Zamanın birinde ex kaynanam çalıştığım halde benden bayram temizliğini yapmam konusunda laf sokmuştu hiç oralı olmamıştım sizce çalışmayan kadında yapmak zorunda değil ama dışarıda bütün gün çalışan kadın kaynanasının bayram temizliğini yapmak zorunda mı?
Çalışan kadın kayınvalidesine bayram temizliğe gitmek zorunda mı?
Böyle bir durumda zorunluluk yoktur. Herkesin kendi evi var. Zaten birini zoraki islere getiriyorsan zaten o kiside nefret oluşturur. Haa aralari iyidir kayinvalide yapamayacak durumda ise Gelin kendi isteğiyle yardım eder. Burada normalde geline hediye de sunulmasi gerekir. Çünkü hic kimsenin emeği karşılıksız birakilmamalı. Gelin de bir can taşıyor. Hicbirsey zoraki olmaz zaten.
Pazarlık sünnettir :) Yani duruma göre bakar anlaşırsınız, Bir daha ki sefere Yok demezsin onu biliyorum. Azıcık karınızın de kıymetini bilin derim. (Erkeklere)
Çalışan kadın dışarıda da çalışıyor kendi ev işleri de var bir de kayınvalidesinin ondan temizlik beklemesi ekstra bir durum sen gitmek istemiyorsan gitmezsin beni ilgilendirmez
Kendi evime zor yetişiyorum birde kaynanamın evini mi temizliycem , görümceler dururken birde 🤔😏 yani şimdi görümceler dururken ben gidip temizlersem bu onları yoksaymak gibi olur , ben böyle bir saygısızlığı kendime yakıştıramam 😂😂😂😂