Cumhuriyet in kuruluşunu neden çocuk bayramı olarak kutluyoruz Bunu bile bilmeden Atatürk hakkında olumsuz konuşan insanlar beni hem üzüyor hemde cahillik seviyeleri ile güldürüyor Bunun sebebi belki farklı yorumlanabilir fakat bana göre sebebi şuydu atamın
Cumhuriyeti çocuklara armağan etti çünkü elbet benim vaktim dolacak Bu memleketin geleceği çocuklardır düşüncesine sahipti
3
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bunu düşünme yetisi olan bir varlık değil demek ki, en kötüsü de Atamın kurduğu ülkede ona böyle iğrenç şeyler söylenmesi
Ben böyle insanlarla tartışmaya girmem açıkçası yani herkesin kendi düşüncesi herkesin kendi görüşü kimse sevmek zorunda değil ben Atatürk'ü saygı duyuyorum evet gösterdiği fedakarlıklar için seviyorum kabul ediyorum ama ben her zaman için bir insanın hata yaptığı noktaların da olabileceğini düşünüyorum. Atatürk'ü kötülemek 2024 yılında 1923 yılında olanları kötülemek kolay klavyeden Herkes her şeyi çok kolay yazar Ama o zamanın şartlarını ve getirdiklerini bilemiyoruz belki hatası vardı belki yanlışı vardı belki doğrusu vardı Ben bununla ilgilenmiyorum şu anda bana bir ülke bir devlet bir Cumhuriyeti bırakmış 50 yüzyıl yaşayacağım ben de her insan gibi ölüp gideceğim bunların tartışması içerisinde olmak çok saçmalık. Bir kısım vahdettiğini laf ediyor bir kısım osmanlı'yı sevmiyor osmanlı'yı seven Cumhuriyeti istemiyor ama bunların hepsine sorsanız evinde oturmuş klavye üzerinden takır takır yazan tipler
Padişah ingilizlere sığınmasın ne diyor, bir milletin gururunu kıran kendini öldürmeyi bile beceremeyen, cariyeleriyle ingilize sığınan vahdettinin torunumuymuş))))))) benden sana bir tavsiye, eğitim olmayınca bu tür insanlar çoğalır ve bunlar çok tehlikelidir, çocuklarınıza feni matematiği ve bu lke için kanı bu toprağa dökülen şehitleri anlatın, bu orçolar o şehitlerin kanının döküldüğü toprakları ayaklrıyla ve ruhlarıyla kirletmesinler...
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Haklısın kesinlikle bir de Atatürk'ü savununca da seni kâfir ilan ederler hiç şaşmaz
Bak ben burada bile Atama karşı düşüncede görüş gördüğüm an sahibini engelliyorum biriyle bu konuları asla konuşmam o insan benim muhatabım olamaz sana da tavsiye ederim.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu konuştuğum kişiyi tanıyorum çok yakın değilim ama. Sizi bilmem sizin huyunuz farklı olabilir tabii saygı duyarım ama ben Atatürk'e laf atılınca bir şey söylemeden duramıyorum
Seninle dalga gecmis. Baya eglenmiş olmalı 🤣🤣 ben de gecerdim de o havada degilim. Ama sevdim arkadasini komik biriymis
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Kişiyi tanıyorum tanımasam direkt engellerdim zaten dalga falan geçmiyor, ayrıca sen gururunu tatmin edeceksin diye benim senin dalga konum olacağını nereden çıkardın acaba merak ettim. Ha senin nasıl bir havada olduğun da beni ilgilendirmiyor bende o havada değilim iki kelimeyi bir araya getirip 🤣 şu emojiyi attığınız zaman insanlar ne kadar üzülüyor anlatamam sana. Sen benimle dalga geçicekmişsin ben ne yaparım yaa nolur geçme
Bende sevmiyorum çünkü Bize Anlatılmayan bir çok şeyini öğrendim sadeçe Kendide silâh arkadaşı dediği kişilerin neler yaptığınıda öğrendim.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Bize anlatılmayan bir çok şeyini nereden öğrendin? Ayrıca öğrendiklerinin doğru kaynaklar olduğunu birisinin sırf Atatürk nefretini senin gibi saf bir kaç kişiye kanıtlamak için ortaya böyle saçma şeyler atmadığını nereden bileceksin?
Neler dermişsin ya bir söylesene bizi de aydınlat lütfen hangi oradan buradan duyduğun kulaktan doğma şehir efsanelerini analtacakmişsin bak bende şu an inandım sana.