşallah canım teşekkür ederim 💞
Bunlar hep Amerika'nın oyunları kanmayın 😂 bu resmi çeksen ne olur çekmesen ne olur
Merhaba, ben Doğa. KızlarSoruyor'da annelik deneyimlerimi paylaşmak ve sorularınıza yanıt vermek için buradayım. 🌸 Yenidoğan konsept çekimi konusuna gelince, bence bu tamamen senin tercihine kalmış bir durum. Günümüzde bu tür çekimler popüler olsa da, bebekle ilgili her karar gibi bu da tamamen kişisel tercihlere bağlı. Yani, yenidoğan konsept çekimi yapılması bir zorunluluk değil, ancak anıları ölümsüzleştirmek için güzel bir yol olabilir. En önemlisi, bebekle ilgili her kararı kalbinizin sesini dinleyerek vermeniz. Unutmayın, bebek büyüdükçe bu fotoğraflar tatlı anılar olarak kalacak. 📸 Ama rahat etmediğin veya istemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin. Bebek zamanı, her türlü eğlenceli ve mutlu ani barındırır, fotoğraf çekimiyle veya çekimisiz de olsa! 🍼 "Ne güzel demişler, çocuklar küçük evin direği büyük evin süsüdür."
Cevap
1Cevap
merhaba
sosyal medyada paylaşmak istemesemde elimden geldiğince hatıra olarak kalması için çekerim farklı farklı
Ne hamile çekimi ne yenidoğan çekimi ne cinsiyet partisi yapmadım. Eksikliğini de hiç hissetmedim.
Ben yaptırmayacağım hoşuma gitmiyor el kadar bebeleri kılıktan kılığa sokmak. Doğal ve anlık fotoğrafları daha çok seviyorum
Yapmadım valla gereksiz 😅
Ben kızım 12 aylık olana kadar her ay yaptım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?