www.sondakika.com/.../
Canan Karatay'dan olay açıklamalar: "Pandemi bir senaryoydu, aşılar pıhtı yapıyor!" Bu görüşlere katılıyor musunuz?
www.sondakika.com/.../
Prof. Dr. Canan Karatay, konuk olduğu TGRT canlı yayınında dikkat çeken açıklamalara imza attı. Karatay, pandeminin bir senaryo olduğunu ve aşıların pıhtı yaptığını kalp hastalıklarını artırdığını belirtti. Bu arada Karatay için yapılan anket sonuçlarında vatandaşların da Karatay'ın görüşlerini desteklediği görüldü.
Virüs pıhtılaşma yapıyordu. Aşıda da virüs enjekte edildiğine göre doğrudur. Hasta olanlardan kullanmaya uygun olanlara kan sulandırıcı iğne verselerdi bu kadar ölüm olmazdı belki de. Belki kanser olmamın sebebi de aşıdır. Keşke kesin olarak bilmek mümkün olsaydı.
Geçmiş olsun insallah iyilesirsiniz
Çok teşekkür ederim 🙏
Allah şifanızı verir inşallah
@Cerenhshsvsvs çok teşekkür ederim 🙏
En iyi cevap için çok teşekkür ederim 🙏
rica ederim tekrardan geçmiş olsun
Çok teşekkürler ☺️
Cevap
23Cevap
Evet katılıyorum bu aşının yan etkileri için yıllarca testler yapılmalıydı ama buna zaman da yoktu bu nedenle piyasaya acilen sürüldü pandemi nedeni ile ama bu virüs neden nasıl çıktı hala doğru dürüst bir açıklama yok bunun da arkasında dünya para piyasasını yöneten malum lobiler olduğu kesin çünkü dünya düzenini bozdular ve fiyatlar istedikleri gibi 5 katına çıktı artık hiç bir şey eskisi gibi değil ve bu aşıların yan etkileri bir çok insanda ölüme neden oluyor ve olmakta...
bünyeye göre pıhtı yapmış olabilir lakin her aşı olanda pıhtı olacak diye bir şey yok. zaten hastalığın kendisi kalp ve ciğerleri çok etkiliyordu bir çoğumuz aşı olduktan sonra fark etmeden hafif bir şekilde covid olduk ve bu hastalık bir çok kişide uzun süreli etkiler bıraktı
Kadının doğru söylediğini düşünüyorum ve ben de 0 aşılıyım.
Arkadaş şu bilim insanları toplansın görüşlerini edindikleri bilgileri tartissin... bu ne ya biri onu diyor biri bunu diyor... covidden apartmanda iki kişi öldü akrabalarından da... olmeyip gerçekten zor atlatanlarda oldu... ne yani asi olmayalim mi Gripin aşısı olmazmis e ben oldum ve covide yakalanmadim... kalp krizi de geçirmedim.. pandemi de sokağa çıkma yasağı sosyal yasaklar derken hareketsiz kalmış bir de evde tek eğlencesi yemek yemek olan bir halk tabi ki kalp damar sorunu yaşar...
Doğru zaten batı medyayı o kadar güzel kontrol ediyorki. Kullanmayan kesimi cahil ilan ettiler. Şahsen aşı olmayacaktım iş yerinde bile uyarılar başlamıştı iş yerinden kovulmakta umurumda değildi şahsen bu konuda fakat evde ailem ısrarcı oldu onları kırmamak için yaptırdım.
Yan etkilerine gelirsek, aşı olduktan belli bir süre sonra vücudumun eskiye oranla çok daha fazla yorulmaya yorgunluk belirtileri göstermeye başladı çabucak yoruluyorum.
Eskiye oranla daha çabuk hasta oluyorum kış aylarında ve eskiye oranla iyileşme sürem daha çok uzadı neredeyse 2 katı kadar. Soğuğa karşı direncim zayıfladı.
canan karatayın söyledği herşeye inanırım kadın çıkarı için değil, insanlık için konuşuyor antidepresanlar için "beyni bozuyor" demişti. bunu 1-2 yıldır yabancı kaynaklardan araştırdım antidepresanlar insanı öldürmeden katletmek için ortaya çıkarılmıştır.. öldürse daha iyi yani kurtulursun.. verdiği zararlar akıl almaz ve hiç bir , ama hiçbir faydalı etkisinin olmadğı bilimsel olarak kanıtlandı..
İleri derece psikiyatrik hastalıklarım var antidepresan kullanmayıp ne yapayım Canan Karatay'ın antipsikiyatrik saçmalıklarına mı inanayım?
@Portakalyiyenmaymun hocam saçma değil, bir kere psikoz yoksa asla antidepresan kullanmamalısın izzet gül, bülenç sevinç izle onlarada inanmıyorsan yabancı kaynaklardan antipsikyatriyi araştır.. sorun sende olmayıp sistemi destekleyen bir insanda olabilirsin adamı annesi babası doktor, y ada akrabaları - yakın çevresi kalkıyor psikiyatriyi savunuyor "kendin iç görelim" diyorum öylelerine. hiçbiride içmez.
Hocam keşke psikoz olsa ama daha kötü sorunlarım var.
Bende anksiyete, okb, depresyon, kişilik bozukluğu, ileri derece dürtü kontrol bozukluğu (yangın çıkartma hastalığı) ve tanı almış psikopati eğilimi var. Bir hastalığım daha var ama özel biraz.
Hepsinin tanısını aldım 5 farklı antidepresan kullanıyorum 1'i yeşil reçete 1'i de iğne olmak üzere
Belki de ondandır bilemem net bir şey söyleyemem ama babaanneme bu pandemiden sonra pıhtı attı ve felç kaldı ne yürüyebiliyor ne konuşabiliyor hadi yürümesini bırak derdini anlatamıyor ama yaşlılıktan mıdır onu bilemem Çünkü benim babaannem 79 yaşında ve Çin aşısı oldu
Dokuluyorlar teker teker
Aşı olmak zorundaydık. Olmayanlar hiç evden çıkmayanlar sanırım. Hiçbir yere giremiyorsun , çalışamıyorsun bile aşısız. Mecburduk.🤨
Ve ne yazıkki yan etkileri doğru. Ben aşı olduğumdan beri gribi bile çok ağır ve ağrılı geçiriyorum. İstatistikler de bunu kanıtlıyor.
Ben keşke hiç aşı olmasaydım. Zaten asosyalim evden çıkmıyorum doğru düzgün. Enfekte olur ölürüm korkusundan aşı olmuştum. Tabi bu süreçte aşı firmaları da çok fena köşeyi döndü.
Maalesef evet :(
Yani yan etkileri hakkında zaten çeşitli söylentileri var örneğin kalp krizine neden olduğuna dair kısırlık yaptığı ile ilgili özellikle kardiyovasyon hastalıklarla ilişkilendirildiği yönünde çok söylenti var ve bu konuda yapılmış araştırmalar da var diye biliyorum
Akp ve chp ayni seyi soyluyorda o iş milletin hic hayrına degildir. Nitekim asıda da ayni seyi dayattılar. Ben o sira soylemistim bi poklar cikacak diye. Ayrica avm ye giremezsin ucaga binemezsin konser alanina giremezsin diye zorla yapilan seyde farklı bir amaç oldugu belliydi.
Öngörülerle değil de tıbbi delillerle gelirlerse ciddiye alınır ha ciddiye alsak n'olur hepimiz çoktan mokoko 😂 aşının olumsuz tesirlerinin geri dönüşü var mı ondan bahsetsinler
Karatay 'ın söylemesine gerek yok. O belli oldu zaten. Merak ettiğim, o etki ne zamana kadar sürecek? Vücut ne zaman temizlenecek. Kendimi hâlâ tehlikede hissediyorum.
Ben başından beri bunu düşünüyorum yani planlanmış, nüfusu azaltmak için yapılmış bir şey. Katılıyorum.
Gereksiz ve talihsiz bir açıklama olmuş galiba yanlış zamanı beklemiş umarım yargı sureciyle ilgili değildir neyse bari lahmacun yiyeyim
ilk defa hakli oldugunu gordum asilar insani öldürüyor keske aşi olmasaydim diyen bir dunya insan gordum
hayatinda ilk defa hakli olmuş tadini cikarsin
bılmıyorum ama olabilir. bu devirde kimseye güvenemiyoruz. bence o donem akıllıca olan taktik asısız kalmak idi.
Evet katılıyorum. Bazı cahiller de hâlâ bunu diyenlere slak gözüyle bakıyor
Bu bunak nasıl konuşuyor hala anlamıyorum ya
Haklı, o çok övülen Biontech gibi mrna aşıları kalp, damar ve beyne zarar veriyor.
kronik ağrılar kalp çarpıntıları sonumuz hayır olsun
Haklılık payı yüksek olabilir, kalp rahatsızlıkları son zamanlarda çok arttı
once soyledin mi ablam iki doz olduk hicbir yere almicaz dediler diye ya olucem mi nolucam
Artik neye inanacagimizi bilmiyoruz.. ben 3 tane vuruldumm ama elhamdulillahh iyiyimmm :)
İyi bilir kişiye hacamat yaptırın iyi geliyor diye biliyorum
Bilene yaptırın ama işini iyi yapan hacamatciya gidin
Araştırın
O zaman niye grip olanlarda corona belirtileri oldu
Doğru söylüyor
Bende cinsel isteksizlik başladı
Önceden 10_12
Şimdi 3_4
Katılmıyorum çünkü aşı devletimiz tarafından yapıldı eğer öyle bir şey olsaydı yapılmazdı
Çok komik lan 😄
@eğlenbenimle komik olan ne
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun
@eğlenbenimle aşılar pıhtı yapıyor olsaydı yüce Türk devleti Türk halkına böyle birşeyi reva gorurmuydu
Bunlar hep illumunatici amerikan sağının uydurmalari
bazilarida alıp tekrarlıyor
Troll müsün gerçek mi daha da şüpheye düşürdün 😄
@Tmnlv ben şahsen aşı olmadım
O zamanlar hastalığı ciddiye almiyordum
Mecbur bırakıldık ben inanıyorum bu kadına
Bizzat deneyimledik ne yazık ki.. Doğru...
Evet noktasına virgülüne kadar hemde
Hâlâ ölmeyi bekliyorum yalan işte
Evet pandemi senaryoydu zaten
Şimdimi söylüyor
Akıllıymışim Covıd aşısı hiç olmadım
Eee 4 sene oldu hala olmedim ben
Evet doğru söylüyor aşı da olmadım
Olmadım
Sonuçlarına bakarsak öyle görünüyor
Katılmıyorum...
Evet aşı olanlara geçmiş olsun
Evet Pandemi bir yalan ve uydurmaydı