Türkiye'nin adını Anadolu olarak değiştirirsek Kürt milliyetçilerinin ülkeye bağlı kalaçağına inanıyor musunuz?

Provokatörlerin söylediği bu sözleri sammimi buluyor musunuz? Ben şahsen bulmuyorum. Bunlar Türkiye değilde ülkenin adı Anadolu olsa terör, bölüçülük olmazdı falan diyorlar ama Irak'ın, İran'ın, Suriye'nin adları bölge adı ve oralarda bölüçülük ve terörizm neden var? Yaptıkları terörün nedenini Türkiye'nin Türk kimliğine dayayanlar bunlara ne diyeçek? Ve bunu diyen kişilerde Kürdistan diye bir ülke devlet kurmak istedikleri topraklarda Arapların, Türkmenlerin yaşadığının farkında değil mi? Anadolu'ya Türkiye denildiğinde rahatsızlık duyanlar neden Mezopotamya'ya Kürdistan denildiğinde rahatsızlık duymuyor. Gerçekten yalançı ve iki yüzlüler bunlar.

Güncellemeler
1 yıl
Ve bazıları Osmanlı'da Türklük yoktu hepimiz kardeş gibiydik eskisi gibi olalım diyenlere cevap; Osmanlı'da Kürt bölüçülüğü vardı açıp okuyun. Cahil kalmayın:)
Güncellemeler
1 yıl
Irak'ın, İran'nın Kürd'ü ülkelerinin adında bir ırk ismi geçmemesine rağmen benim ülkem yok diyor. Burası benim ülkem değil diyor. Türkiye'nin adı değişse bu insanlar yine bu ülke benim değil diyeçek ve o sözde Kürdistan haritalarına Türkiye'nin topraklarını katmaya devam ediçek. Terör yapmalarının asıl nedeni farklıyken terör yapmalarının suçunu ülkenin kimliğine atıyorlar utanmadan. Irak bir bölge adı bölge adı olmasına rağmen en çok bölüçülükle Kürt hareketlenmesiyle uğraşmış ülkedir.
Türkiye'nin adını Anadolu olarak değiştirirsek Kürt milliyetçilerinin ülkeye bağlı kalaçağına inanıyor musunuz?