Ya kankalat bu Kadir mısıroğlu'nun Mustafa Kemal Atatürk ile derdi ne? Vefat eden adamın arkasından attı da tuttu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAtatürk ırzınıza geçti tabii. Düşmanlar özellikle İngilizler sizin ananızı, kız kardeşinizi Anadolu'da si... yordu. Tecavüz edip, keyfi sigarası yakıyorlardı. Evleri yakıp, ısınıyorlardı. Çanakkale'de sigarasını yanan evden yakan Yunanlı askerler var. Atatürk omasaydı, soysuz kö.. kler olarak pislik gibi 4. sınıf köleler olarak yaşardınız.
Keşke böyle olsaydı.. En azından bir gayeniz olurdu. Atatürk sizi kurtarmakla hata yaptı. Zaman makinem olsa, Atatürk'ün göğsüne koyduğu köstekli saatini çadırından çalardım ve Çanakkale'de tarih akışını değiştirirdim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılKadir Mısıroğlu ve özeti için öncelikle şu denir"Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar sözünün vücut bulmuş hali olup. Deli yaftasıyla bastırılmaya çalışılan hayatını Kemalistlerin zülmleri ile hapisenelerde geçiren Tarihcidir. Elbette tüm anlatııklarının hepsi diğer tüm tarihciler gibi %100 doğruluk taşımaz zira Bu kadar çalkantılı tarihde bu mümkün fakat Dediklerinin çoğu doğrudur. Atartüke olan nefretinin çok haklı gerekçeleri vardır. Muhafazakar ve Milliyetci olan birisi için, Anlatısı kısaca şöyledir"" Bir ülke sadece kara kuru sırf toprak elde tutmak için can siperane birşekilde mücadele savaşı vermez. Öz değerleri kültürü örfü adeti o milleti o millet yapan değerleri korumak içinde savaşır. İşte proglemin patlak verdiği yer burası Kısacası şunu demeye çalışır özetle DÜşün ki ingilizi fransızı bizi top yekün işgal etmiş ve bunu başarmış olsun, Dese ki burası benim topraklarım artık burada benim alfabemle yazacaksın benim gibi giyineceksin benim piyanom balem cazım vs burada oynanacak Bu topraklarda sizin hiçbir değeriniz kültürünüz geçmez. Hepsi yasak ya gidersin ya da hepinizi dar ağacına çıkarır asarız dese Doğal olarak halk büyük bir öfke ve galyana gelerek İngiliz otoritesini kabul etmeyerek canı pahasına mücadeleye devam ederdi. Ancak kahraman diye tapınma derecesinde sevilen birisi Çıkıp halkın değerlerini hiçe sayıp İşgal edilen bir ülkenin halkına dayatılacak şeyleri Bizzat kendisi yaparsa konuyu burdan bağlar. Zira Atatürk bunları yaparken referandum yapmamıştır. Halk savaştan bitap düştüğü pek çok ileri gelen İnsanların cephelerde can veridği kaos ve karmaşanın olduğu bir ortamda Oldu bitti denilerek Mevcut rejim ilan edildi. Az sayıda isyan edende kendini dar ağaçlarında buldu. Netice olarak süreçte halkın manevi ve ahlaki değerleri şiddetli şekilde zarar gördü Anca fikirde ahlaklı fakat yaşantı ve eylemde Ahlaksız edepsiz sınır tanımayan yalancı üç kağıtcı rezil bir topluluk haline geldi. Buda batılılaşmanın getirisi oldu."""İşte özetle Kadir Mısıroğlunun anlatmaya çalıştığı şey ve dediklerinin özeti bu şekildedir Atatürk için,, Dİğer konulardada devletin içine yerleşmiş Ana dili gibi türkçe konuşan özünde aslında ermeni rum ve yahudilerin Türk isimleri kullanarak Bizden gibi görünüp davranarak halen dahi bu milleti sırtından hançerlediğini anlatmıştır bunlara değinmiştir diğer meselelerde ve İslamı ve milli değerleri savunmuştur. Şahsi görüşüm söylediklerini gözlemlerime ve tarih okumalarıma binayen büyük oranda isabetli bulmam ama tamamen aynı görüşte değilim.
13 Yorumla- 1 yıl
Kadir Misiroglu raporlu delidir, iftira degil raporu vardir.
Dedikleride cahil muhafazakarlari sömürüp parayi götürmek icin ortaya attigi uydurmalardan ibarettir kardesim. - 1 yıl
Ha dediklerinde bu ara sacmaliktan ibaret. Atatürk Türklük bilince inanilmaz yatirimlar yapip, 600 senelik Araplasma cabalarindan sonra Türk oldugumuzu Atatürk ile tekrar hatirladik.
Sizin gibi cahiler ama bunu nerden bilsin.
Cevap sahibi1 yıl@BesiktasBitmiyor Sistemin beynini yıkadığı zavallı konuşmuş. Cehaletten bahsetmiş vaybe milleti idam ve askeri güç kullanarak zorla Batılı yapma çabası Bİze Türklüğümüzü Türk olduğumuzu hatırlatacak Zaten Atalarımız latin alfebesiyle yazıp smokin giyiyordu. Yamalı bohça misali sağdan soldan alınma kanunlarımızda zaten Ötükenden geldi 🤣🤣 600 yıllık arağlaşma çabasıymış Hiçbir devlet ve millet kendini kendinden aşağı olanlara benzetmeye çalışmaz. Araplar idaremiz altındaydı biz onların idaresinde olmadık. Hatta Osmanlı yeri geldi onlarla savaşa bile tutuştu Bi deli bi kuyuya taş atıyor misali SOsyal medyadan anıran bir gurup Paralı trol bunları söylüyor sizde gelip papağan gibi tekrar ediyorsunuz. Bu ülkede açık açık batı yalakalığını dile getiren çok oldu. AMa biri çıkıp Araplara şöyle hayranım demedi. İslamdan Dİnden nefret edenlerin meseleyi Irk üzerinden kustuğunun farkındayız. Boşuna geviş getirmeyin Bu dini kendi hür öz irademizle biz kabul ettik ve ona göre yaşadık Yaşayacağızda Hiçbir emperyalist maşa uşak bizi bundan alı koyamaz. Yalanlarınız manupilasyonlarınız zırvalarınız bize işlemez Hak gelecek batıl yok olacak Er ya da Geç
Kadir Mısıroğlu anlattıkları doğruysa Baya korkunç iç karartıcı yürek burkan bir durumun içersindeyiz. Bu tıpkı MATRİX filminde ki anlatı gibi bilmeyenler varsa Kısaca İnsanlar Kendi yaptıkları robotlara yenilir Kalanlar robotlar tarafından sömürülmek için esipr edilir. Beyinleri sanal bir dünyaya bağlanır gerçek olduklarını zannetikleri bir sanal yapay dünyada köleleştirilip sömürülmek için Kullanılırlar özetle, Türkiye nin içinde bulunduğu durum buna benzer bir şey Yabancı güçler tarafından Kahraman olarak gösterilen birinin oldu bittiyle Ülkeyi bir manda yönetim haline getirme projesi var. Ve milyonlar beyni yıkanmış bir şekilde onların kurduğu dayatma düzende yaşıyor. Ben anlatııklarının özetinden bunu anladım. Bu denli öfke ve nefret duyması normal
00 Yorumla
Atatürk ülkeyi kurarken bunları göze almıstir ama herşekilde sende bu devleti kursaydın veya bir kahraman gibi ölseydin gene senin arkandan attıp tutacaklardı bu insanın doğasında var , ne kadar insanların gözüne bakıp hepsinin aynı fikirde aynı hedefte olmasını istersen kör olursun...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
- Gündem konusunda 27,1b cevap paylaştı.
u 1 yılbende Atatürk düşmanından nefret ederim tabi ki de
00 Yorumla Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. (Üstad) Kadir Mısıroğlu Türkiye’deki en kaliteli tarihçidir. Kibirden gözlerini açamayan bazı şebelekler gibi ezberci ve yalan tarihten uzak ve araştırmacı bir şekilde hakikatleri kâfirin kafasına vura vura şedid bir şekilde aktarmıştır. Dolayısıyla bu yolda çok bedeller ödemiştir. Büyük insanlar bedeller ödeyerek ömürlerini tüketirler.
“Keşke Yunan gâlip gelseydi” sözlerini çarpıtanlar daha babalarında vitaminken Üstad 1960 yılında Yunan Mezalimi kitabını yazmıştır. Dolayısıyla bu kitabı kaleme alan birisinin Yunanları savunmasını düşünmek cahillikten öte bir şey değildir. Öte yandan anlatmak istediği şey şudur: Yunan galip gelseydi bile Kamalizm zihniyetinin yaptıkları yapmazdı, yapamazdı, saygı duyardı.45 Yorumla
Soran1 yılÜstad Kadir mısıroğlu yazmışsın ya gerisini okumadım bile, bu kadar da olunmaz cidden ya
- 1 yıl
Okumadan doğruları öğrenemezsiniz. Size dayatılan ezberci zihniyetten çıkın ve doğruları araştırın.
Soran1 yılDoğruları siz mi biliyorsunuz sadece, ya da üstadınız. Hiç bir tarihçi bilmiyor mu?
- 1 yıl
Elbette tarih için kesin deliller olmadan konuşmak tam net bir şey ortaya koymaz fakat yapılanlara bakılırsa az çok tahmin edilebilir.
Ya da ortak noktada buluşmak için şöyle bir dua edelim: Kim zerre kadar kötülük yaptıysa Allah belasını versin, Amin mi?
Soran1 yılKimsenin arkasından beddua etmem ben siz kendi duanızı kendiniz amin diyin. Sizin doğrunuz size
1 yılCiddi alinacak bir tarafi yok. Kemalistler bu ülkede hep okumus ve zengin kitle oldu.
Cahil Anadolu halkida Kemalistlerin hayatini ve zenginligini kiskaniyordu. Kadir Misiroglu bunu görmüstür ve Atatürke laf attip kiskanclik ve eziklik kompleksi yasayan muhafazakarlari sömürüp zengin olmustur, isin özeti bu.
00 Yorumlailk irticai hareket olan 31mart hareketini anlamını bilmen gerekiyor.
31 Mart irticai hareketini yav. ATATÜRK bastırdığı için bu düşmanlık var sonrasında ATATÜRK ün ne yaptığı ile ilgililenmiyorlar sonrasında hep bir kusur hep bir suçlama bulma yolundalar
00 YorumlaKimin haklı olduğunu bilmiyorum, tarih çarpıtıldı mı yoksa mısıroğlu ingiliz ajanımıydı belli değil. Bildiğim tek şey don kişotculuk oynayan insanların bu ülkeye bir faydaları yok.
00 Yorumla
1 yılTürkiye şu an kötü, yönetim falan kötü ama ne olursa olsun Atatürk'ten nefret etmem ülke çöp oldu diyorum ama yanlış anlıyorlar ülke bozuldu ama Atatürk'e asla kötü laf etmem Atatürk kutsaldır
00 Yorumla
1 yılKadir mısıroğlu BOP projesine nimet diyen Atatürk ve Türk düşmanı bir vatan hainidir
https//youtu. be/ylI2Mi-zNUo? si=IFwYG-GiKe0yxaUC11 Yorumlaşekerim tarih hakkında pek bilgi sahibi değilsin sanırım :D
03 Yorumla
Soran1 yılŞekerim Kadir Mısıroğlu'ndan mı öğreniyoruz tarihi?
Soran1 yılBen isim veriyorum ama konum tarih değil Atatürk düşmanlığı tarihi de saçma sapan Atatürk düşmanlarından öğrenecek değilim
Kadir mısıroğlu da öldü sende onun arkasından atıyon
01 Yorumla
Soran1 yılKadir mısıroğlu'nun ne gibi bir artısı var ki ne yaptı faydalı Atatürk ülkeyi kurtardı ve onun arkasından atıyor Türkiye'de yaşıyor ve devleti kurtaran adama sallıyor ben neden sallamayacağım Kadir mısıroğlu'na bana katkısı ne?
- Gündem konusunda 648 cevap paylaştı.
1 yılkendide vefat etti ama adamin soylediklerinde gercek payida var.
022 Yorumla
Soran1 yılNe gibi mesela
- 1 yıl
Ataturk Islamiyet adina birsey yapmadi.
- 1 yıl
@Astostars Bu sana gore dogru. Benim gibi muslumanlar icin yanlis. Bu devleti kurtarmaz. 100 yillik bas ortusu bunalimina sokar.
- 1 yıl
@Astostars Dinle yonetilmis ne zaman bir iktidarimiz oldu ki? ne zaman gordun bunuda yorum yapiyorsun? Osmanlida bile sacma sapan dindisi uygulamalar vardi.
- 1 yıl
@Astostars Siz Islamiyeti bilmediginiz icin yaratilisin gerekliliklerini degil kendi dogrularinizi gercek saniyorsunuz. Su ana kadar hangi yonetim Islamiyetin gerekliliklerine gore hareket etmis.
Soran1 yıl@BirGaripGörünmezAdam pardon da şu anda dinle yönetilen ülkelerin durumları ortada iken sen hala ne boş boş konuşuyorsun. Git Afganistan'a Arabistan'a bak sonra da gel Ata'ma dua et
- 1 yıl
Hz. Omer zamanindan buyana Islamiyetle yonetilen bir ulke yok. Osmanli bile seriat kurallarini tam kullanmamis.
- 1 yıl
@BirGaripGörünmezAdam sana bir şey sormak istiyorum peki gerçekten İngiliz şair William Sheakspare'nin Şeyh pir olduğuna ve Stalinin kumlara Ayetel Kürsi okuduğuna inanıyor musun? Bunun bana izahını yapar mısın? Ayrıca İslamiyet Adına bir şey yapmadı dediğin Atatürk kuranın Türkçe tercümesini yazdırtmış olup diyanet başkanlığını kurmuştur, cahil deden keşke bunları da anlatsaydı sana.
- 1 yıl
@defnora Guzel sorular kusura bakma toplantidaydim.
Konumuza donelim. Elmalili Hamdi Yazar tercumesinin disinda diyanette tercume yapiyor. yani bu demek oluyor ki tercumede cogaldik. tek kisiye kalmadik. Asil olan Kuranin degismemesidir. Elmalili oncesi dedem Mehmet Akif ki Mustafa Kemali en cok destekleyenlerdendir. kendisine tercume yapmasi istendiginde imtina etmis ve vazgecmistir. amacinin hayirli olmadigini gormustur. Cunku o zihniyet Ezani orjinalinden ayirip turke okunmasina zorlamistir. - 1 yıl
Ben yalniz Allaha ve Kurani kerimle celismeyen hadislere inanirim. Hadisler aktarilirken deforme olabilir. ama kuran esastir.
- 1 yıl
Siz musluman olmayabilirsiniz ki Mustafe Kemalinde amaci muslumanlik degildi ama onun icin kan doken her asker Allah icin, sahadet icin kan doktu.
- 1 yıl
Ezan şu an Arapça ve ülkede Müslümanım diye geçinenlerin neredeyse çoğu her gün beş vakit okunan ezanın anlamını bilmiyor bile, en azından o dönemki insanlar ezanın manasını bilip ne demek istediğini anlayabiliyordu, İslam dini sadece Arapları kapsayan bir din değil evrensel olduğuna göre Allah'ın emri olan namaz çağrısının farklı toplulukların dilinde okunmasının sakıncası ne olabilir? Ezanın gayesi namazı çağrı değil midir?
- 1 yıl
Abicim ben A diyorum sen B diyorsun birde gelmişsin siz müslüman olmayabilirsiniz diyorsun milletin dinine imanına siz karar veriyorsunuz, sizin tekelinizde de bizim mi haberimiz yok? Sen benim müslüman olmadığımı nereden biliyorsun içine mi doğdu müneccim misin? Elhamdülillah Müslümanım.
- 1 yıl
@defnora Ezan soyledigin gibi ortak dildir. Ceviriler aslinda kulaktan kulaga bozulabilir. kelimelerin esasini koruyanda yazili kaynaklardir. Bu sebeple bazi hadisler kaynagindan kayitlara hemen alindigi icin guvenilirligini korurlar. Eger bir din evrensel ise evrensel bir dilinin olmasi lazimdir. Islamin Dili Arapcadir. Bunda da bir mahsur yoktur. Yoksa herkes kendine gore din yaratir. O arap kulturu bu Turk kulturu deyip ayetleride kendine gore yorumlar. Ornek cok eslilik.
Soruna cevap verdim. ben ezanin Turkce degil diger dinlercede okunmasina karsiyim. Insan dinini bilmek icin tercumesine ihtiyac duyuyorsa gider okur anlaminida ogrenir ama ezan bir cagri. Ortak dil. Dunyanin heryerinde okundugunda bilirsin. Ingiltereye gittigimde onun ezan oldugunuda bilirim. Mogadisudada... Bu kadar net.
Atatürkü sevmeyen hem ülkeyi terk edecek ve de türkçe konuşmayacak. İşte bu kadar basit
00 Yorumla
1 yılAtatürk düşmanlarından nefret ederim. Hiç sevmem o tipleri.
00 Yorumla
1 yılYunan sevadalısı vatan haini olduğu için sevmiyor ha onun yunan döllü muridide çok
00 YorumlaGündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Müslüman değil Türk değil , İngiliz vatandaşı ne diyecek ya haşn.
00 Yorumla
1 yılbir insan Atatürk düşmanıysa zaten Türk değildir. Ya Araplar ya Yunanlar Atatürk'ü sevemz, çünkü Atatürk'ü sevmemenin özünde Türk düşmanlığı yatar. Yani onlar bize zaten düşman. Hepsinin canı cehenneme.
02 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle çoğu da dinden vuruyor zaten hepsi Araptır bunlarin
- 1 yıl
hepsi Türk ırkı düşmanı, orası kesin
Gizli Üye(18-24)1 yılKadir mısıroğlu adamın dibidir. Atatürküde severim onu da severim bir insanın hatasıda konuşulur iyiliği de kimse kusursuz değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAha bence en büyük hizmeti o yaptuı unutturmasdı dsfgh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadir mısıroğlu da vefat etti senin onunla derdin ne
05 Yorumla
Soran1 yılKadir mısıroğlu'nun ülkeye katkısı ne Atatürk kadar
Cevap sahibi1 yılKadir mısıroğlunun ülkeye zararı ne asıl, şey kadar :)
Cevap sahibi1 yılCahil sensin be
1 yılKadir bir deli.
Ciddiye almayın00 Yorumla
1 yılAnnesini rumlardan kurtarmıştı oysa ki.
00 Yorumla
1 yılDedelerini astı Atam hepsinin
00 YorumlaOda vefat etmedi mi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKimse sevmek zorunda değil
01 Yorumla
Soran1 yılSaygı duymak zorunda. Ata'mın kurduğu ülkede yaşıyorsan saygı duyacaksın.
Gizli Üye(25-29)1 yılKadir Mısırlıoğlu ölmedi mi
01 Yorumla
Soran1 yılÖldü ya beş sene falan oldu herhalde
1 yılHasas konu kafana takma , kimse laf edemez
04 Yorumla
Soran1 yılEdiyorlar işte dini kullanıp
- 1 yıl
Sen bu konuyu tartışınca bir şey kazanıyorsun onlarda kazanmıyor gereksiz sters
Soran1 yılOlabilir sana göre
- 1 yıl
Ne yapabilirsin binlerce insan var git anlat
Kesinlikle