Çalışan gelin kayınvalidesine bakmak zorunda mı?

ben çalışan kendi ayakları üstünde duran bir kadınım kayınvalidem rahatsız parkinsonu var elleri titriyor kaynım aldı kendi evine götürdü eltim olacak şahıs bakıyor geçen kaynanama demiş ben baktım yeter birazda küçük gelinin baksın diye sinirim cinlerim tepeme toplandı ben çalışan bir insanım onun gibi koca parası yemiyorum asıl benim eve ben gelince yemek yapacak temizliğimi yapacak insana ihtiyacım var bende açık açık çalıştığımı ve bakamayacağımı benim evimde kalsa da çalıştığım için sabah kahvaltısı ve öğle yemeğini önüne koyamayacağımı söyledim sabah 6.30 da yola çıkıyorum akşam eve gelmem 18,30 u buluyor sizce bu konuda kim haklı çalıştığım halde kaynanama bakmak zorunda mıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
kendi annem olsa da çalıştığım için işimi bırakmam kardeşim çalışmıyor ücretini veririm ihtiyaçlarını karşılarım bakar eğer bakmam derse ortak bir bakıcı bulunur işi bırak deyip saçmalayanlar olmuş bu devirde masa başı iş bulmayı kolay zannediyorlar neden ekonomik özgürlüğümden Allah nasip ederse emeklilik hayallerimden vazgeçeyim ki Mehmet Aslantuğ'un bununla ilgili çok güzel bir sözü var “Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamal
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada eşimin teyzesi bile parasıyla bile ablasına bakmak istemedi ben kocamdan bıkmışım (kocası yıllar önce ölmüş) hasta falan bakamam diye insan öz ablası için bunları söylüyor burada bazıları benim işimi bırakmamı söylüyor ben el kızıyım insana öz kardeşi böyle yaparsa ben çalışıyorum demişim diye abarttıkça abartılıyor bakıcı konusunda hem fikirim eltim baksın demiyorum oda bana baksın diyemez eltim mikser ortalığı karıştırmayı seviyor
Güncellemeler
+1 yıl
🐍 🐍 🐍 yılan eltim birazda öbür gelinin baksın diyerek kayınvalidemi istemedi şimdi kendi evinde şu an için bakıcı tutmadık daha yemek işini eşim dışarıdan hallediyor
Çalışan gelin kayınvalidesine bakmak zorunda mı?