Bügün şahit olduğum bir konuyu sizle paylaşmak istedim. Sağlık adına hiç bir eğitimi olmayan dayıların olumsuz yorumları sohbetleri sizce de sinir bozucu değil mi? Sanki yıllardır sağlık sektörün de gibi eleştiri yapıyorlar. Üstüne yetmezmiş gibi asla aşı olmam diyorlar. 🤦♂️ Tüm sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkürler 🙏
Aşı hakkında olumsuz yorum yapanlar haklı mı sizce?
Neymiş yok uzun yıllar sonra zararları gözüküyormuş, yok aşılarla çip takıyorlarmış, aşılar bizi kısırlaştırıyormuş, yok efendim turp gibi adam aşı olunca ölmüş... yani hani bu yalanları ortaya atanlar herhalde korona ilaç şirketleri filan galiba. Hani korona hiç bitmesin biz hep para kazanalım filan diye mi düşünüyorlar acaba. Yani eğer bu uydurma şeyleri ortaya atanlar bu işten para kazanmıyorsa ne diye boş muhalefet ediyorlar ki çok ahmakça? Yani bu işden onların karı ne oluyor? Tamam kendi istemiyorsa olmasın. Ama yani tuhaf yalanlar üretip durmasınlar.
Aşı olmak biraz olsun özgüvenimi artırdı üzerimde bir yükle alışverişe markete gidiyormuşum bunca zaman. İlk defa dışarı çıkarken biraz huzur buldum. Çok fazla stres etmişim. Her türlü büyük bir can güvenliği sorunuyla iç içeyiz. Aşı bunların yanında hafif kalır. Aşı vurunmamak ile vurunmak arasındaki farkı değerlendirmeliler. İnsan bir umut diyor aşıyı vurununca düzelir belki biter bu pandemi diyorum. Bir yıldır durumun farkında tam değildik belki ama daha uzun vadelerde bu pandemi son bulmazsa zaten aşısızda büyük kayıplar vermeye devam edicez.🤷♀️
İnsanlar endişelenmekte cok haklı. Su aşıyı sanki siz üretmiş gibi içeriğinin mükemmel olduğuna vâkıfmışsiniz gibi âhkam kesmeniz de beni irrite ediyor artık.. Corona için verilen hapın bile kan değerlerini altüst eden bin türlü yan etkisi var, akciğer bir taraftan da ilacın verdigi yan etkiyi gidermek için efor sarfediyor.. Bunu benim tanıdığım doktorlar bile savunuyor ama kimse sesini çıkartamiyor. El mahkum aşı olmaya zorlanıyoruz. Umarim işe yarar sifa olur ne diyeyim bilim uzmanları 😒
Bazı şeyleri bilmek için profesör olmaya gerek yok oynanan oyunun kurallarını bilmek yeterli amaç nüfus azaltma salgınla hasta olmayanları aşı dayatmaları ile hasta etmeye çalışıyorlar her şey açığa çıkıyor ama iş işten geçmiş olacak bazıları için aşı dayatmasını kabul etmiyorum hiç bir uzmanın sorumluluk almayıp kağıt imzalattığı şeyi de vücuduma enjekte etmem asla
MRNA konusunda bence olumsuz yorum da haklılık payları olabilir. Ama inaktif aşılar Sinovac ve Sputnik gibi eski sistem grip aşıları gibi aşılar hakkında bile olumsuz eleştiri yapmalarını tuhaf karşılarım.
BEN sanmıyorum millett kulaktan duyma inanıyor herşeye A haberde herşey gercekligiyle anlatılıyor hergün anlatanlar devletten iyimi biliyor herşeyi Sadece maksat reisi kötülemek kaos ortamı yaratmak başka bişey değil. Sanki reis turetti kovidi günah keçisi onu seciyolar
Aynen kardesim, tüm Dünya Liderleri, saglik bakanlari, bilim adamlari, doktorlar, profesörler yaniliyor, bazi psikolojisi bozuk, hayal fantazi dünyasinda yasayan insanlarin yaydiklari olumsuz yanlislar dogru. Koronadan simdiye kadar dünya genelinde bilinen hasta sayisi 180 Milyon civarinda ölüm sayisi 4 Milyon insan, asi olanlarin sayisi su ana kadar 3 Milyara yakin ve bu 830 Milyon insanin asisi tam oldu, asi olanlardan kac kisi yan etkiden öldü?
Vallaha kime inanacağımı şaşırdım. Birileri inaktif aşılar işe yaramıyor dedi gittim biontech oldum. Şimdi de biontech için biseyler demeye başladılar. Bu saatten sonra geri dönüşüm yok aşıyı oldum bi kere.
İsteyen istediğini düşünmekte özgür ama toplum sağlığını yakından ilgilendiren bir konuda hiçbir nesnel bağlantı olmadan dıdımın dıdısı aşı oldu sonra beyin kanamasından öldü diyerek ortalığı bilgi kirliliğine boğmaya kimsenin hakkı yok.
Madem aşıdan bu kadar eminsiniz neden evrak imzalatılıyor, topu kucağıma veriyorlar? İmza atmayacaksam vursunlar aşıyı, öyle dayatmaya böyle rest. Yiyorsa imzasız yapsınlar, sende teklif et.
Kulaktan dolma bilgiye inanan çok, düşünen sorgulayan nesil de yok bence. Her aşıda yan etki var zaten bu normal birşey. Her bünyede farklı olacağına göre, saçma geliyor bana. Elimizde imkanlar çok ama araştırmak zor , başkalarının düşüncelerini benimsemek daha kolay geliyor.
Millet sosyal medyada saçma sapan şeyler okuyup birbirini dolduruyor Bir de bunu yapanlar hasta oldu mu ilk antibiyotik yaz diye doktora yalvarırlar 😏 Bu aptalca red çok tehlikeli
Ben ikinci dozu olalı bir buçuk ay oluyor, biontech oldum. Hala yaşıyorum. Üçüncü bir gözüm çıktı üstelik. İyi, siz olmayın abi, zorunlu bile değil aşı olması, g*t korkusuna olurlar ama, ahahahah. Teallam... :D:D
Dayılar değil doktorlar bile güvenirliği konusunda kesin bişey söyleyemiyorlar siz çok biliyorsunuz herşeyi insanları küçümseyeceğinize saygı duymayı öğrenin önce
Ya sinir oluyom geçen aşı hazirliyoz gelmiş diyo ki bunlar sahte dimi bize ne yaptınız aşı zaten zararlı bide kim bilir neler kattiniz diyo salak öyle düşüncen varsa olma aşı abi ya